Актуално На кафе

Сани Жекова: Искам да танцувам джайв

Добави коментар

Специално за екипа на „На кафе” Сани Жекова, която ще се включи в танцовата олимпиада Dancing Stars, сподели, че най-голямото предизвикателство за нея ще бъде джайва.

Специално за екипа на „На кафе” Сани Жекова, която ще се включи в танцовата олимпиада Dancing Stars, сподели, че най-голямото предизвикателство за нея ще бъде джайва. Сред другите танци, с които иска да грабне купата в шоуто, е пасо добле. Като саундтрак към изпълненията си пък би искала да чуе песен на Тина Търнър.

„Пасо добле – оле!” – с тези думи Сани ще се опита да пречупи своята срамежливост и да влезе в кожата на страстна латино танцьорка.  Пасо добле е корида на дансинга – отново битка, която Сани ще трябва да води със своя партньор. За него се знае, че ще бъде ново лице сред звездния отбор на професионалните танцьори.

Джайвът пък е в раздела на спорта – област, която Сани владее със сноуборда. Това е най-ритмичният, атрактивен и привличащ погледа танц.

Дали Сани ще успее да се справи с предизвикателствата в Dancing Stars и кой е нейният партньор и конкуренти в Dancing Stars, ще разберем от 11 март по Нова.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Сани Жекова , На кафе , Dancing Stars

Неделя и Атанас вдигнаха шампионската купа в „Dancing Stars“ по bTV

Виктор Стоянов и Михаела напуснаха „Dancing Stars“ на метри от полуфинала

Любовни признания заляха „Dancing Stars“ по bTV

Мила Роберт и Кристиан напуснаха „Dancing Stars“ след безмилостен дуел

Емануела и Калоян преживяха тежка раздяла с „Dancing Stars“ по bTV