Архив Отечествен фронт

"ТРАВЕСТИАДА" един филм на „Отечествен фронт”

Добави коментар

Тази събота 20 декември от 18:00 часа „Отечествен фронт” ще покаже може би най-забавния си проект до момента - "ТРАВЕСТИАДА".
„Танкист в рокля ме нарича „муцка”! Накъде отива този свят!” – възкликва Мартин Карбовски в един филм на „Отечествен фронт”, който изследва онова желание на мъжете да се обличат в женски дрехи

Елза Парини и Мартин КарбовскиТази събота 20 декември социалният ъндърграунд „Отечествен фронт” ще покаже може би най-забавния си проект до момента.

„Отечествен фронт” има екип, който не снима филми – той си ги причинява!” – признава Мартин Карбовски. – „На вас днешният брой ще ви се стори смешен, обаче на мен ми костваше много пот и сълзи.

Това, което ще видите, е класика в така наречената любима нам гонзо журналистика. Тя означава, че не правиш просто интервю, а направо се поставяш на мястото на човека, когото интервюираш. Идват празници – смейте се от сърце!”

Елза Парини и Мартин Карбовски - преобразяването
Всичко започна с една уговорка с не кой да е травестит, а Елза Парини. Екипът на „Отечествен фронт” отиде във Варна, за да направи интервюто. „Ако сте истински мъж, трябва да знаете – никога не си правете уговорки с травестити! Никога!” – съветва Карбовски.

– „Защото той ми постави условие – за да взема и интервю от него, искал аз да разбера какво е да си жена. И понеже един травестит е 99% дрехи и грим, моят екип със злорадство реши, че експериментът си заслужава...

След като миналата година бях дядо Коледа, тази година ще се пробвам на Снежанка!”

Елза Парини и Мартин КарбовскиСлед преобразяването на Мартин Карбовски като жена, реакцията бе: „Направо гърмиш!” „Ако някой ден на вас ви се прище да разберете какво е да сте с женски дрехи, направете го тайно и на заключена врата!” – съветва Карбовски.

– „Две неща ме втрещиха - трябваше да си избера обръщение – възможностите бяха нещо като „кака Сиси”, „Джуджа” или „Муцка”!

А аз винаги съм искал да се казвам Зоро или поне Тарзан! И второто – „Направо гърмиш!” сигурно означава, че доста хора ще гледат като гръмнати това предаване...

Елза Парини и Мартин КарбовскиНе правете това вкъщи – оставете го на професионалистите! Елза Парини е нашият любим травестит.

Тя изпя преди време песента „За какво са ви тези големи гърди?” и ни спечели завинаги. Весела Коледа и внимавайте какво обличате, когато излизате!

Вкъщи може да се отпуснете – пеньоарът на рози винаги ще е модерен на Балканите.”

Отечествен фронт”, събота, 20 декември 2008 г., вече от 18:00 по Нова телевизия – ще го познаете по женските дрехи и червеното квадратче долу вдясно.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Отечествен фронт

Приказка от долната земя в “Отечествен фронт”, събота, 12 януари 2013 година

След края на света: Близки срещи от третия вид

Приложна магия

“Отечествен фронт”: Не без сина ми

Тя, той или то... в “Отечествен фронт”