Актуално На кафе

Д-р Тулио Симончини: туморите могат да се лекуват чрез сода бикарбонат

Добави коментар

Доктор Тулио Симончини (Tullio Simoncini) разкрива "На кафе" пред Гала хипотезата си, предизвикала противоречиви дискусии в медицинските среди, че туморите могат да се лекуват чрез сода бикарбонат

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Ивайло М. П., моля, не копирай материали от poTV.bg.

Може ли ракът да се лекува със сода бикарбонат? – отговорът в На кафе на 21 септември

Доктор Тулио Симончини разкрива пред Гала хипотезата си, предизвикала противоречиви дискусии в медицинските среди,  че туморите могат да се лекуват чрез сода бикарбонат

На 21 септември, по покана на екипa на На кафе, едно от най-нашумелите напоследък имена в медицината - италианецът д-р Тулио Симончини, ще сподели със зрителите метода си за лечение на рак. 

Д-р Симончини придоби известност с твърдението си, че основната причина за образуването на злокачествени тумори са гъбичните инфекции и няма друго по-ефикасно средство за въздействие срещу тях от содата за хляб (натриев бикарбонат).

Медицинската общност в цял свят отхвърля твърденията му. Въпреки това обаче д-р Симончели не спира да представя верността на хипотезата си, че най-коварната болест – ракът всъщност е форма на свръхрастеж на гъбичката Candia Albicans и че е открил вярното лечение на туморите. Той защитава тезата си на конгреси, конференции и в интервюта по темата не само в Италия, но и в чужбина. Има издадена и авторска книга „Ракът е гъбички”, в която разглежда различните видове тумори в детайли.

Как е стигнал до своята теория и може ли наистина да се противодейства на рака само със сода бикарбонат – ще разберем от самия д-р Тулио Симончини в На кафе на 21 септември. Паралелно с това в студиото ще бъдат представени и три лични истории на негови пациенти.

Зрителите имат възможността да се включат в дискусията и да зададат своя въпрос към д-р Симончини на Facebook страницата на На кафе, а най-интересните от тях ще получат отговори в ефира на Нова телевизия в понеделник, 21 септември, в ефира на предаването.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: На кафе , Д-р Тулио Симончини

Утвърдени предавания на NOVA с нов сезон през есента

NOVA изпраща 2020 г. с музика и добро настроение

Гала се калява гола в чистия сняг на Пирин

Деси Банова и Росен Плевнелиев - щастливи в Атина

Три истински сватбени церемонии за първи път в „На кафе”