Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.187 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Азизе наблюдава тайничко празненството на Шадоглу и си мисли, че ако е повярвала в любовта, а не в омразата, то днес и тя би седяла до любимия си мъж, син и внук. Хазар вижда баща си и Азизе и отново пита баща си, дали крие нещо от него. Азизе отива в имението на Асланбей, където идна полиция и арестува Харун. Вижте още какво ще се случи в еп.187 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 28 септември 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

В 186 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Фисун не казва на Азизе къде е Дилшах. След като Миран призна Хазар за свой баща, двамата се сближават все повече. Насух планира семейна вечеря, на която да покани и Миран. Фисун отвежда Харун и Ярен в къщата на Асланбей, но Гюнул не харесва Ярен. Оказва се, че Аслан не е мъртъв, защото Султан и Харун са го скрили.


НА КРАТКО какво се случва в 187 епизод на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 28 септември 2021 по Diema Family:

Насух се извинява на Миран и му казва, че в негова чест ще направи семейна вечеря.

В началото Миран се колебае, дали да отидат на вечерята, но след тона пристигат на вечерята на Насух, която той прави в чест на Миран.

Джихан и Хандан не искат да живеят с Миран, затова отиват на вечеря с Асланбей, на която ги покани Фисун.

Азизе наблюдава тайничко празненството на Шадоглу и си мисли, че ако е повярвала в любовта, а не в омразата, то днес и тя би седяла до любимия си мъж, син и внук

Хазар вижда баща си и Азизе и отново пита баща си, дали крие нещо от него.

Азизе отива в имението на Асланбей, където идна полиция и арестува Харун.
Първоначално публикувано в сайта потв.бг
„Вятърничав“, еп.187 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.187 (Diema Family) - какво ще се случи...

Азизе наблюдава тайничко празненството на Шадоглу и си мисли, че ако е повярвала в любовта, а не в омразата, то днес и тя би седяла до...

Насух се извинява на Миран и му казва, че в негова чест ще направи семейна вечеря.

Раян е щастлива и наблюдава как Миран и баща ѝ работят заедно и се разбират... В същото време пристига Насух., Раян и Хазар са много изненадани да го видят.

Насух ги поздравява и казва на Миран, че би било добре да повикат майстори, защото скоро ще дойде зимата и ще започне да вали. Хазар казва на баща си, че със сина му ще се справят и сами.

- Нашите дядовци и прадеди също така правеха, в твоите вени тече тяхната кръв! - казва Насух гледайки Миран.

Раян го пита, дали да иска да го почерпи нещо, а Насух казва, че е дошъл да поговори с Миран.

- Какво ще кажеш, синко, да се поразходим? - пита Насух.

Насух казва на Миран, че и двамата са направили грешки, но сега когато знаят, че са дядо и внук, то те са едно семейство...

- Аз искам, да те прегърна и нарека внук, но така... - прекъсва изречението си Насух и се обръща към Миран и му казва: - Прости ми! Защото ако на времето, бях послушал майка ти, ако ѝ бях повярвал... Аз направих голям грях и много съжалявам! Ако можех да върна времето назад, ех ако можех... Ние с теб, можем ли да бъдем дядо и внук, като с Азат? - със сълзи на очи пита Насух.
- Дай Боже – казва Миран.

Насух предлага на Миран да бъдат едно семейство и всички приятели и врагове, да знаят, че той е Шадоглу. Затова е решил да направи вечеря в негова чест и всички да се съберат около масата.

Зайнеп пита Фърат, какво става, защо майка му си е тръгнала разплакана? Фърат ѝ казва, да не се бърка, а тя му казва: - Как може, да си толкова безсъвестен, отиди и поискай прошка от майка си! Ами ако ѝ се случи нещо?!

- Зайнеп, да закрием темата, защото ще разбия сърцетото ти!

- Моето сърце ли, ти разби сърцето на майка си, не го ли разбираш? Как може така да се обръщаш с майка си?

Фърат избухва и ѝ казва, да не се бърка, защото не знае, какво е станало.

Раян се облича за вечерята и казва на Миран, че ако продължава така да я храни, няма да и става, нито една дреха. Раян казва на нероденото си бебе, че баща му дори не ги слуша, а Миран ѝ казва, че се е замислил. Тя го пита, защото не му се ходи на вечеря та ли?

- Оффф, не зная Раян, казах „да“ на г-н Насух, но не знам, дали съм готов. Аз искам нашето дете да расте в голямо семейство, но аз не мога веднага да ги прегърна и да ги нарека, семейство. Не е толкова лесно, веднага да ги приема!
- Добре, ще се обадя и ще им кажа, че няма да отидем, те знаят, че постоянно ми се повдига, когато си готов, тогава ще отидем!
Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg

В началото Миран се колебае, дали да отидат на вечерята, но след тона пристигат на вечерята на Насух, която той прави в чест на Миран.

Вечерта семейство Шадоглу са около празничната трапеза и чакат Миран и Раян.

Хазар казва тихо на Хандан: - Виж го, г-н Насух, затвори цялото заведение, заради внук си! Хандан му отвръща: - Нарани сина ни, толкова много преживяхме, а сега ни кара да го прегърнем, защото във вените му тече нашата кръв! Джихан казва на жена си, да спре да говори, без това много е ядосан. Хандан му казва, че е казала това, не да го нервира, а нека да погледне на масата, къде е Ярен? Тяхната дъщеря ги чака в Асланбей като сираче!

- Погледни, вече е късно, а Миран го няма, това ще бъде добър отговор, който ще даде на дядо си! - казва Джихан на жена си.

Джихан се провиква, че е огладнял, да поръчат, а Хазар казва на баща си, че Миран и Раян ще дойдат.

В този момент идват Раян и Миран. Миран поздравява и прегръща баба Шукран, а след това си разменя поздрави с Азат, Хазар и Зехра.

Радостен Насух се провиква, че ако синовете му разрешат, той иска неговите внуци да седнат от двете му страни.

В Асланбей също се правят приготовления. Фисун казва на Асие, че когато дойдат гостите, тогава да слага храната. Харун казва на майка си, че Джихан и Хандан няма да дойдат, защото г-н Насух няма да им разреши.... Ярен иска да защити дядо си, а Харун казва на майка си, че Ярен е любимата внучка, а Фисун отвръща, че след като е така, значи Насух ще пристигне с цялото семейство.

Насух казва на Миран и Раян, че имението е и техен дом и иска, детето им да расте в него.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg

Джихан и Хандан не искат да живеят с Миран, затова отиват на вечеря с Асланбей, на която ги покани Фисун.

Джихан казва, че и той иска нещо да каже: - Аз дойдох с цялото си семейство, Миран е син на брат ми с това съм съгласен, но аз няма да разреша да живеем под един покрив с човека, който стреля в сина ми!

Насух казва на музикантите да спрат и казва: - Аз още не съм умрял и този покрив над главите ви съм го построил аз и никой няма да деля от семейството си!

Джихан отвъща, че той от уважение към него е тук с цялото си семейство, но Ярен е в Асланбей и казва на Хандан и Азат да стават. Азат казва на баща си да се успокои, а Джихан му казва, че е спокоен.

- Аз на една маса мога да седя с Миран, но под един покрив – не! - категоричен е Джихан.

Хазар не издържа и пита брат си, какви проблеми има с неговите деца, преди унижаваше Раян, а сега да не би да е ред и на сина му.

- Миран е мой син, Джихан! Ако не искаш да бъдеш негов чичо, не е нужно, да се насилваш! Аз няма да ти позволя да има вражда! Ако сина ми иска да дойде в дома на баща си, той ще дойде, ако иска да остане, ще остане!

Миран казва на Раян да си тръгват, а Хазар казва, че никъде няма да ходят и казва на Миран да седне, а който иска да си ходи, да си ходи!

- Ти ли решаваш, кой да остане? - казва Джихан нервиран на брат си, че той решава вместо баща му.
- Да, аз решавам! Но след като искаш да си вървиш, върви си! - отвръща Хазар.

Миран се намесва и казва, че няма нужда да се карат, защото те няма да останат в имението на Шадоглу и благодари на дядо си, че им е предложил.

- Аз не говоря с теб – Миран Асланбей! - казва нервиран Джехан.
- Шадоглу. Миран е Шадоглу, Джихан! – поправя го Хазар.

Раян се намесва и пита чичо си, защо не приема Миран за член от семейството? И му казва, че знае защо? Защото ако приемеш Миран, то трябва да си признаеш, че си обрекъл родния си племенник на смърт.

- Миран стреля в Азат, за да живее, а ти преднамерено обрече племенника си на смърт.

Джихан казва на Хандан и Азат да тръгват, а Азат моли баща си да не прави така, защото това е тяхното семейство. Хандан и Джихан си тръгват, а Насух казва на Миран и Азат, че те не трябва да правят така...., но всички ще се оправи и никой няма да си тръгва от това семейство и казва на музикантите да свият.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.

Азизе гледа тайно към масата на Шадоглу и си казва, че ако е повярвала в любовта, а не в омразата, то днес и тя би седяла до любимия си мъж, син и внук.

Насух излиза от заведението и вика към Азизе, която се отдалечава, а тя му казва, като крадла се промъква скришом, за да наблюдава сина си и внук си.

- Дилшах, жива ли е? - пита Насух
- Жива е, но не е там, където я скрих, но ще я намеря, за да я събера със сина ѝ и любимия мъж.
- Как можа да направиш това, Айше? Как можа да разделиш невинното дете от майка му?!
- Всичко ще оправя и съм готова, за да се разплатя за стореното. Но аз имам враг, Насух и това е Фисун.
- Кой знае, как си я заставила да страда – казва Насух.
- Аз просто ѝ взех фамилията Асланбей...
- И какво иска от теб, Фисун?

- Всичко! Името ми, богатството, всичко! Страхувам се, защото не знам, колко опасна може да бъде!

Насух я пита, какво иска от него, а Азизе му казва, да бъде внимателен с Фисун и да държи семейството си по-далече от нея и ако разбере, че Хазар е техен син, ще го убие.

Хазар вижда баща си и Азизе и отново пита баща си, дали крие нещо от него.

- Татко! - излиза Хазар да търси баща си и е изненадан да го види с Азизе.
- Синко, не всичко е така както изглежда! - опитва се да обясни Насух.

Хазар казва на Азизе, че няма да и повярва, нищо, че го е спасила от пожара и я пита дали ги е видяла, колко са щастливи и сигурно не може да понесе, че този който е трябвало да го убие, го прегръща и нарича „татко“.

Насух отново се намесва и казва на Хазар, че не всичко е такова, каквото изглежда. Хазар казва на Азизе да се маха и държи по-далече от семейството му.

Азизе си тръгва разплакана, а Хазар пита отново баща си, крие ли нещо от него? Насух му казва, че Азизе се е отказала да отмъщава...

Азизе отива в имението на Асланбей, където идна полиция и арестува Харун.

Азизе отива в имението на Асланбей, където на гости са Хандан и Джихан. Азизе им казва, че това е нейният дом и тя си е тръгнала от тук, не защото Фисун е поискала, но да не се притеснява, тя ѝ оставя това имение, като милостиня от нея!

- Аз дойдох, за да видя, дали са добре внучка ми и снаха ми! - казва Азизе
- Докато те нямаше, всички бяха наред! - отговоря ѝ Фисун.

Азизе сяда и казва на Асие да и донесе едно кафе, а след това казва на Джихан, че дъщеря му си е намерила мястото, което не е намирала в Шадоглу.

Фисун казва на Азизе да се маха, но в същото време идва полицията и арестува Харун.


  • Епизод 187 на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 28септември 2021 по DIEMA FAMILY
Този текст е копиран от pоTV.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав (Diema Family) , Вятърничав

„Вятърничав“, еп.202 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.201 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.200 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.199 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.198 (Diema Family) - какво ще се случи...