Актуално В програмата

Неочаквано приятелство се заражда в „All Inclusive”

• • Добави коментар

Ожесточена конкуренция, борба на чувства и изненадващо ново приятелство очакват героите в следващия епизод на “All Inclusive” тази събота от 21:00 ч. по NOVA.

Ожесточена конкуренция, борба на чувства и изненадващо ново приятелство очакват героите в следващия епизод на “All Inclusive” тази събота от 20:00 ч. по NOVA. Христо (Ненчо Балабанов) и Парушев (Петър Калчев) най-накрая намират възможност да прекарат ценно време с половинките си покрай забързаното ежедневие в кампанията. Попаднали на едно и също място без да подозират, двете двойки ще опитат да се насладят на красивата природа, но романтичният горски излет ще бъде прекъснат от работно обаждане. В с. Баня предстои официално награждаване за ежегодната колоездачна обиколка. Парушев има честта да връчи наградата на победителя и е силно ентусиазиран от възможността да направи добро впечатление, но неговият конкурент Чобанов е твърдо решен да заеме мястото му. Щурата надпревара между двамата достига комични размери, но кой от тях ще успее да стигне пръв на церемонията и каква неочаквана информация ще научат на финала?

Отдавна Марияна (Елена Атанасова) и Марина (Яна Огнянова) също са в пряка конкуренция като съпруги на кандидатите за кметовете. Дамите умело помагат на своите половинки по пътя към успеха и дават всичко от себе си. В горската надпревара принципната Марияна ще опита да преглътне присвояването на каруца, за да угоди на мъжа си. Лоялната Марина пък не знае как да се примири с факта, че Парушев я оставя насред дивата природа, бързайки да изпревари Христо. Огорчени от постъпките на половинките си, двете жени внезапно ще намерят общ език. Истинско ли е неочаквано зародилото се приятелство или е плод само на обстоятелствата?

Борба на чувства предстои при Константин (Стефан Иванов) и Албена (Лили Сучева), чиято връзка е силно разклатена след разкритата семейна тайна. Съмненията на Албена чий син е Жоро (Мартин Методиев) подкопават дълго граденото доверие между съпрузите и много разочароват детето им. Константин вече дълбоко се съмнява дали има смисъл да продължават да бъдат заедно, независимо от резултата, който ще покаже ДНК-тестът. Затова той предприема крайна стъпка, но каква е тя и как ще реагира Албена?

Емил (Явор Борисов) вече е на ръба на силите си и не може да се бори с все по-силните чувства към своята мнима съпруга Елена (София Маринкова). Влюбеният мъж ще се предаде на емоцията и ще свали гарда така, както никога досега. Какво ще последва от неговото решение и как ще го изненада пълният обрат?

Гледайте новите епизоди на „All Inclusive“ в събота от 20:00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: All Inclusive

Женска сила и трогателен финал в „All Inclusive”

Капан за кметове в „All Inclusive”

Песни, любов и изненади в „All Inclusive”

Надя стига до крайност в „All Inclusive”

Изненадващ обрат за Парушев и кметската надпревара в „All Inclusive”