Актуално В програмата

Капан за кметове в „All Inclusive”

• • Добави коментар

Коварен капан за кметове е заложен в следващия епизод на комедийния сериал “All Inclusive”, който зрителите могат да проследят всяка събота с начален час 20:00 ч.

Надпреварата между Христо (Ненчо Балабанов) и Парушев (Петър Калчев) стига до там, че осъмват с неприятни новини – всеки за собствената си личност. Оказва се, че и двамата кандидати за кмет на с. Баня са разпространили уличаващи факти от живота на своя съперник в местната преса. От щаба на Парушев се заемат със спешна задача да дискредитират Чобанов, който заема все по-добри позиции в кампанията. Емил (Явор Борисов) има брилянтна идея – да направят капан на Христо, предлагайки му крупна сума пари и да го заснемат как взима подкуп. Така алчността му незабавно би го елиминирала от играта. Но може ли някой да надхитри Чобанов? И дали той ще се поддаде на манипулацията, или ще обезвреди конкуренцията с контра план?

Напрежението при Емил расте, защото има проблеми на няколко фронта. Личните му грижи с ролята, която е принуден да изпълнява в живота на Елена (София Маринкова), го сломяват. С всеки изминал ден той се заплита в нови лъжи, а появата на Евдокия (Нели Монеджикова) усложнява още повече ситуацията. Майката на Елена не се справя добре с преструвките и неволно влиза в постоянни конфронтации с дъщеря си. Ели не издържа на грубата намеса в семейната им почивка, а изискванията и критиките на Евдокия я влудяват. Конфликтът между двете жени стига връхната си точка и Емил е принуден да вземе трудно решение. Има ли как да потуши напрежението?

От известно време Стефани (Дебора Жечева) изпитва симпатии към по-големия от нея Жоро (Мартин Методиев) и е доволна от позволението да му помага с работните задачи в хотела. Така има възможност да е по-близо до човека, когото харесва и да прекарва все повече време с него. Щастието й е ще стане още по-голямо, когато открие любовно писмо от младежа в служебното помещение. Стефани с трепет чете нежните редове и е сигурна, че са писани за нея. Сашко (Силвестър Велячки) и Преслав (Виктор Попов) никак не вярват и ще опитат да убедят влюбеното момиче, че е станала грешка. Но Стефани си е наумила да предприеме смела стъпка, за да отговори на чувствата на Жоро. Какво е намислила и ще осъществи ли плановете си?

Гледайте новия епизод на „All Inclusive“ тази събота от 20:00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: All Inclusive

Женска сила и трогателен финал в „All Inclusive”

Неочаквано приятелство се заражда в „All Inclusive”

Песни, любов и изненади в „All Inclusive”

Надя стига до крайност в „All Inclusive”

Изненадващ обрат за Парушев и кметската надпревара в „All Inclusive”