Актуално На кафе

Лучано лекувал депресията на Милен Цветков след развода

2 коментара

За първи път в тв ефир Милен Цветков разказа за отношенията си с 20-години по-младата му приятелка...

 


Милен ЦветковЗа първи път в тв ефир Милен Цветков  разказа за отношенията си с 20-години   по-младата му приятелка...

Васил Иванов-Лучано лекувал депресията на Милен Цветков след развода му, призна бившият спортен министър в предаването „На кафе”.

Бизнесменът влезе като изненада на тв водещия, тъй като, освен добри приятели, двамата са и роднини. Запознават се преди 20-ина години покрай бившата съпруга на Лучано, а след години бизнесменът става кум на Милен и съпругата му Дана. Когато бракът на тв звездата се разпада, бизнесменът дава силна морална подкрепа на приятеля си.

 

 

 

Лучано


„Той дойде при мен на морето, където аз имах един хотел, и му дадох кофа с боя да боядиса оградата. Така имаше с какво да се занимава и не му оставаше време да мисли за развода”, разказа Лучано пред Гала.

 

 

 

 

Гала и МиленВ ефира на Нова ТВ водещият за първи път излезе от обичайната си роля на анализатор на обществените процеси. Заради Гала Милен Цветков сложи престилка и сготви пилешка супа, като не пропусна да се похвали колко добър кулинар е. И допълни, че в това отношение любимата му Ивета е много назад.

 

 

 

 

Милен Цветков и дъщеря му КалинаЗа първи път в тв ефир 44-годишният Цветков разказа за отношенията си с 20-години по-младата масажистка, с която се запознава в интернет. По думите му разликата в годините не е толкова съществен фактор за партньорството между двама души, по-важното е да имат еднакви интереси и да умеят да се забавляват заедно.

 

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: На кафе , Милен Цветков

Утвърдени предавания на NOVA с нов сезон през есента

NOVA изпраща 2020 г. с музика и добро настроение

Гала се калява гола в чистия сняг на Пирин

Деси Банова и Росен Плевнелиев - щастливи в Атина

Три истински сватбени церемонии за първи път в „На кафе”