Архив Рейтинг

БНТ1 с рекорден рейтинг в праймтайма

Добави коментар

БНТ1 с рекорден рейтинг в праймтайма
БНТ1 с рекорден рейтинг в праймтаймаСлед като за първи път се включи в битката на риалити форматите в праймтайм, залагайки на авторския проект „Животът на другите”, БНТ започна да събира първите плодове на успеха.

Поредицата „Животът на другите”, продуцирана от новата компания на Никола Тупарев Old School Productions, получи одобрението на критиката и зае челна позиция сред най-гледаните предавания на БНТ, но никой не вярваше, че ще може да се пребори с конкуренцията на големите частни телевизии. Въпреки това епизодът от тази сряда с участието на Мария Силвестър, изпратена в най-голямото ромско гето на столицата, достигна рекордните за БНТ 840 хиляди зрители в прайтайм. Премеждията на чаровната репортерка от „Вечерното шоу на Азис”, приела предизвикателството да живее живота на ромите, оставиха далеч назад Нова телевизия, а в рамките на 20 минути БНТ дори се превърна в лидер на прайтайма, излизайки пред БТВ по зрителски интерес.

С „Животът на другите” БНТ регистрира завидния пазарен дял от 21 % в групата 18-49, което е постижение, предвид сериозното оттегляне на млада аудитория от Националната телевизия през последните години. И по този показател тази сряда БНТ успя да изпревари двата големи конкурентни канала.

Едва ли и някой на „Сан Стефано” 29 е очаквал почти 30 % пазарен дял на национална база в прайтайма в конкуренция с мач от Шампионската лига и сапунения сериал „Забранена любов”. По данни на TNS TV plan средната гледаемост на епизода, заснет в ромското гето, е била около 630 хиляди зрители или 8.6 % рейтинг.

„Животът на другите” продължава всяка сряда до края на годината след централните новините с нови и още по-вълнуващи епизоди.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Животът на другите

Мария Силвестър заживява в ромско гето в „Животът на другите”

Нина Николина меси хляб и точи кори в последния епизод на „Животът на другите”

Рокаджията Дичо пее чалга с ромски оркестър

Мария Гроздева сменя масло и филтри в столичен автосервиз

Андрей Слабаков става екстремен спортист