Архив Вечерното шоу на Азис

На 1 юни сцената на “Шоуто на Азис” ще се превърне в детска площадка

Добави коментар

В деня на детето на гости на „Вечерното шоу на Азис” ще бъде Димитър Павлов и Мисис Франция - Режан Клайн Мауер.
В деня на детето на гости на „Вечерното шоу на Азис” ще бъде Димитър Павлов. Той ще разкаже някои интересни подробности от своето детство, например обичал да пали всичко, което му попадне в ръцете. Освен това често биел по-малката си сестра и ѝ взимал парите. Днес обаче, гостът е много чувствителен и дори ще признае, че често плаче. Например на снимките на “Това го знае всяко хлапе”, когато казали на децата, че предстои кастинг за нови ученици, които да ги заместят, всички хлапета се разплакали. Когато ги видял, Митко не могъл да се сдържи и също започнал да рони сълзи. Той ще сподели, че в предаването често му се налага да казва, че не е по-умен от хлапе, тъй като според него днешните деца се развиват много бързо и често се оказва, че знаят много повече неща от възрастните.

Малко по-късно при него на диванчето ще се настанят и двама от многознайковците, с които работи Митко - Симона и Косьо. Симона ще се похвали с новите си обеци, подарък от Азис. Водещият ще признае, че не устоял на чара на момиченцето и ѝ подарил един чифт от своите обеци.

Макар и малки, Симона и Косьо вече са усетили добрите и лошите страни на това да бъдеш известен. Те ще разкажат, че често хората ги спират по улиците, заговарят ги и им искат автографи. Ще разберем, че дори и при децата има завист. Двамата малчугани ще споделят, че преди да станат известни имали много повече приятели. След като започнали да се появяват по телевизията, повечето им другарчета вече си мислели, че се правят на звезди и се надуват. “Завистта прави много различни неща – например възприемат те по различен начин” ще сподели Косьо. Той дори често срещал други момчета, които се опитвали да го имитират.

Тъй като според Азис децата вече все по-рядко си играят, той ще предложи на Симона и Косьо да играят на ластик. Така в деня на детето, сцената на “Шоуто на Азис” ще се превърне в детска площадка.

Вторият гост в предаването тази вечер ще бъде Мисис Франция - Режан Клайн Мауер. Тя е в България по повод конкурса за красота, който се провежда тук. Той е детски и се казва “Best child model”. Режан ще бъде част от журито на конкурса. В него ще участват около 50 деца от цял свят – момиченца и момченца. Тя ще разкаже, че в детските конкурси не се гледа само външната красота, тъй като всяко дете е красиво. Акцентът се поставя върху тяхното очарование, други способности и таланти.

Според Азис, детските конкурси за красота не са толкова добро нещо, тъй като могат да се отразят зле на психиката на детето. Мисис Франция ще го успокои, като му каже, че вече има промяна в правила за организиране на тези конкурси, за да се запази комфорта и удоволствието на децата от участието им в тях. Например, за да участва едно дете на такъв конкурс, трябва да е видно, че то е там по свое желание, а не заради амбициите на родителите му. Ако се види, че децата са пресирани по някакъв начин, те биват дисквалифицирани.

„Вечерното шоу на Азис” - неделя, 1 юни от 22:00 часа по ТВ2.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Азис

Азис в новия сезон на „Като две капки вода”

Азис въведе модата на брадатата жена преди Кончита Вурст

Азис: Прецакан съм

J Balvin, Азис, Алисия и Ангел в "Зад кулисите" по ФЕН ТВ

Актьорски дебют за Азис в „Столичани в повече” по bTV