Актуално В програмата

Започва сезон 4 на френския шпионски сериал „Отдел Фалшива самоличност“ по БНТ 1

1 коментар

В четвъртък (7 април) от 22:00 ч., по БНТ 1 започна четвърти сезон на сериала „Отдел Фалшива самоличност“, който всяка делнична вечер пренася зрителите в секретния свят на френските тайни служби. В предстоящите епизоди отново ще видим силно българско присъствие в лицето на актьорите Александър Сано и Миглен Мирчев.

В основата на сюжета в четвъртия сезон на „Отдел Фалшива самоличност“ е спасяването на Малотрю от руските служби и озоваването му в Москва. Той получава предложение за внедряване на компютърен гений в руския „Център 21“ за изкуствен интелект. От своя страна, Марина започва работа като сеизмолог в руския институт „Булгаков“ и установява контакт с компютърните гении от „Център 21“. Българската звезда Александър Сано влиза в ролята на хакера Игор, с когото се сблъсква компютърният специалист Сезар, познат в Москва под самоличността „Силвен Еленщайн“.

„Отдел Фалшива самоличност“ проследява дейността на френското разузнаване и Главната дирекция за външна сигурност на Франция. Снимките на шпионския политически трилър, който е с рекордни приходи за френската офис-класация, са реализирани във Франция, Алжир, Сирия и Иран.

Гледайте „Отдел Фалшива самоличност“ всеки делничен ден от 22:00 ч. по БНТ 1

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Отдел Фалшива самоличност

Започва последният сезон 5 на шпионския сериал „Отдел Фалшива самоличност“