Актуално В програмата

Песни, любов и изненади в „All Inclusive”

• • Добави коментар

Христо и Парушев се надпяват в „All Inclusive”

Героите от “All Inclusive” се впускат в следващото си щуро и много забавно приключение тази събота от 21:00 ч. по NOVA. Заедно с жителите на с. Баня любимите приятели ще се включат в певческия конкурс „Като две капки блага вода“, който се провежда под патронажа на кандидат-кмета Йордан Парушев (Петър Калчев). Неговият опонент Христо Чобанов (Ненчо Балабанов) е решен да спечели овациите на публиката, привличайки вниманието и симпатиите към себе си. Щабът на Парушев ще види това и ще го принуди също да се включи с ефектно изпълнение. В яростната надпревара двамата ще бъдат готови на всичко, за да спечелят преднина. Какви номера ще си спогодят взаимно, кой ще се представи по-добре и какъв неочакван обрат ще настъпи на финала?

След разкритието за изневярата на приятеля й, Надя (Йоанна Начева) е силно разочарована, но още повече ядосана на себе си. Затова е решена да си докаже, че има силата да продължи напред, превъзмогвайки срива и огорчението. Жоро (Мартин Методиев) идва в точния момент с покана за пикник в планината и Надя няма да се поколебае нито за миг. Как ще протече романтичната среща и какви изненади ще има и за двамата?

Междувременно Емил (Явор Борисов) вече е на предела на силите си от цялата криеница с мнимата му съпруга Елена (София Маринкова). Ситуацията е достатъчно абсурдна и изнервяща за разумен човек като него, а в допълнение той усеща, че все повече се привързва към Ели. Това го обрича на постоянна вътрешна битка, което покачва напрежението му още повече. Емил взима категорично решение да й каже истината. Ще успее ли с плана си и какви ще бъдат резултатите от неговото решение?

Гледайте новите епизоди на „All Inclusive“ всяка събота от 21:00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: All Inclusive

Женска сила и трогателен финал в „All Inclusive”

Неочаквано приятелство се заражда в „All Inclusive”

Капан за кметове в „All Inclusive”

Надя стига до крайност в „All Inclusive”

Изненадващ обрат за Парушев и кметската надпревара в „All Inclusive”