ТВ анонси БНТ

Деян Донков поставя началото на новия сезон на „Арт детектив“ по БНТ

Добави коментар

Предаването „Арт детектив“ на Българската национална телевизия започва своя нов сезон със специален гост.

Актьорът Деян Донков ще сподели пред водещата Симона Кръстева как съчетава ролите с режисурата, ще разкаже за постановките „Калигула“, „Камбаната“, „Любовникът“ и пътя от Народния театър „Иван Вазов“ до Световния театрален фестивал в японския град Шизуока.

Какво предстои на Деян Донков – гледайте на 7 октомври, събота, от 19:30 ч. по БНТ 2 и на 8 октомври, неделя, след късната емисия „По света и у нас“ по БНТ 1. И през този сезон, водещата и автор на предаването „Арт детектив“ Симона Кръстева ще среща зрителите на обществената телевизия с изящното изкуство на творци от България и света, ще представя нови проекти и събития от съвременния културен живот, популярни личности от областта на модерното изкуство и лайфстайла.

В предаването „Арт детектив“ започват и нови рубрики. Сред тях е „Без граници“, чийто фокус е културният обмен между България и други държави. Гости на Симона Кръстева ще бъдат посланици и културни аташета.

Гледайте „Арт детектив“ – всяка събота от 19:30 ч. по БНТ 2 и с повторение всяка неделя след късната емисия „По света и у нас“ по БНТ 1


Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Деян Донков , Арт детектив

Койна Русева и Деян Донков преобръщат събитията в „Пътят на честта“

Нети като Лайза Минели триумфира в ”Като две капки”

Деян Донков и Мая Бежанска са най-новите попълнения в „Като две капки вода”