Архив Отечествен фронт

Давид "Чехльото" – стратегия или същност?

Добави коментар

Давид "Чехльото" твърди, че би продавал наркотици или би станал сводник на жена си, но не би работил за 300 лева.
“Днес Биг Брадър има своите герои, но какво се случва с вчерашните му жертви? Избрахме един герой, който ще остане в аналите на Големия брат като Чехльото. И защото не спори с образа си на мухльо…” – разказва Мартин Карбовски. – “Биг Брадър е метафора на обществото. Регистрираме днес трус в цената на достойнството и мъжкостта на мъжете наоколо. Давид се храни от парите, които жена му изкарва като стриптизьорка. Той е пълен неудачник, но има стратегия – стратегия как да спечели, без да работи, дори на цената на унижение…”

Давид

Давид твърди, че ролята му на чехльо в семейното издание на Биг Брадър е била умишлена, за да спечели голямата награда. Твърди, че е откраднал Елеонора, когато е била на седемнайсет. Твърди, че нищо не е могъл да направи, когато я е хванал в изневяра. Твърди, че не му пука как изкарва пари майката на детето му. Твърди, че няма нищо лошо в това Елеонора да го издържа като танцува на пилон. Твърди, че би продавал наркотици или би станал сводник на жена си, но не би работил за 300 лева.

Давид твърди, че има принципи:  За жената е нормално да е проститутка, ако дава част от парите на мъжа си - обратното е безпринципно. По-добре да си лежиш вкъщи, отколкото да работиш за 300 лева - братното е безпринципно. Няма срамна работа, има срамна заплата, затова пазари се за цената - обратното е безпринципно…

“ОФ ви показва един човек, който беше телевизионен герой преди около две години – в Къщата на Биг Брадър. Днес е герой само в собствените си очи и само в къщата на родителите си, защото никога няма да си построи своя.” – коментира Карбовски. – “Къде ли ще бъде след десет години този герой на нашето време със звучния прякор Давид Чехльото, мъж на Елеонора, ноколното момиче? Къде отиваме пичове? Къде отива детето на тези двамата? Къде е майка му? Къде е бащата с голямото “Б”? Ще се разплача! Краят на тази страна е гротеска.”

”Отечествен фронт”, събота, 13 октомври 2012 г., 18:00 по Нова телевизия
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Отечествен фронт

Приказка от долната земя в “Отечествен фронт”, събота, 12 януари 2013 година

След края на света: Близки срещи от третия вид

Приложна магия

“Отечествен фронт”: Не без сина ми

Тя, той или то... в “Отечествен фронт”