Отечествен фронт

„Отечествен фронт”: Заместваща майка – новата мода/бизнес в света на силикона?

• От 0/5

„Отечествен фронт”: Заместваща майка – новата мода/бизнес в света на силикона? - събота, 24 април 2010 г., 18:00 по Нова ТВ

Заместваща майка


Красива депутатка – Калина Крумова, консервативен свещеник – отец Евгений и пазарлък със сурогатна майка, заснет със скрита камера – цена 15 000 лв.

Тази събота, 24 април, социалният ъндърграунд „Отечествен фронт” представя един по-различен поглед върху последиците от легализирането на сурогатното майчинство у нас.

„Животът трябва да се пристяга в закони, защото иначе започва да се отпуска и гние. Понеже сурогатното майчинство не е законно, у нас има жени, които се търсят една друга – жена, която не може да има дете, търси такава, която да й го износи.”
– разказва Мартин Карбовски. – „Ние снимахме целия пазарлък с една такава жена. Срещнахме я в един хотел, за да уговорим колко ще ни струва, за да наемем утробата й - тя ни поиска за тази услуга 15 хиляди лева! ОФ знае, че когато едно нещо се случва на улицата, за него трябва да има закон...

Калина КрумоваЗакон за сурогатното майчинство, с което в момента се търгува, подготвя депутатката от „Атака” Калина Крумова. Подкрепяме всички жени, които искат да им се помогне да имат деца! И затова трябва да зададем въпросите, които изникват! После ще ви подкрепим!”

А тези въпроси са простички! Ще има ли право сурогатната майка да вижда, да среща и пипа роденото от нея дете? Как ще се раздели с тя с новороденото? Какво ще стане, ако въпреки всичко реши да задържи детето, въпреки че не носи нейния генетичен материал? Праведно ли е това според църквата и заслужава ли си една жена, която мечтае за дете, да прави този грях? И най-вече - може ли тя да си го позволи финансово? Законът за майката-заместител ще твърди, че тя трябва де раждала поне един път преди да стане сурогатна майка. Тогава какво ще обясним на нейното дете, когато то види, че майка му е бременна, а после не му се ражда братче или сестриче?

„Може да ви се стори маловажно, но първото дете ще пита – къде отиде коремът на мама? И колко пари взе тя за тази работа?” – коментира Карбовски. – „Показваме ви един незаконен пазарлък – ако бяхме стигнали до край и имахме 15 хиляди лева, щяхме да си купим българска утроба! Един ден това ще е нормален бизнес – бизнес с клетки, плаценти, утроби и фалопиеви тръби... Според нас това трябва да се узакони! Но и след узаконяването ще остане нещо, което ни притеснява. У нас всеки ден се слагат по няколко импланта в женски гърди. Това се прави с мефистофелската идея, че искаме да бъде вечно млади и красиви. отец Евгений Това предстои да стане епидемия – всяка жена, която не иска да си разваля фигурата, ще иска нейното дете да бъде родено от сурогатна майка. Ще се появи цяла работническа класа от утроби под наем, като едно време институцията на дойката. Ние можем да отгатнем какво ще стане. Помнете ми думата – след Сара Джесика Паркър по целия свят богатите жени ще започнат да раждат с помощта на бедни жени. Това е бъдещето - огледайте се. Дяволско е, но ще се случи. Спестявайте за утроба... А на снимките в бъдеще децата ще питат: - Коя е тази? - Това е мама - тази с хубавото тяло! - А другата?! - Другата до нея е една жена, която ползвахме, за малко. За да се родиш. По времето, когато още имаше неща, които не се купуваха.”

”Отечествен фронт”, събота, 24 април 2010 г., 18:00 по Нова телевизия

Още за Отечествен фронт

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg