Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.204 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Махфуз спасява живота на Миран. Всички са изненадани от новината, че Харун е мъртъв. Оказва се, че Дилшах има осиновена дъщеря. Фисун се кълне, че ще отмъсти за смъртта на Харун. Вижте още какво ще се случи в еп.204 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 21 октомври 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

„Вятърничав“, еп.204 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.204 (Diema Family) - какво ще се случи...

В епизод 203 на турския сериал „Вятърничав“ Харун разбира, че Ярен го е съблазнила, за да забременее и по този начин да стане пълноправен член на семейство Асланбей. Харун иска да се разведе, но Ярен случайно го застрелва. Независимо, че Азизе каза истината на Дилшах, тя все още не може да повярва, че Миран е нейният син.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 204 на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 21 октомври 2021 по Diema Family:

  • Махфуз спасява живота на Миран.
  • Дилшах за момент вярва, че Миран е неин син, но отново изпада в обърканото си състояние.
  • Всички са изненадани от новината, че Харун е мъртъв.
  • Оказва се, че Дилшах има осиновена дъщеря.
  • Азизе моли Миран да ѝ прости, за да може отново да стане Айше, но той ѝ казва, че тя е изгубила тази възможност, защото Айше я е убила Азизе, а той е убил нея.
  • Фисун се кълне, че ще отмъсти за смъртта на Харун.

„Вятърничав“, еп.205 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.205 (Diema Family) - какво ще се случи...

Миран предлага на Раян, Дилшах и Шукран да живеят в къщата до имението на Шадоглу. Фърат иска да каже на Миран, че Азизе е истинската му...

Махфуз спасява живота на Миран.

Джихан съобщава на Фисун, че Харун е мъртъв. Фисун си мисли, че това е работа на Азизе, и тъй като е на гробището, за да следи за Миран и Дилшах, взема пистолета и се прицелва в Миран, но след това решава да стреля в Дилшах.

Раян сънува сън, в който са много щастливи с Миран, но той изчезва и тя отново е само, но звънът на телефона ѝ го прекъсва. Азизе се обажда на Раян и тя притеснена отива на гробищата. Чуват се изстрели, а Раян вижда Миран, че е до Дилшах и го пита, дали майка му е добре, а той ѝ казва, че всичко е наред и я пита какво прави тук. Раян му отвръща, че се е притеснила за тях и му казва, че може би някой ги следи и сигурно се е целил в него. Дилшах не е на себе си и им казва, че Азизе е стреляла, защото иска да я убие. Миран и Раян я успокояват...

Разбираме, че Махфуз е прострелял Фисун и така и е спасил живота на Миран.

- Аз един път те предупредих, че ще те застрелям ако причиниш болка на дъщеря ми или на някой от нейното семейство, но следващият път ще бъда точен, г-жа Фисун – предупреждава я Махфуз.

Дилшах за момент вярва, че Миран е неин син, но отново изпада в обърканото си състояние.

Дилшах се доближава до Миран и го пита, дали наистина го е родила тя и дали, той е нейният Миран, а той плачейки кима с глава и прегръща майка си. Дилшах му казва, че много е пораснал, но как е пораснал без майка си..., защото тя не е била до него.

Миран ѝ казва да не се обвинява за това, защото той е до нея и това е най-важното и я прегръща отново и отново...

- Дъщеря ми... Можеш ли, да доведеш дъщеря ми? - пита Дилшах, а Миран гледа безпомощно Раян.

Всички са изненадани от новината, че Харун е мъртъв.

Фисун отива на мястото където все още е тялото на Харун, кадето пита Джихан какво е станало, а той ѝ казва, че се говори, че Харун се е самоубил.

Фисун го пита, кой му е съобщил, а той казва, че дъщеря му. Първо на Ярен са се обадили, а след това тя се обадила на него, а той веднага дошъл .

Хандан подкрепяйки Ярен влизат в имението на Асланбей и казва на Есма и Гюнул, че Харун е мъртъв. Гюнул не може да повярва, а Хандан я напада и ѝ казва, че тя не е дала на Харун и дъщеря ѝ да живеят тук. Есма я пита, какво е станало, а Хандан ѝ отговоря, че Харун толкова се отчаял, че се самоубил. Гюнул я обвинява, че лъже, а Хандан ѝ казва, че прокуратурата и полицията са го потвърдили.

На Ярен ѝ става зле, а Хандан вижда, че по ръцете ѝ има следи от кръвта на Харун и я води в стаята ѝ, за да измие ръцете, а след това я моли да дойде на себе си..., но вижда, че цялата ѝ дреха е прогизнала от кръвта на Харун.

В този момент Гюнул чука на вратата и им казва да излизат, защото иска да разбере как е умрял Харун. Ярен излиза и хваща Гюнул за реверите на палтото ѝ и я пита, дали сега е щастлива, нали това е искала... Хандан вкарва дъщеря си обратно в стаята и казва на Гюнул, че те знаят това, което полицията е казала на Ярен.

- Ярен е в шок, оставете я да дойде на себе си – казва им Хандан.

Азизе вади от шкафа си една кутийка, в която има брошка във формата на водно конче, която Миран ѝ е подарил за деня на майката, когато е бил още дете, защото учителката им разказала, че водното конче никога не умира, затова и той иска тя винаги да е до него.

Азизе си слага брошката и в този момент чува, че някой тропа по входната врата.

Азат научава от Гюнул, че Харун е мъртъв и казва на чичо си, дядо си и Раян. Някой го е застрелял в сърцето, Насух не може да повярва и се пита, кой може да го е направил. Раян им казва, че на гробището се е стреляло, те си мислили, че е в тях, но явно... и ги пита, къде са намерили Харун.

Оказва се, че Дилшах има осиновена дъщеря.

Миран отива при баба си и я пита, коя е Азра?

Азизе си спомня, че когато излъгала Дилшах, че Миран е мъртъв, тя и е донесла момиченце и ѝ казала, че от днес тя е нейна дъщеря.

- Майка ти я осинови, Дилшах ли ти каза?
- Не ме питай, а ми кажи, къде е?

Азизе моли Миран да не довежда, това момиче, за да не стои никой между него и майка му. Миран казва, че ще направи всичко за майка си, дори ако трябва да даде за това живота си.

Азизе моли Миран да ѝ прости, за да може отново да стане Айше, но той ѝ казва, че тя е изгубила тази възможност, защото Айше я е убила Азизе, а той е убил нея.

- Слава богу, че не съм наследник на твоята кръв, а най-хубавото е, че ти не си ми баба, защото аз нямаше да се справя с тази отрова – казва Миран и виждайки водното конче го изтръгва от шала ѝ.
- Детето, което ти подари, този брошка, отдавна е мъртво! - казва Миран и хвърля брошката на пода и си тръгва.

Насух се обажда на Азизе, за да ѝ каже, че Харун е мъртъв, а тя му казва, че знае.

Хазар се опитва да убеди Дилшах да приеме Миран, защото той за нищо не е виновен, дори него е мразел, защото е мислил, че е виновен за смъртта ѝ.

Фисун се кълне, че ще отмъсти за смъртта на Харун.

Епизод 204 на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 21 октомври 2021 по DIEMA FAMILY
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

„Вятърничав“, еп.236 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.235 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.234 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.233 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.232 (Diema Family) - какво ще се случи...