Актуално В програмата

Волен Сидеров, Милен Цветков и фолк певицата Мария тази неделя в „Станция Нова”

Добави коментар

Волен Сидеров, Милен Цветков и фолк певицата Мария тази неделя в „Станция Нова”. Маргарита Михнева ще бъде основен целодневен гост в 8-часовия блок.

Маргарита Михнева ще бъде основен целодневен гост в 8-часовия блок

 

 

„Станция Нова”

„Станция Нова” започва точно в 10:00 ч. с „Рулетка”. Волен отново в атака! Защо? За първи път коментар от лидера на националистите.  В рубриката на Люба Кулезич и Виктор Стоянов гости ще бъдат и журналистите Милен Цветков и Соня Колтуклиева.

В епизод 2 на „Съдебен спор” казусът е „Съседски войни” за комшии, които в продължение на 41 години си погаждат мръсни номера. Участници в делото са Ангелина Петрова, Рени Иванова, Гергина Ненкова, Албена Миланова.

Тази неделя „Отчаяните съпруги” ще ни пренесат във вълшебния свят на Хилда Казасян, ще прекараме един ден с фолк певицата Мария и ще опитаме от кулинарните изкушения на личния готвач на Тодор Живков – бай Данчо.

В „Най-добрата майка” ще видиме историята на Разие Касим, която не изоставя детето си с множество малформации, а се бори за живота му всеки ден.

В 16:00 ч. започва интервюто на Нана със специалния гост на „Станция Нова” – топжурналистката Маргарита Михнева. Веднага след това в класацията „Последно 10” ще разкрием десетте неща, които чужденците трябва да опитат у нас. Коментатори по темата ще бъдат „големият брат” от Сърбия - Саша Антунович, и пеещата южноафриканка от „Байландо – сцена на мечтите” - Пенелопе О’Съливан.

 

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Милен Цветков , Волен Сидеров , Станция НОВА , фолк певицата Мария

Маргарита Хранова, Ирен Кривошиева и синът ѝ Владо Данаилов в „Станция Нова”

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Лора без Милен в “Здравей, България”

„На 4 очи” с Цветанка Ризова и Милен Цветков