ТВ анонси БНТ

Започва последният сезон 5 на шпионския сериал „Отдел Фалшива самоличност“

1 коментар

Във вторник (19 април) от 22:00 ч., по БНТ 1 започна пети сезон на сериала „Отдел Фалшива самоличност“, който всяка делнична вечер пренася зрителите в секретния свят на френските тайни служби.

В предстоящите епизоди отново ще видим българско присъствие. Актьорът Башар Рахал ще се превъплати в ролята на Ахмед Юсуф, страховит военноначалник на хутите, с когото агента на Главната дирекция за външна сигурност договаря оръжие и по-точно последната версия на вируса „Водно конче“.

Текст от potv.bg

В пети сезон на „Отдел Фалшива самоличност“ директорът на вътрешната сигурност, поема управлението на Отдел, докато Мари-Жан тества уменията си за работа на терен в Египет. Генералната дирекция за външна сигурност предстои да бъде разтърсена от слухове за съдбата на Малотру: Наистина ли е мъртъв? Каква роля изиграват Генералната дирекция за външна сигурност и ЦРУ в това?

Текст от potv.bg

В „Отдел Фалшива самоличност“ генералната дирекция за външна сигурност сигурност "Отделът на легендите" управлява най-ценните членове на френските разузнавателни служби: тайните агенти. Прекарвайки продължително време във враждебни страни, тези оперативни служители имат задачата да идентифицират потенциални източници на разузнаване сред хората, с които влизат в контакт. Действайки „под прикритие“, под измислена самоличност, те живеят години наред в постоянно състояние на двойна идентичност, между привидно нормален живот и тяхната скрита разузнавателна дейност.

Гледайте „Отдел Фалшива самоличност“ всеки делничен ден от 22:00 ч. по БНТ 1

Текст от potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Отдел Фалшива самоличност

Започва сезон 4 на френския шпионски сериал „Отдел Фалшива самоличност“ по БНТ 1