Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.166 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

След като разбира, че Миран обича Раян, Гюнул стреля в Миран. Джихан оставя Миран да умре в кладенеца. Азизе и Насух са били влюбени, а общото им дете и сестрите на Азизе загиват в пожара, заради което Азизе иска да си отмъсти. Хазар разбира, че Дилшах не се е отървала от детето им. Раян се обвинява, че не е спасила Миран. Вижте още какво ще се случи в еп.166 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 30 август 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

„Вятърничав“, еп.166 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.166 (Diema Family) - какво ще се случи...

В 165 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Зехра казва на Хазар, че вярва, че Миран е негов син и той трябва да разбере истината. Джихан нарежда на хората си, който намери Миран да го убие. Аслан научава от писмото на Ханифе, защото Азизе иска да си отмъсти на Шадоглу.


След като Джихан остави Раян в изсъхналия кладенец тръгна да търси Миран, но разбира, че той е избягал от изоставената къщата, където се е криел и много се ядосва.

От писмото на Ханифе, което Харун предаде на Аслан разбира, той че Азизе е всъщност Айше, която всички мислят, че е умряла в пожара, който е станал в чифлика на Шадоглу. С изненада разбира още, че Насух и Азизе са имали дете.

Хазар се връща отново да поговори с Айла, но разбира, че тя е напуснала набързо къщата си, снощи. Хазар започва да се съмнява в думите на приятелката на Дилшах и си мисли, че Зехра е права, че Миран е негов син.

След като разбира, че Миран обича Раян, Гюнул стреля в Миран

Гюнул намира Миран, който пък се опитва да намери Раян и му казва, че бързо трябва да се махнат от тук, защото Джихан е тук и иска да го убие!

- Аз без Раян, никъде няма да ходя!

Гюнул стреля във въздуха... и казва на Миран, че Джихан няма да направи нищо но Раян, но него ще убие. Реян крещи от кладенеца, че трябва да бяга, защото ще го убият, а Миран ѝ казва, че без нея никъде няма да отиде...

Миран казва на Гюнул, че с Раян не са се развели и той ще я обича до края на живота си. Миран се навежда да извади Раян от кладенеца, а Гюнул стреля в него...

Фърат, който върви пеша към изоставеното село, чува изстрела...

- Миранннн... - крещи Раян, а Миран пада в кладенеца...

Раян го моли да не я оставя и вика за помощ, а Миран с последни сили и ѝ казва, че до края на дните си ще я обича и губи съзнание....,

Гюнул се приближава и поглежда в кладенеца и казва на Раян да не се страхува, няма да я убие, защото не иска да ги събере на небето.

Раян моли Гюнул да им помогне, като ѝ казва, че ще остави Миран с нея, а тя ще се махне от живота им.

Гюнул се обажда на Азат и му казва, че трябва да се радват, защото Миран е мъртъв, а тя ще тръгне след него: - Раян е жива, ела и вземи любимата си жена!

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Гюнул насочва пистолет в главата си, но е спряна от Джихан, който ѝ 
казва, че ще я заведе при Азизе, за да и покаже кой е убил Миран, да не 
вини з...
Гюнул насочва пистолет в главата си, но е спряна от Джихан, който ѝ казва, че ще я заведе при Азизе, за да и покаже кой е убил Миран, да не вини за смъртта му Шадоглу.

Джихан оставя Миран да умре в кладенеца

- Чичо, помогни, моля те, нека Миран да не умира! - крещи и мили Раян от кладенеца

Джихан казва, че ще отиде да потърси стълба, за да ги измъкне.

След изстрела, който чу Фърат тича като луд към изоставеното село, за да спаси Миран.

Раян моли Миран да потърпи, и му обещава да го заведе в болница. И му припомня, че той е казал, че ако няма Раян, няма и Миран, затова го моли да не я оставя....

Джихан намира стълба и казва на Раян, да излезе първа, а той след това ще извади и Миран... Раян излиза, а след нея излиза и Джихан, който я хваща и ѝ казва, че Миран е мъртъв и няма какво да се направи за него и насила я вкарва в колата си, къде е вързана и Гюнул.

Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Миран

Миран

Аслан казва на Харун, че се оказва, че Азизе и Насух са били влюбени, а общото им дете и сестрите на Азизе загиват в пожара, заради което Азизе иска да си отмъсти.

В същото време Азизе си спомня, как след пожара е очаквала да дойде Насух при нея, но идва майка му, която ѝ казва, че Насух обича друга жена, с която е в Истанбул и очаква дете от нея, а нейният син е умрял в пожара. И тогава Азизе се е заклела да си отмъсти на Насух Шадоглу, защото е забравил за нея и създал ново семейство на гроба на починалия им син.

Фърат среща автомобила с Гюнул и Раян, но не може да направи нищо...

Джихан влиза в имението на Шадоглу, като дърпа Раян за ръката и ѝ казва, че трябва да осъзнае, че Миран е умрял. Раян моли чичо си да се върнат...

- Миран е мъртъв и нищо няма да се промени, дори и да се върнем!

Раян припада, а Джихан я взема на ръце и качва в стаята ѝ, като казва на всички, че ако Хазар се обади, не трябва да му разказват какво се е случило и никой да не пуска Раян от стаята ѝ...

Хазар разбира, че Дилшах не се е отървала от детето им

След като не открива Айла, Хазар посещава тогавашната акушерка, която все още е жива и я пита, дали Дилшах е правила аборт. Тя си спомня за нея, но му казва, че тя е идвала при нея, само да я пита, дали с бебето е всичко наред.

Хазар разбира, че Дилшах не е направила аборт, но какво е станало с детето, след това, трябва да разбере.

Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Раян

Раян

Раян се вини, че не е спасила Миран

Раян идва на себе си, като крещи името на Миран. Раян вижда кръвта на Миран по ръцете си и започва да крещи и тропа по врата да и отворят, а след това от мъка по Миран, че е мъртъв, преобръща цялата стая на опаки.

Раян от мъка не е на себе си и си говори сама:

Ако няма Миран, няма и Раян! Аз паднах, Миран пристигна на време и ме спаси... Миран падна, аз закъснях... Аз не успях... Миран почина... Аз не успях...

Хандан се притеснява, че Раян може да си навреди, а Ярен и отвръща, че тях не ги засяга....


Епизод 166 на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 30 август 2021 по DIEMA FAMILY
Всичко по темата вижте в potv.bg
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

„Вятърничав“, еп.201 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.200 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.199 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.198 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.197 (Diema Family) - какво ще се случи...