Актуално В програмата

Животът на Елена се преобръща в „All Inclusive”

Добави коментар

След поредната щура идея на Стефани (Дебора Жечева), пакостите и шегите на детската банда предизвикват големи неприятности за героите в новия епизод на „All Inclusive“ утре вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Спретнатият от децата номер в хотела превръща Елена (София Маринкова) в тяхна неволна жертва. При падането на мокрия под в коридора, тя удря главата си лошо и получава частична амнезия. Всички са силно притеснени, че Елена не помни някои факти от живота си. Кое най-важно нещо е забравила и как то ще преобърне цялата ситуация за близките и приятелите й?

Неприятностите изглежда преследват децата, защото съвсем скоро те се замесват в нова бъркотия. Стефани най-накрая получава дългоочакваната пратка със зарядното от дядо си, но за нейна изненада, вътре има плик с доста притеснително съдържание. Сашко (Силвестър Велячки) е убеден, че незабавно трябва да предадат всичко в полицията, но малчуганите са принудени бързо да се отърват от пакета. Ще успеят ли и какво ще ги сполети, щом истинският получател си го поиска обратно?

Междувременно Христо (Ненчо Балабанов) не може да се примири с мисълта, че гениалната му бизнес идея за бутилиране на „Благата вода“ е открадната. Затова е твърдо решен да накаже виновниците – Емил (Явор Борисов) и Парушев (Петър Калчев). Чобанов се захваща с осуетяването на предизборната кампания на Парушев за кмет на с. Баня и дори стига по-далеч, опитвайки да привлече на своя страна бизнесмена Константин (Стефан Иванов). В какъв комичен облог ще го въвлече Христо? Ще се съгласи ли Константин да влезе в тази игра и кой ще спечели от нея?

Гледайте следващия епизод на „All Inclusive“ утре вечер от 20:00 ч. по NOVA!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: All Inclusive

Женска сила и трогателен финал в „All Inclusive”

Неочаквано приятелство се заражда в „All Inclusive”

Капан за кметове в „All Inclusive”

Песни, любов и изненади в „All Inclusive”

Надя стига до крайност в „All Inclusive”