Актуално На кафе

Сани Жекова: Искам да танцувам джайв

Добави коментар

Специално за екипа на „На кафе” Сани Жекова, която ще се включи в танцовата олимпиада Dancing Stars, сподели, че най-голямото предизвикателство за нея ще бъде джайва.

Специално за екипа на „На кафе” Сани Жекова, която ще се включи в танцовата олимпиада Dancing Stars, сподели, че най-голямото предизвикателство за нея ще бъде джайва. Сред другите танци, с които иска да грабне купата в шоуто, е пасо добле. Като саундтрак към изпълненията си пък би искала да чуе песен на Тина Търнър.

„Пасо добле – оле!” – с тези думи Сани ще се опита да пречупи своята срамежливост и да влезе в кожата на страстна латино танцьорка.  Пасо добле е корида на дансинга – отново битка, която Сани ще трябва да води със своя партньор. За него се знае, че ще бъде ново лице сред звездния отбор на професионалните танцьори.

Джайвът пък е в раздела на спорта – област, която Сани владее със сноуборда. Това е най-ритмичният, атрактивен и привличащ погледа танц.

Дали Сани ще успее да се справи с предизвикателствата в Dancing Stars и кой е нейният партньор и конкуренти в Dancing Stars, ще разберем от 11 март по Нова.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Сани Жекова , На кафе , Dancing Stars

Утвърдени предавания на NOVA с нов сезон през есента

NOVA изпраща 2020 г. с музика и добро настроение

Гала се калява гола в чистия сняг на Пирин

Деси Банова и Росен Плевнелиев - щастливи в Атина

Три истински сватбени церемонии за първи път в „На кафе”