Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.201 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Гюнул опитва да спаси баба си, но Азизе ѝ казва, че не го заслужава. Миран много иска да се види с майка си, но тя си мисли, че това е план на Азизе и не иска да го види. Ярен предлага на Харун да станат истинско семейство. Зехра и Хазар се карат заради Дилшах. Вижте още какво ще се случи в еп.200 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 18 октомври 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

„Вятърничав“, еп.201 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.201 (Diema Family) - какво ще се случи...

В 200 епизод на турския сериал „Вятърничав“ след като Миран научава, че майка му е жива, той се втурва да се срещне с нея. Миран вижда майка си за първи път, но е съсипан когато разбира, че тя си мисли, че той е мъртъв и го отпраща. Разбирайки, че Миран никога няма да и прости, Азизе прави опит да се самоубие, но Раян я спира.


НА КРАТКО какво се случва в 201 епизод на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 18 октомври 2021 по Diema Family:

  • Гюнул моли баба си да тръгне с нея, но Азизе ѝ казва, че не заслужава и мястото ѝ е другаде.
  • Миран не вярва, че Азизе е искала да се самоубие.
  • Миран много иска да се види с майка си, но тя си мисли, че това е план на Азизе и не иска да го види.
  • Фърат казва на Фисун, че ако иска да живее в къщата на Асланбей, трябва да спазва неговите правила.
  • Ярен предлага на Харун да станат истинско семейство.
  • Зехра и Хазар се карат заради Дилшах.
  • Гюнул казва на Азат, че той ѝ го е казал, че всеки заслужава втори шанс.
  • Миран се опитва да докаже на Дилшах, че той е нейният син.„Вятърничав“, еп.202 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.202 (Diema Family) - какво ще се случи...

Миран не може да се примири, че майка му е жива и не иска да го види. Азизе иска да сложи край на живота си, но...

Фисун казва на Азизе, че тя е там където е мястото ѝ, но де не си мисли, че това е краят, защото тя знае всичко, което крие и тя няма да умре, а ще изпита още един път цялата болка, която е изпитала от всеки член на семейството си.

Насух казва на Фисун да се маха, а тя му отвръща, че ще го направи, но той трябва да разбере един път завинаги, кой му е приятел и кой враг...

Гюнул моли баба си да тръгне с нея, но Азизе ѝ казва, че не заслужава и мястото ѝ е другаде.

Насух моли Азизе да стене и да тръгне с него, но тя му казва да я остави, тя ще му се обади, но сега ако поне малко мисли за нея, нека да си тръгне. Насух си тръгва, Гюнул моли баба си, да тръгват.

- Гюнул, тръгвай си, аз не заслужавам...
- Бабо, аз не мога да те оставя тук! Хайде ставай!
- За мен има само едно място, където мога да отида, Гюнул! Фърат, прибери Гюнул!
- Г-жа Азизе казва истината, Гюнул, ние трябва да сме с Миран, а не тук! - казва Фърат.

Гюнул казва на Фърат, че не могат да я оставят тук, а Фърат ѝ казва, че това е искала баба ѝ, като е дошла на площада и разстроен си тръгва.

Гюнул моли баба си, да тръгне с нея, а Азизе ѝ казва, че много я обича и ѝ казва, че трябва да замине при майка си, че там ще ѝ бъде спокойно, но Гюнул се опитва да я спре, но Азизе се качва в колата и казва на Махмуд да кара, а Гюнул разплакана тича след колата, но Азат я спира и ѝ казва, да спре, а Гюнул го моли да помогне на баба ѝ.

Миран не вярва, че Азизе е искала да се самоубие.

Раян се опитва да настигне Миран и го моли да спре, за да поговорят, а той я пита за какво да си говорят, за това, че въобще не е помислила за живота си и се е хвърлила, за да спаси Азизе.

- Ти, наистина ли си помисли, че Азизе ще натисне спусъка? Защо не я остави, да беше го натиснала!
- Как може да говориш така?
- Ти наистина ли ѝ повярва? Такава егоистка като Азизе, която е посветила живота си, за да измъчва всички, дали ще може да си посегне на живота? Няма да се самоубие! Тя отново играеше ролята си на Азизе Асланбей, а ние я гледахме! Как може още да ѝ вярваш? - ядосва се Миран на Раян.

Раян му отвръща, че това не е свързано с това, дали ѝ е повярвала или съжалила, а защото никой не трябва да е хвърлен на площада, дори това да е Азизе, но никой, не трябва да умира прокълнат!

Миран много иска да се види с майка си, но тя си мисли, че това е план на Азизе и не иска да го види.

Миран много иска да се види с майка си, но тя си мисли, че това е план на Азизе и не иска да го види.

Шукран и Дилшах са в стаята на Раян в Шадоглу и си спомнят спомени от миналото. На врата се чука, а Дилшах казва на майка си да не отваря, защото това е Азизе. Шукран се опитва да я успокои.

- Мамо, отвори, аз съм Миран, синът ти!

Шукран ѝ казва, че това е Миран, но Дилашах ѝ казва, че това не е той, а е план на Азизе, тя си мисли, че ако аз повярвам, ще тръгна след него и тя ще ме затвори, но няма да повярвам.

- Мамо, аз бях малък и те ме люлееше на люлката. Имах червена кола, само с едно колело, помниш ли, мамо?! Аз бях много малък, много не помня, мен ме накараха да забравя за теб, но аз помня лицето ти, косите ти, които ти събираше, а аз постоянно разбърквах...
- Нека да си върви, не искам да го слушам повече, мамо! - моли Дилшах майка си.
- Аз няма да си тръгна, мамо! - казва Миран и се свлича до вратата, а Хазар го моли да не прави така, защото разбира, че това, което е преживяла майка му е много сложно и трябва да ѝ дадат време. Миран казва на баща си, че няма време и ще докаже на майка си, че е неин син.
Фърат казва на Фисун, че ако иска да живее в къщата на Асланбей, трябва да спазва неговите правила.

Фърат казва на Фисун, че ако иска да живее в къщата на Асланбей, трябва да спазва неговите правила.

Фисун и Азат се връщат в имението на Асланбей, а Фисун заповядва на Есма да направи по едно кафе, за това, че Азизе е там където е мястото ѝ. Фърат спира майка си и казва на Фисун, че майка му е господарка на тази къща, а тя е гостенка и не може да казва, кой какво да прави.

- Ако искаш да живееш в моята къща, ще трябва да се придържаш към моите правила! Ако не ти харесва, знаеш къде е вратата! - казва Фърат и показва портата на Фисун....
Ярен предлага  на Харун да станат истинско семейство.

Ярен предлага на Харун да станат истинско семейство.

Останали насаме Хазар се кара на Зехра, защо е казала на Дилшах, че майка ѝ е мъртва и тя за малко не е сложила край на живота си.

Зехра му казва, че тя е била принудена, а Хазар я пита, какво може да я принуди, за да каже на нестабилната и психично болна жена, че майка ѝ е мъртва. Плачейки Зехра му отвръща, че не е искала да ѝ навреди, а само е искала да си тръгне. Хазар я пита, къде си е мислела, че може да отиде жена, която си няма никого.

Зехра и Хазар се карат заради Дилшах.

Зехра и Хазар се карат заради Дилшах.

Зехра казва на Хазра, че Миран не му е единствен син, а тя е негова жена и дали е помислил какво ще се случи със семейството им, така както мисли сега за Дилшах. Хазар пита жена си, дали е разделил децата си, а Зехра му казва, че откак е разбрал, че Миран е негов син, те са станали невидими за него. Хазар е изненадан, че Зехра може да го ревнува от съсипаната от мъка Дилшах. Насух, Хандан и Джихан чуват скандала между Зехра и Хазар.

Азизе слиза от колата и показва на Махмуд, къде да изкопае гроб.

- Ти умря, Азизе, а мъртвите трябва да се погребват! - говори си сама Азизе.
Гюнул казва на Азат, че той  ѝ го е казал, че всеки заслужава втори шанс.

Гюнул казва на Азат, че той ѝ го е казал, че всеки заслужава втори шанс.

Гюнул и Азат търсят Азизе, но никъде не я откриват, а Гюнул казва на Азат, че е сигурна, че баба ѝ иска да сложи край на живота си, защото не са и простили...

Гюнул казва на Азат, че тя най-добре знае какво изпитва човек, когато иска да се разплати за греховете си...

- Помниш ли, какво ми каза, онази нощ в хотела? - пита Гюнул
- Всеки заслужава втори шанс – отговаря Азат.
- В тази нощ, аз се отказах от всичко и бях в същото състояние, в което беше и баба ми на площада, но в тази нощ, тогава, ти стана моята надежда! Ти ми показа, какво може да се случи, ако протегнеш ръка с добри намерения.
- Как, аз ли го направих? Аз нищо не съм направил, а ти сама си се променила и сега като гледам колко си променена...
- Мислиш ли, че съм се променила? Ти, можеш ли да ми простиш!

Азат се опитва да обясни на Гюнул за чувствата си към нея, но Гюнул му казва, че ще си ходи, защото баба ѝ, може да се е върнала.

Миран носи вързопа с детските си неща на майка си, за да може тя да си спомни за него..., за да ѝ докаже, че той е нейният син...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

„Вятърничав“, еп.236 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.235 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.234 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.233 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.232 (Diema Family) - какво ще се случи...