Актуално Търси се...

„Търси се…” Калин Сърменов, тази неделя от 11:00 часа по bTV

Добави коментар

Калин Сърменов рисува за дъщеря си в студиото на „Търси се…”, тази неделя от 11:00 часа по bTV
Калин Сърменов рисува за дъщеря си в студиото на „Търси се…”, тази неделя от 11:00 часа по bTV


Най- култовият герой от сериала „Седем часа разлика” – Милото, ще бъде специален гост в новото издание на ток шоуто „Търси се…” тази неделя , 4 март, от 11:00 часа по bTV. Актьорът Калин Сърменов ще покаже самия себе си, а зрителите ще имат възможност да разберат какъв е като човек през погледа на най-близките му хора.

Първата изненада за него ще бъде режисьорът на сериала – Маги Халваджиян, който ще разкаже как е поканил и убедил Калин да приеме ролята на Милото. „Той има излъчване на победител, знае как да се продаде, има бизнес нюх, а това е много важно в неговата професия”, споделя Маги. Той ще отправи към Калин едно странно предизвикателство – да изиграе в студиото на „Търси се…” ролята на Милото, но...като хомосексуалист.

„Търси се…” Калин СърменовОще нюанси към образа на актьора ще прибави и другата звезда от „Седем часа разлика” – Ваня Цветкова. „Той има огромна вътрешна красота и съжалявам, че не съм го познавала по-отдавна. В моите очи е аристократ”, ще признае актрисата. Нейната провокация към Калин ще бъде да изпее песента  си „Колко съм красив”, с която тя не успя да се справя при гостуването си в „Търси се…”.

Особено вълнуваща ще бъде срещата на актьора с неговата съпруга Боряна. Тя ще разкаже, че се влюбва в Калин от пръв поглед, когато е едва на 17 години, а той на 35. Дълго време се опитвала да спечели сърцето му, но заради разликата в годините той не я възприемал сериозно. Малката му дъщеря Димана ще признае, че най-много го харесва като художник, затова ще го помоли да нарисува нещо в студиото на „Търси се…”.

Меги и Нели ще срещнат Калин и с по-голямата му дъщеря – Дария, която е от първия му брак. „Като малка ме водеше непрекъснато с него по концерти. Исках да стана актриса, но той категорично ми забрани. И двамата сме много упорити”, споделя Дария. Тя ще признае, че се разбира прекрасно с новото семейство на баща си.

„Търси се…” Калин Сърменов

В „Търси се…” Калин Сърменов  ще се срещне и с най-близките си и верни приятели, които са до него вече 40 години. Какъв е бил като ученик и как се е променил оттогава – зрителите ще научат тази неделя от 11:00 часа само по bTV.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“

Chef Илиан Кустев в „Търси се…“