Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.202 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Миран не може да се примири, че майка му е жива и не иска да го види. Азизе иска да сложи край на живота си, но Раян я убеждава да не се отказва от живота, а да изкупи греховете си. Гюнул иска да замине при майка си, но Азат е против. Насух разкрива на Хазар, че в миналото двамата са се обичали с Азизе. Вижте още какво ще се случи в еп.202 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 19 октомври 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

В епизод 201 на турския сериал „Вятърничав“ Гюнул опитва да спаси баба си, но Азизе ѝ казва, че не го заслужава. Миран много иска да се види с майка си, но тя си мисли, че това е план на Азизе и не иска да го види. Ярен предлага на Харун да станат истинско семейство. Зехра и Хазар се карат заради Дилшах.


НА КРАТКО какво се случва в епизод 202 на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 19 октомври 2021 по Diema Family:

  • Миран не може да се примири, че майка му е жива и не иска да го види.
  • Азизе иска да сложи край на живота си.
  • Раян убеждава Азизе да не се отказва от живота, а да изкупи греховете си.
  • Дилшах казва на Миран, че Азизе и него го е излъгала и тя не е неговата майка.
  • Раян убеждава Миран да поговори с Азизе, за да може да върне майка си.
  • Гюнул иска да замине при майка си, но Азат е против.
  • Насух разкрива на Хазар, че в миналото двамата са се обичали с Азизе, но баба му ги е разделила.
  • Азизе казва на Есма да разкаже всичко на Фърат, за да няма повече тайни между тях.

„Вятърничав“, еп.203 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.203 (Diema Family) - какво ще се случи...

Харун разбира, че Ярен го е съблазнила, за да забременее и по този начин да стане пълноправен член на семейство Асланбей. Харун иска да се разведе,...

Миран не може да се примири, че майка му е жива и не иска да го види.

Раян го моли да даде време на майка си, за да свикне с мисълта, че той е жив, защото тя е толкова наплашена, че дори не чува какво ѝ казва баба Шукран. Миран ѝ казва как да го направи, като в продължение на толкова годи си е мислил, че майка му е мъртва и колко пъти е ходил на гроба ѝ се е молил на Бог да извади майка му от гроба, а сега когато знае, че е жива и е зад тази врата, той не може дори да я докосне. Плачейки Миран казва, че не може да издържи, защото майка му ей там, но гледа на него като на чужд човек...

Азизе иска да сложи край на живота си.

Азизе иска да сложи край на живота си.

Махмуд изкопава гроба, който искаше от него Азизе и му казва да си върви, но той не иска да я остави.

- Това е моята съдба, Махмуд и не забравяй, че ми обеща да ги защитаваш!

Останала сама Азизе си спомня отново всичко, което е причинила на близките си хора и си говори, че е мислила, че е умирала много пъти, но се е излъгала, защото тя е умряла, тази вечер, защото последната надежда, която я е държала жива е изчезнала, защото те никога няма да ѝ простят... Никога няма да чуе как Хазар ще и каже „Мамо“, защото е отнела много неща от сина и внук си... И никога няма да стане отново Айше...

В същото време Махмуд през сълзи си повтаря, че успее да я спаси и се обажда на Раян.

Раян убеждава Азизе да не се отказва от живота, а да изкупи греховете си.

Раян убеждава Азизе да не се отказва от живота, а да изкупи греховете си.

Раян казва на Азизе, че тя не може да умре преди да се е видяла със сина си, а тя ѝ казва, че няма какво да направи. Раян ѝ казва, че може да направи много за сина си, внук си, Дилшах и Гюнул... Може да вижда очи пълни с ненавист, да преживее голяма болка, но не трябва да се отказва, защото тя им е длъжна да го направи.

- Ти си добра Раян и вярваш, че те очаква хубав живот. Да за теб, за вас, това е възможно, но аз приключих дните си в този свят.

Раян ѝ отвръща, че дори птиците и животните не се отказват от децата, а тя иска да го направи, и я пита, къде са останали нейните майчински чувства. Тя станала от Айше в Азизе, само защото дето ѝ е починало, но се оказва, че синът ѝ е жив и я пита, защо не иска отново да стане предишната Айше.

- Айше е мъртва! - отговоря Азизе.
- Айше не е мъртва, аз я видях, тя спаси мен и бебето ми!

Азизе повтаря, че Айше е мъртва, а Раян и казва, че трябва да намери път до нея, за да я съживи.

- Ти ни отне толкова много, позволи на Айше да се постарае да го върне...
- Има неща, които не мога да върна!
- В такъв случай, подари им бъдеще! Виж, сега ти ще умреш, те ще разберат истината... Времето лекува раните г-жо Азизе, един ден, те ще се попитат, какво щеше да бъде, ако тя беше жива? Затова, ти, нямаш право да им причиняваш тази болка.
- Раян, те няма да ми простят!
- Ако убиеш майката на баща ми и бабата на Миран – тогава няма да ти простят, г-жо Азизе! Ако това не те спира, тогава умри, сама решавай!

Сутринта Махмуд е радостен, защото вижда как г-жа Азизе излиза от дома на Есма.

Дилшах казва на Миран, че Азизе и него го е излъгала и тя не е неговата майка.

Шукран казва на Миран да потърпи още малко, защото майка му е тук, но тя много години в самота е страдала по загубеното си дете. Миран влиза в стаята, където Дилшах е заспала, оставя вързопа с бебешките си неща и гледайки я си казва, че тя наистина е тук, пред него и този път това не е сън.... Дилшах се събужда, а Миран я моли да не се страхува, защото това е той – нейният син! Дилшах посяга към детските снимки на Миран, а Миран сяда до нея и я пита, дали и тя ще повярва, като той е повярвал, че тя е жива, защото той също е мислел, че е мъртва в продължение на толкова много години, а гробът ѝ е още там... Миран я пита, дали е видяла неговият гроб, а Дилшах му казва, че го е видяла, Азизе и го е показала, защото тя не вярвала...

- Само един път, тя ме заведе на гроба ти, аз легнах там и също исках да умра, но тя не ми позволи, дори и това да направя. Моето дете беше погребано до Мехмед – казва плачейки Дилшах.
- Тя е погребала и теб и мен в един гроб – изненадан и през сълзи отвръща Миран.

Дилаша казва на Миран, че Азизе и е дала окървавена детска ризка, която тя познала, че е на Миран.

- Виж, ти ме наричаш мамо, но аз не съм твоята майка, защото Азизе и теб е излъгала. Моля те, не тревожи съня на сина ми! – казва Дилшах на Миран и го моли да я остави сама.

Миран излиза, а Хазар го пита, какво е станало, а Миран се нервира, че майка му не иска да го погледне в очите и приеме, и нервиран си тръгва, Хазар тръгва след него, а Раян му казва да остане тук, а тя няма да остави Миран сам.

Раян убеждава Миран да поговори с Азизе, за да може да върне майка си.

Гюнул иска да замине при майка си, но Азат е против.

Гюнул иска да замине при майка си, но Азат е против.

Гюнул се тревожи за баба си Азизе и си спомня, че може би тя е била права, като и е казала, че трябва да замине при майка си, че нейното място е там.

- Може и да намеря спокойствие при мама – казва си Гюнул и си спомня как я е гледал снощи Азат...

Гюнул се среща с Азат и го пита, дали според него трябва да замине при майка си и да започне нов живот. Азат я пита, дали е уверена, че иска да замине, а Гюнул му казва, че не е и затова е поискала да поговори с него, защото не знае какво иска...

Азат ѝ казва, че не може да ѝ каже, да не тръгва! Гюнул му казва, че той има право, защото това е решение, което трябва да вземе сама. Гюнул казва на Азат, че си тръгва и ще си извика такси..., а Азат след минута колебание вика след Гюнул:

- Не тръгвай!
- Азат, това не е проблем, аз съм голяма и мога да се прибера с такси!
- Аз не говоря за таксито, Гюнул! Не тръгвай при майка си! Остани тук!

Гюнул го пита защо да остане, а Азат ѝ казва, че семейството ѝ е тук, баба ѝ, Фърат, Есма... Гюнул му казва, че това е малка причина да остане и чака още нещо да каже, за да остане, но Азат ѝ казва, че не може да ѝ посочи, но не иска тя да си отива от тук.

Насух разкрива на Хазар, че в миналото двамата са се обичали с Азизе, но баба му ги е разделила....

Хазар казва на баща си, че не може да си затвори очите и забрави за болката, която Азизе им е причинила, само защото си е отмъщавала, че е загубила детето си.

Азизе казва на Есма да разкаже всичко на Фърат, за да няма повече тайни между тях.

Азизе казва на Есма да разкаже всичко на Фърат, за да няма повече тайни между тях.

Азизе идва в имението на Асланбей, а Фисун ѝ казва, че е жалка, защото цял Медиат е разбрал, що за жена е, и как може да се появява сред хората. Азизе и отвръща, че там на площада се преродила за нов живот, а Фисун продължава да я обижда, но се намесва Фърат, който казва на Фисун, че не може да говори така на Азизе Асланбей, но той има право да попита Азизе:

- На какво се надяваш или може би планираш ново отмъщение?! Защо г-жо Азизе, защото греховете ти излязоха наяве?!

Есма се намесва, а Фърат пита майка си: - Ти се опитваш да ме накараш, да си замълча и никой да не попипа тази жена, защо е постъпила толкова жестоко, затова, че ни е спасила ли? Аз точно това искам да я попитам, как може да спаси живота на едната майка и сина ѝ, а да съсипе на другата.

- Фърат има нещо, за което не знаеш!
- За какво говориш, мамо? Какво още трябва да знам, нали всичко си казахме?!

Азизе казва на Есма да разкаже Фърат, за да няма повече тайни между тях.

  • 202 епизод на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 19 октомври 2021 по DIEMA FAMILY
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав

„Вятърничав“, еп.230 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.229 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Не пускай ръката ми“, еп.29 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.228 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.227 (Diema Family) - какво ще се случи...