Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.203 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Харун разбира, че Ярен го е съблазнила, за да забременее и по този начин да стане пълноправен член на семейство Асланбей. Харун иска да се разведе, но Ярен случайно го застрелва. Независимо, че Азизе каза истината на Дилшах, тя все още не може да повярва, че Миран е нейният син. Вижте още какво ще се случи в еп.203 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 20 октомври 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

„Вятърничав“, еп.203 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.203 (Diema Family) - какво ще се случи...

В епизод 202 на турския сериал „Вятърничав“ Миран не може да се примири, че майка му е жива и не иска да го види. Азизе иска да сложи край на живота си, но Раян я убеждава да не се отказва от живота, а да изкупи греховете си. Гюнул иска да замине при майка си, но Азат е против. Насух разкрива на Хазар, че в миналото двамата са се обичали с Азизе.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 203 на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 20 октомври 2021 по Diema Family:

  • Харун разбира, че Ярен го е съблазнила, за да забременее и по този начин да стане пълноправен член на семейство Асланбей.
  • Азизе предупреждава Фисун, да не си играе с огъня, защото може да изгори.
  • Харун иска да се разведе, но Ярен случайно го застрелва.
  • Азизе отива в имението на Шадоглу, за да убеди Дилшах, че Миран е жив.
  • Ярен казва на майка си и баща си, че е станала убийца, но всичко се е случило случайно. Джихан успокоява Ярен, че докато е жив, никой нищо няма да може да ѝ направи.
  • На гробището Дилшах все още не може да повярва, че Миран е нейният син.
  • Джихан се обажда на Фисун и ѝ казва, че някой е застрелял Харун и той е мъртъв. Фисун си мисли, че това е работа на Азизе.

Харун случайно разбира, че Ярен го е съблазнила само, за да забременее и по този начин да стане пълноправен член на семейство Асланбей, за да може да стане господарка на имението на Асланбей, за което толкова много мечтае.

Фисун казва на Азизе, че тя знае всички нейни тайни, че тя е майка на Хазар, а в миналото е била Айше и много са се обичали с Насух, но той я е мислел за мъртва, а тя че синът ѝ е умрял в пожара.

Азизе предупреждава Фисун, да не си играе с огъня, защото може да изгори.

Азизе я пита, защото тогава не отиде и да каже на целия свят, че Хазар е син на Азизе, Фисун ѝ отвръща, че за всичко си има време и тя трябва да знае, че много лесно може да и отнеме, това което най-много иска, Хазар да я нарече „мамо“, затова трябва да се държи добре с нея.

- Внимавай, играеш си с огъня и може да изгориш, точно на това място, с което ме заплашваш! - предупреждава я Азизе, а Фисун ѝ казва да не намесва сина ѝ.
- Няма да го намесвам, при условие, че ти не намесваш моя син! - казва Азизе.

В същото време се връща Гюнул и виждайки баба си, много се радва, че тя се е върнала.

Гюнул прегръща Азизе и ѝ казва, че много се е притеснявала за нея, но тя успокоява и ѝ казва, че тя е добре.

- Фърат, ти не ми помогна в търсенето на баба, но поне да беше ми се обадил – казва Гюнул на Фърат, който беше влязъл с Есма в къщата, за да чуе цялата истина за Азизе...

В този момент влиза Миран следван от Раян, който казва на Азизе, че е знаел, че ще я намери тук, защото тя била такава, първо съсипва живота на хората, а след това наблюдава, какво е направила.

- Майка ми, не иска да признае, че съм неин син, не ме познава и не ми вярва, защото мисли, че синът ѝ е мъртъв, и всичко това е, заради теб! Само жена като теб, може да погребе детето и майка му в един гроб, да даде на майка му окървавената ризка на сина ѝ, само такава жена като теб, която не се страхува от Бог, може да даде окървавения пръстен на майка му на нейния син и да го излъже! - обвинява Миран Азизе.

Раян казва на Азизе, че ако иска да изкупи греховете си пред Миран, трябва да разкаже истината на Дилшах, която все още ѝ вярва и така да върне майката на Миран. Азизе веднага се съгласява да отиде при Дилшах и да я убеди в истината.

„Вятърничав“, еп.204 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.204 (Diema Family) - какво ще се случи...

Махфуз спасява живота на Миран. Всички са изненадани от новината, че Харун е мъртъв. Оказва се, че Дилшах има осиновена дъщеря. Фисун се кълне, че ще...

Харун иска да се разведе, но Ярен случайно го застрелва.

Харун иска да се разведе, но Ярен случайно го застрелва.

Хандан моли Джихан да се върне в имението, но той е категоричен, че докато баща му не се извини, няма да се върне.

Ярен се обажда на бащи си и му казва, че Харун е мъртъв, защото тя стреляла в него и моли баща си да ѝ помогне.

Фисун търси Харун, но не може да се свърже с него и си мисли, че той по-този начин иска да ѝ отмъсти и нарежда на хората си, да го намерят.

Азизе отива в имението на Шадоглу, за да убеди Дилшах, че Миран е жив.

Азизе отива в имението на Шадоглу, за да убеди Дилшах, че Миран е жив.

Азизе прекрачва прага на Шадоглу, а виждайки я Хазар побеснява и казва, че не иска да вижда тази жена до деца си.

Миран казва на баща си, че тя е тук, заради майка му, но Хазар му казва, че не трябва да позволява Азизе да се среща с Дилшах. Миран му отвръща, че е принуден, а Раян допълва, че това е единственият начин Миран да се събере с майка си.

- Мама, през всичките тези години е вярвала само на нея, татко, а сега отново трябва да и повярва! - казва Миран.

Миран със заповеднически тон казва на Азизе, че трябва да върне майка му....

Азизе казва на Насух, че Дилшах няма да дойде, защото се страхува от нея...

Азизе вижда как Хазар слиза с Дилшах и си мисли, че това са нейните син и снаха, а тя ги е съсипала със собствените си ръце.

Азизе вижда как Хазар слиза с Дилшах и си мисли, че това са нейните син и снаха, а тя ги е съсипала със собствените си ръце.

- Дилшах, аз те излъгах, като ти казах, че Миран е починал и заведох на гроба му, аз извърших голям грях като те разделих със сина ти и поисках да си мислите, че се починала един – друг. Миран е жив, Дилшах!

Дилшах не вярва на казаното от Азизе, защото е видяла гроба на сина си.

Азизе се разкайва пред Дилшах и ѝ казва, че на нея също са взели детето ѝ, и то е изгоряло живо... Тя се хвърлила в огъня за него, но не си изгорила ръцете, а сърцето. - Дилшах, аз направих всичко това, заради него, за да си отмъстя на Шадоглу, но сега много съжалявам.

- Синко, моето дете, моят син, само един път исках да го чуя, как ще ми каже „мамо“, а след това мога да умре, но не е възможно! Но за теб е възможно, Дилшах, твоят син е пред теб – казва Азизе.

Миран застава пред майка си, а тя му казва, че очите му много приличат на тези на Миран, а Миран ѝ казва, защото той е нейният син, но Дилшах отново му казва, че я лъже.

Миран хваща майка си за ръка и я води на гробището, за да ѝ докаже, че е жив.

Ярен казва на майка си и баща си, че е станала убийца, но всичко се е случило случайно.

Тя е насочила пистолета в главата си, защото Харун е искал да я върне обратно в Шадоглу и да се разведе с нея, и той искал да ѝ вземе пистолета и при боричкането го простреляла. Ярен казва на баща си, че Фисун ще разбере и ще я убие.

Джихан успокоява Ярен, че докато е жив, никой нищо няма да може да ѝ направи.

Джихан заличава следите и прави така, че все едно Харун някой друг го е застрелял... Джихан казва на Хандан, че Фисун ще си мисли, че Азизе е убила сина ѝ.

На гробището Дилшах все още не може да повярва, че Миран е нейният син.

На гробището Дилшах все още не може да повярва, че Миран е нейният син.

Фисун
Фисун

Джихан се обажда на Фисун и ѝ казва, че някой е застрелял Харун и той е мъртъв. Фисун изпуска телефона си и си спомня думите на Азизе, да не си играе с огъня, защото сама ще изгори.

Фисун, която е на гробището и следи за Дилшах и Миран, научавайки, че Харун е мъртъв, взема пистолет и се прицелва и стреля....

Епизод 203 на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 20 октомври 2021 по DIEMA FAMILY
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

„Вятърничав“, еп.236 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.235 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.234 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.233 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.232 (Diema Family) - какво ще се случи...