Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.165 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Зехра казва на Хазар, че вярва, че Миран е негов син и той трябва да разбере истината. Джихан нарежда на хората си, който намери Миран да го убие. Аслан научава от писмото на Ханифе, защото Азизе иска да си отмъсти на Шадоглу. Вижте още какво ще се случи в еп.165 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 27 август 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

„Вятърничав“, еп.165 (Diema Family) - какво ще се случи... (Миран си спомня колко хубаво пее Раян)

„Вятърничав“, еп.165 (Diema Family) - какво ще се случи... (Миран си спомня колко хубаво пее Раян)

В 164 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Ханифе умира. Зехра ражда дъщеря си в полето. Състоянието на Миран все още е тежко. Азизе бие Гюнул, че все още обича Миран, а Гюнул разбира, че Азизе ще остави Миран да бъде убит от Джихан.


НА КРАТКО какво се случва в 165 епизод на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 27 август 2021 по Diema Family:

Миран най-накрая идва в съзнание и се посъвзема.

Зехра казва на Хазар, че вярва, че Миран е негов син и той трябва да разбере истината.

Гюнул тръгва да спасява Миран...

Султан разбира, че Ханифе е сестра на Азизе.

Джихан и хората му са в изоставеното село, а той им нарежда да претърсят всяка къща и ако намерят Миран да го убият

Харун намира писмото на Ханифе и го предава на Аслан. От него той научава, защо Азизе иска да си отмъсти на Шадоглу.

След като разбира, че Миран никога няма да се откаже от Раян, вместо да го спаси, Гюнул стреля в него.
Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Раян и Миран

Раян и Миран

Азизе отново обвинява Шадоглу, че заради тях Ханифе е умряла.

Гюнул подслушва телефонен разговор на Азизе и разбира къде се намира Миран, а също, че баба ѝ няма да му помогне, а също така разбира, че Джихан може да го убие...

Миран най-накрая идва в съзнание и се посъвзема

Миран идва в съзнание, за да привлече внимаването на Раян и казва, че май е получил кръвоизлив, тя притеснена тръгва да търси помощ, но Миран я хваща за ръката и ѝ казва, че се е пошегувал.

- Ти побърка ли се, ние толкова много преживяхме, сега ли намери да се шегуваш! - ядосва му се Раян.
- Ти си права, мен наистина ме боли, но това беше глупава шега, моля те да ми простиш.
- Ти си по-добре, нали Миран, нямаш кръвоизлив? - притеснява се Ярен.

Миран ѝ казва, че ако е имал кръвоизлив, да не е..., но Раян му казва да замълчи и да не казва такива страшни думи.

Раян казва на Миран, че е била там онази вечер на скалата и го пита какво се е случило.

- Ти как се озова там? - пита я Миран.
- Аслан се обади и ми каза, че ти си му се обаждал и си искал да поговориш с него.

Миран се надига и сяда, и пита Раян, дали иска да го побърка: - Откъде този негодник има номера на телефона ти? Кой те докара до това място?

Раян му казва, че Харун я е докарал. Миран ѝ казва, че е трябвало да му се обади, защото той е неин мъж. Раян му се нервира, като му казва, че дори в тази ситуация, когато ги преследват, той си намира повод да се скарат.

- Кой ни преследва, Раян? Какво стана, докато аз бях в безсъзнание?
- Нали вчера искаха да те застрелят - за това говоря! Но дори и 10 човека да стоят пред нас, ти винаги ще намериш за какво да се скараме.

Раян излиза бясна от изоставената къща, като си говори, че каквото и да става, Миран няма да спре да я ревнува.

Раян сяда пред къщата и се чуди, защо след като се обичат, те с Миран нямат един спокоен ден.

Миран вика Раян и казва, че не искат да се карат.

- И аз не искам да се караме... - отвръща Раян

Миран признава на Раян, че тя за него е най-скъпото нещо в живота му и той един път е съсипал мечтите ѝ, но първото нещо, което иска да направи, когато се махнат от тук е да изпълни мечтите ѝ....

- Ти вярваш в приказки, а аз вярвам покрай теб... И нашата ще бъде приказка с щастлив край и ще те накарам да я преживееш – обещава Миран на Раян...

Миран моли Раян да му изпее една песен, както преди....

Зехра казва на Хазар, че вярва, че Миран е негов син и той трябва да разбере истината.

Зехра с бебето е в болницата, Хазар и казва, че ще се прибере и донесе всичко, което е необходимо и ще разкаже на домашните, какво се е случило. Зехра казва на Хазар, че там на полето е мислела само за бебето си, дори и живота си, ако е трябвало е щяла да даде, но то да се роди живо и здраво. Така и Дилшах, доколко си спомня, какво той е казвал за нея е искала да спаси сина си.... Хазар ѝ казва да не говори за това сега, но Зехра му казва, че тя вярва, че Миран е негов син и го моли да не се отказва, а да разбере истината. Хазар ѝ отговоря, че отива до вкъщи и след това ще поговоря.

Джихан и хората му са близо до безлюдното село, а Джихан им казва, че е сигурен, че Миран и Раян са там.

В същото време Гюнул, която разбра, че Азизе иска да го убие Миран тръгва да го спасява. Гюнул отива в хотела и казва на Фърат, че ще убият Миран.

Обляна в сълзи и останала без сили Султан е в къщата на Аслан и го моли да спаси сестра си, защото Азизе ще я убие. Аслан казва на Махфуз да остане с майка му, а той ще отиде да потърси сметка на баба си, но Махфуз му казва, че постъпва неправилно, воден от гнева си. - Ако сега отидеш, ще се разкриеш, а Азизе не прави това с майка ти и сестра ти за първи път. Ако не застреляш Азизе не може да се разкриваш пред нея

Султан разбира, че Ханифе е сестра на Азизе

Чувайки това, Султан казва, че Аслан не може да стане убиец, те ще си тръгнат, но той не трябва да посяга на баба си. Харун се обажда на Аслан и му казва, че Ханифе още не се е върнала от срещата си с Азизе, а Аслан му казва да влезе в стаята ѝ и да вземе писмото.

Султан пита сина си, какво работа има с прислугата на Шадоглу, а Аслан и казва, че Ханифе е сестра на Азизе.

Харун намира писмото на Ханифе...

Азизе е на гроба на Ханифе и през сълзи си говори, че тя е била нейното минало и сега когато нея вече я няма, тя няма минало... - Дано само племенникът и чичо му се избият един-друг, за да може да възтържествува справедливостта, която толкова дълго чакам!

Гюнул казва на Фърат да кара по-бързо, за да стигнат първи до Миран, за да не му се случи нещо лошо... Фърат спира и казва на Гюнул, че Миран не може да бъде в изоставеното село, като слиза от колата, и докато се чуди къде може да е Миран, Гюнул се качва в автомобила и продължава сама...

Джихан и хората му са в изоставеното село, а той им нарежда да претърсят всяка къща и ако намерят Миран да го убият, но Раян не трябва да пострада, за да я върне вкъщи.

Раян, която отиде за вода, след като се връща се сблъсква с Джихан, който я пита, къде е Миран, като я уверява, че нищо няма да му направи, само ще поговори с него... Раян показва невярната посока на чичо си и му взема пистолета, като го насочва в него, а той я пита, дали ще стреля? Раян му отвръща, че ако я принуди ще го направи.... Раян бяга от Джихан, за да спаси Миран и пада в пресъхнал кладенец... Джихан я пита, дали е добре и сега ще я спаси... само да намери стълба... Раян му казва, че не иска помощ от него...

Харун предава писмото на Аслан и му казва, че Ханифе, все още не се е прибрала, а Аслан му отговоря, че Махфуз я търси. От писмото Аслан разбира, че Азизе е всъщност Айше, която всички мислят, че е умряла в пожара, който е станал в чифлика на Шадоглу. С изненада разбират, че Насух и Азизе са имали дете.

Хазар се връща отново да поговори с Айла, но разбира, че тя е напуснала набързо къщата си, снощи. Хазар започва да се съмнява в думите на приятелката на Дилшах и си мисли, че Зехра е права, че Миран е негов син.

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Раян  и Миран

Раян и Миран

След като разбира, че Миран обича Раян, Гюнул стреля в Миран

Гюнул намира Миран, който се опитва да намери Раян и му казва, че бързо трябва да се махнат от тук, защото Джихан е тук и иска да го убие!

- Аз без Раян, никъде няма да ходя!

Гюнул стреля във въздуха... и казва на Миран, че Джихан няма да направи нищо но Раян, но него ще убие. Реян крещи от кладенеца, че трябва да бяга, защото ще го убият, а Миран ѝ казва, че без нея никъде няма да отиде...

Миран казва на Гюнул, че с Раян не са се развели и той ще я обича до края на живота си. Миран се навежда да извади Раян от кладенеца, а Гюнул стреля в него...

Фърат, който върви пеша към изоставеното село, чува изстрела...

- Миранннн... - крещи Раян, а Миран пада в кладенеца...

Раян го моли да не я оставя и вика за помощ, а Миран с последни сили и ѝ казва, че до края на дните си ще я обича и губи съзнание....


Епизод 165 на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 27 август 2021 по DIEMA FAMILY
Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
„Вятърничав“, еп.166 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.166 (Diema Family) - какво ще се случи...

След като разбира, че Миран обича Раян, Гюнул стреля в Миран. Джихан оставя Миран да умре в кладенеца. Азизе и Насух са били влюбени, а общото...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав (Diema Family) , Вятърничав

„Вятърничав“, еп.201 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.200 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.199 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.198 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.197 (Diema Family) - какво ще се случи...