Актуално В програмата

Ева, Йоана и 4 Magic са финалистите в X Factor „Сътворението на звездите“

Добави коментар

За първи път в историята на шоуто в България група ще участва в битката за голямата награда

 Ева, Йоана и 4 Magic са финалистите в X Factor „Сътворението на звездите“, които ще продължат към големия финал на 17 декември от 20:00 ч. по NOVA. За първи път в историята на шоуто у нас участник от категория „Групи“ ще се бори за голямата награда и възможността да бъде новата музикална звезда на България.

 

Добави описание

 

„Ще запомня X Factor като най-поучителното и вълнуващо преживяване за мен до този момент!“, сподели Мирослава, която напусна сцената заедно с Милена Цанова в решаващата битка между финалистите.


По време на полуфинала отборите на „Момичетата“ и „Групите“ представиха емблематични български парчета и истински световни хитове, които за пореден път показаха безспорния им талант.

 

Добави описание

 

„Винаги различна и винаги перфектна!“, беше категоричната оценка на Криско след появата на Йоана с песента Once Upon a December. Мирослава успя да излезе напълно от „зоната на джаза“ и да покаже потенциала на поп изпълнител, а Милена Цанова заложи на свой прочит на парчета на Милена и Jessy J.

 

„Фолклорът винаги ни дава енергия, която се превръща в сила и любов към музиката.“, заявиха 4 Magic, които разгърнаха за пореден път вокалния си потенциал с изпълнение на „Зайди, зайди“. Малко по-късно менторът им Любо Киров призна, че има още един фаворит, макар и не в неговия отбор и той е именно Ева Пармакова.

 

Добави описание


Следващата неделя финалистите ще се отправят към своето последно предизвикателство – битката за големия финал. Всеки един от тях ще бъде част от звезден дует, а на сцената на шоуто ще се появят и някои от най-популярните участници, сред които Кристиан Костов и Славин.


Не пропускайте финала на X Factor „Сътворението на звездите“ – неделя, от 20:00 ч. по NOVA.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: X Factor

4 Magic е победител в X Factor „Сътворението на звездите“

Вирджиния се раздели с отбора на 25+ и пети сезон на X Factor

Славин Славчев и Михаела Филева се завръщат на сцената на X Factor

Теодор приключи участието си в пети сезон на X Factor

Зрителите на X Factor се разделиха с Иван Димитров през изминалата вечер