На кафе

Елен Колева разкри истината за скандалната си любов

• От 0/5

 Елен Колева  и Гала в "На кафе"
Елен Колева и Гала в "На кафе"


Елен Колева разкри за първи път какво се случва в личния й живот в предаването „На кафе” по Нова тв.

Александър Найденов, Елен Колева


Актрисата от „Забранена любов” и  „Шивачки” призна, че е щастливо обвързана с бизнесмена Александър Найденов, който е с 25 години по-голям от нея. Двойката взриви светското пространство преди няколко месеца, когато се появи за първи път официално на Руския бал, организиран от Евгени Минчев.

Любовта им пламва преди две години, след участие на Елен в предаването „Сблъсък”, където тя на шега казва, че си търси гадже и обявява критериите си.

 Елен Колева

Гала припомни на актрисата какво точно е казала, като й пусна запис с интервюто. Зрителите не успяха да видят кадрите, но стана ясно, че тогава Елен е обявила как мъжът, който би допуснала до себе си, не трябва да е над 35 години. Освен това, трябва да е с чувство за хумор, интелигентен, разговорлив, чаровен, да обича работата си, да обича животните, да е отговорен и да е смел.

След като изгледа записа актрисата искрено се развесели.
Точно това интервю става причина няколко месеца по-късно телефонът й да звънне. Така започва голямата любов между Елен и Александър.

В момента бизнесменът е в процес на развод. Актрисата сподели, че е в добри отношения с децата на любимия си – момчета на 14 и 23 години.
Влюбените нямат намерение да сключват брак, но мисълта за дете не им е чужда.

Още за Елен Колева, На кафе

09:30
30.11.2020
На кафе - предаване на NOVA
09:30
01.12.2020
На кафе - предаване на NOVA
09:30
02.12.2020
На кафе - предаване на NOVA

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg