В програмата

Милена Славова се криеше зад маската на Книгата в „Маскираният певец”

0/5

Милена Славова се криеше зад маската на Книгата в „Маскираният певец”

Певицата Милена Славова е звездата, която се криеше близо месец зад маската на Книгата в „Маскираният певец”, а детективите AZIS и Владо Пенев дадоха вярно предположение за самоличността ѝ. 

 

Добави описание

 

„Така влязох в ролята, че сама не можах да се позная! Детето ми ме заподозря, но аз не казах нищо до края! Моят глас е много специфичен, не мога да избягам от него, но твърдо мога да кажа, че изкарването в шоуто беше уникално!“, сподели Милена секунди след свалянето на маската.

 

Добави описание

 

Три артистични дуела се разиграха и тази събота на сцената на най-мистериозното шоу в ефира. Мозъкът се изправи срещу Бебето, Палячи влезе в битка с Макаронът, а Хищницата застана срещу Книгата. Ники Станоев, Рафи, Люси Дяковска, Десислава, Теди Кацарова, DARA, Райна, Милица Гладнишка и други се наредиха сред предположенията на звездния панел, в който специален гост беше актрисата Марта Вачкова.  

 

Добави описание

 

Голяма изненада по време на вечерта поднесе и изпълнителят Тото, който съживи отново впечатляващия образ на Лъва. За първи път детективският панел в лицето на Владо Пенев успя да познае кой се крие под гост-маската.

 

„Истинско изпитание е да сложиш този костюм. Много е топло в него, целият съм мокър!“, сподели Тото за предизвикателството да носи една от забележителните маски от първия сезон на предаването.

 

Не пропускайте новите изненади и впечатляващи дуели на маските следващата събота в „Маскираният певец“ в 20:00 по NOVA!

Още за Маскираният певец

20:00
28.11.2020
Маскираният певец (премиера) - музикално шоу, сезон 2
20:00
05.12.2020
Маскираният певец (премиера) - музикално шоу, сезон 2, финал

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg