Актуално Здравей, България

Лора без Милен в “Здравей, България”

2 коментара

От днес Милен Цветков няма вече да е водещ на “Здравей, България”, съобщиха от Нова тв. Официалната причина е, че работи над друг проект.

От днес Милен Цветков няма вече да е водещ на “Здравей, България”, съобщиха от Нова тв. Официалната причина е, че работи над друг проект. А от 15 февруари сутрешният блок ще е с нова концепция.

Лора без Милен в “Здравей, България”"Нямам какво да добавя към изявлението на Нова ТВ", каза Милен Цветков.

Неофициално обаче се твърди, че рейтингът на блока е много нисък в сравнение с тези на Би Ти Ви и БНТ. И следнапускането на Бареков Ани Цолова привличала повече зрители, отколкото Милен и Лора. Дори през януари “Здравей, България” е с 0,1 пункт под сутрешния блок на БНТ според данните на ТВПлан/ТНС. Тези цифри, както и някои тежки гафове, които Милен допусна напоследък в ефира, накарали шефовете му спешно да търсят промяна, без да чакат края на седмицата.Тъй като Милен бил и продуцент, и водещ на досегашната концепция, се наложило да напусне, за да освободи място за хората с новите идеи.

 

 

Лора без Милен в “Здравей, България”"Засега Лора ще води сама, но ще ѝ се търси партньор, който да отговоря на новата концепция", каза говорителката на Нова тв Станислава Кунева. Според нея няма да се измисля отново топлата вода, но тя ще е съобразена с вкуса на аудиторията.

Договорът на Милен изобщо не бил коментиран и Нова продължава да му плаща заплатата.

Според информация на “24 часа” новият продуцент на блока ще е Асен Григоров. Той е стар кадър на БНТ и автор на сутрешния блок на държавната телевизия. Напусна я, за да стане шеф на RE:TV, която наскоро фалира. Григоров вчера не пожела да потвърди новия си пост, но от Нова твърдят, че ще искат от него да няма толкова много политика и фамозни личности като Мон Дьо. Целта била зрителят да започва деня си ведро и да получава сервизна информация.

 

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Здравей, България , Лора Крумова , Милен Цветков

Утвърдени предавания на NOVA с нов сезон през есента

„Здравей, България“ със специално петчасово издание на 24 май

„Здравей, България” на 3 март с честванията от цялата страна

„Здравей, България“ с петчасова празнична програма на 3 март

"Здравей, България" - на твоя страна, с нова рубрика от понеделник