Актуално Други

X Factor започва от Велико Търново

Добави коментар

Маги Халваджиян и дуетът Алекс & Мария откриват X Factor във Велико Търново

Продуцентът Магърдич Халваджиян, екранният тандем Алекс Раева и Мария Игнатова и музикалният продуцент Дони ще открият кастинг маратона на X Factor във Велико Търново – на 2 юли /сряда/, в Гранд хотел „Янтра”. Всички те ще пристигнат в старата столица в търсене на новите музикални звезди на България.

Традиционно градът поставя началото на X Factor кастингите – за втора поредна година Велико Търново първи посреща новите претенденти за слава. А старата столица безспорно има сериозни традиции в историята на X Factor България – от там са звезди като Михаела Филева, откритие на първия сезон на шоуто, от Велико Търново е и Мария Илиева, която в продължение на два сезона влиза в ролята на съдия и ментор на талантите. От района на града – Горна Оряховица, е и момчето, което впечатли самите Hurts – Богомил.

Предстои да разберем и дали голямата надежда на българската музика – Кристиана Асенова, която спечели формата „Големите надежди” и която се яви на кастинг именно във Велико Търново, ще се пробва и в X Factor.

Именно Любо Киров, който отново ще бъде жури на музикално шоу №1 в света, бе споделил на сцената на „Големите надежди”, че ще се радва да я види и в X Factor.

Дали обаче тя ще бъде сред новите открития и кои ще бъдат другите таланти, които X Factor и Велико Търново ще открият, предстои да разберем на 2 юли /сряда/ в Гранд хотел „Янтра”, когато ще се проведе кастингът.

ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КАСТИНГА

1. Кастингът започва в 09.00 ч., в Гранд хотел „Янтра” /площад „Велчова завера”; ул. „Опълченска” 2/
2. Всички кандидати трябва да носят със себе си документ за самоличност. Ако са под 18 години, задължително трябва да бъдат придружени от родител или настойник.
3. Дори ако нямат предварителна регистрация на официалния уеб сайт на шоуто, всички кандидати са добре дошли – екипът на X Factor ще ги регистрира на място.  
4. X Factor е единственото шоу, в което могат да участват както солови изпълнители, така и дуети и вокални групи. 
6. Няма горна възрастова граница за кандидатите
7. Кандидатите трябва да подготвят две песни, като няма ограничения за стила – може да е поп, рок, джаз, опера, поп фолк, хип хоп, а защо не и артистична импровизация между различни стилове.
10. По желание, кандидатите могат да носят и синбек към песните, които ще представят. Дори обаче да не разполагат със синбек, могат да докажат своя музикален талант и само чрез акапелно изпълнение.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: X Factor

4 Magic е победител в X Factor „Сътворението на звездите“

Ева, Йоана и 4 Magic са финалистите в X Factor „Сътворението на звездите“

Вирджиния се раздели с отбора на 25+ и пети сезон на X Factor

Славин Славчев и Михаела Филева се завръщат на сцената на X Factor

Теодор приключи участието си в пети сезон на X Factor