Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.163 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Джихан тръгва да намери Раян и убие Миран. Зехра и Хазар катастрофират с линейката. Раян се опитва да спаси Миран, който е много зле и се крият в едно необитаемо село. Вижте още какво ще се случи в еп.163 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 25 август 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

„Вятърничав“, еп.163 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.163 (Diema Family) - какво ще се случи...

В 162 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Миран насочва пистолет в Аслан, виждайки това Азизе стреля в Миран, а той пада в реката пред погледа на Раян, която се хвърля след него и го спасява, но състоянието му е много тежко.


НА КРАТКО какво се случва в 163 епизод на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 25 август 2021 по Diema Family:


Джихан тръгва да намери Раян и убие Миран.

Раян чува чичо си, за се заканва, че ще убие Миран и си мисли, че там на скалата, той е стрелял в него.

Аслан изгаря всички снимки на Раян, за да се убеди баба си Азизе, че вече не се интересува от Раян.

Зехра и Хазар катастрофират с линейката, а състоянието на Зехра и бебето също е критично.

Аслан споделя на Махфуз, че знае, че Азизе е стреляла в Миран,

Азизе си мисли, че тайните бележки ги е изпращала Ханифе

Ханифе се среща с Аслан и му казва, че ще му разкаже всичко за миналото, но иска да и осигури нов живот.

Раян се опитва да спаси Миран, който е много зле и се крият в едно необитаемо село.Джихан разбира, че Миран знае, че Насух е убил Мехмед Шадоглу

Джихан разбира от приятел, че Махмуд по заповед на Азизе търсят Миран и Раян по течението на реката, и са намерили сакото на Миран захвърлено на брега, а в него е имало бележка, че Насух е убил Мехмед Асланбей. Той му се обажда, за да му каже, че Миран може като Азат, да стреля в баща му. Джихан му казва, че тази вечер трябва да свършат с тази работа и събере хора, а той сега ще дойде. В този момент Джихан вижда Хандан, която му казва, че никъде няма да ходи, и ще остави Раян там, където е отишла, а на Азат, който излиза, за да види, защо майка му крещи, казва да отиде и даде още един шанс на Миран, за да го убие.

Азат казва на баща си, че майка му е права, Миран толкова пъти ги е заплашвал, дори стрелял в него, но Раян не се отказва от него, да я оставят, нека бъде с него... Ярен пита брат си, наистина ли се е отказал от Раян, а той им казва, като иска да го чут всички, че се отказал от Раян.

- Няма смисъл да тичам, след този, който не ме обича! Аз много късно го разбрах...
PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
Джихан

Джихан

Джихан тръгва да намери Раян и убие Миран

Хазар се обажда на Джихан и му казва, че със Зехра пътуват с линейка за към другата болница, защото лекарят е казал, че раждането на Зехра, ще бъде сложно, но той да не казва на останалите, за да не се притесняват, а да им каже, че са тръгнали за преглед... Но Джихан решава да излъже Хандан, че тръгва да помогне на Хазар, за да може да отиде, да намери Миран и да го убие...

Джихан и хората му намират, парче плат от роклята на Раян, а Джихан им казва, че Миран и Раян са някъде на близо. Един от хората му го пита, дали не трябва да кажат на Насух или Хазар, а Джихан му отвръща, дали вижда някой от тях двамата тук?! Той един път е пропуснал да убие Миран, но сега само да го намери.... Раян чува как чичо ѝ се заканва на Миран и си мисли, че там на скалата в Миран е стрелял Джихан.

Махмуд намира Миран и Раян и се цели в тях, но вижда Джихан и хората му и се отказва...

Аслан изгаря всички снимки на Раян, за да се убеди баба си Азизе, че вече не се интересува от Раян.

Махмуд се обажда на Азизе и ѝ казва, че е открил Миран и Раян, но е видял и Джихан, който също ги търси и я пита, той ли да ги убие или да ги остави на Джихан.

В същото време Аслан пита баба си, дали Махмуд е открил Раян и Миран, а Азизе на висок глас казва на Махмуд, че много се радва, че ги е открил, да ги остави и да остави хора, за да ги пазят..., а след това да дойде и вземе, за да се срещне с внука си и снаха си!

- Намерил ли ги е? - пита Аслан, а Азизе с усмивка му казва, че ги е намерил здрави и невредими, а Раян е решила да остане до Миран....

В същото време виждаме как Раян се опитва да спаси Миран, а той я моли да го остави и да се спаси... Раян му отвръща, че ако не иска да върви с нея, то и тя ще остане до него, за да убият и нея!

Раян чува пръхтенето на кон и казва на Миран, че наблизо има кон и те са спасени.

Зехра и Хазар катастрофират с линейката, а състоянието на Зехра и бебето също е критично

В линейката лекарката казва на Хазар, че пулсът на бебето е много слаб и трябва да пристигнат бързо в болницата, затова казва на шофьора да кара по-бързо... Зехра се притеснява, че с бебето нещо не е наред, но Хазар я успокоява... и точно в този момент линейката излиза от пътя и катастрофира.

Махмуд пристига за Азизе, а тя казва на Аслан да дойде с нея, за да разкажат истината на Миран, той малко ще се ядоса, но тя не иска повече да ги гледа как враждуват един с друг. Аслан казва на баба си, че е изгорил снимките на Раян и ще остави Раян, но това е всичко, той няма да разказват на Миран, кой е той и ако тя го направи, ще го загуби завинаги! Азизе се съгласява, но му казва, че ако още един път се изправи срещу Миран ще му разкаже истината.

В линейката Зехра идва първа в съзнание и дърпа Хазар, да отвори очи, Хазар идва на себе си, а Зехра го моли, да и махне колана... Лекарката, която е жива, но не може да мръдне, казва на Хазар да извика помощ. Хазар вижда, че телефонът му се е счупил, а Лекарката му казва да излезе на пътя, но Зехра го моли да не я оставя сама...

Хазар се опитва заедно със Зехра под лъчите на палещото слънце да стигнат до пътя, но Зехра му казва, че не може повече да върви...

Аслан споделя на Махфуз, че знае, че Азизе е стреляла в Миран,

Махфуз му казва, че сега трябва да е разбрал, колко е опасно да бъде до Миран... Аслан му казва, че много скоро ще разберат за истинската причина за отмъщението на Азезе.

Азизе казва на Махмуд, че бележките ги е писала Ханифе, защото само те тримата знаят за миналото.

Шукран се обажда на Азизе и ѝ казва, че е взела решение да се върне в имението, а Азизе и ѝ отвръща, че е взела правилното решение и утре Махмуд ще дойде да я вземе. След като затвори Азизе си казва: - Ти ще дойдеш, но не в имението, а на погребението на внук си!

Раян е качила Миран на коня, който намери и моли Миран малко да потърпи, че скоро ще намерят помощ... и Раян вижда село и казва на Миран, че са спасени...

Ханифе се среща с Аслан и му казва, че ще му разкаже всичко за миналото, но иска да и осигури нов живот

Аслан се вижда с леля си Ханифе и я моли да му разкаже всичко за миналото, а тя му казва, че е описала всичко в писмо, до най-малкия детайл, но има молба към него, за нов живот!

Аслан се съгласява и казва на Махфуз да направи всичко, за да може леля му Ханифе започне нов живот.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг

Раян се опитва да спаси Миран, който е много зле и се крият в едно необитаемо село

Раян разбира, че в селото, в което се надяваше да намери помощ, няма жива душа и то е необитаемо... Раян не се предава и казва на Миран да отвори очи, че ще се подслонят в някоя от къщите...

Раян с последни сили влиза с Миран в една от къщите и слага Миран да полегне на изоставен дюшек, а след това се опитва да му свали температурата...

- Всичко ще мине, никой не ни следи, не трябва да се вълнуваш, Миран! Ти ще се оправиш!.... От днес, винаги ще бъдем заедно и когато падаме, заедно ще се вдигаме! Така силно ще се държим, че никой няма да може да ни раздели!

Миран вика името на Раян, а тя му казва, че е до него и всичко ще се оправи и ги чакат прекрасни дни заедно, и никой няма да посмее да им попречи!

- Аз съм до теб и винаги ще бъде...

Раян му казва, че ще отиде да потърси нещо за ядене и ще се върне.


Епизод 163 на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 25 август 2021 по DIEMA FAMILY
Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
„Вятърничав“, еп.164 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.164 (Diema Family) - какво ще се случи...

Ханифе умира. Зехра ражда дъщеря си в полето. Състоянието на Миран все още е тежко. Азизе бие Гюнул, че все още обича Миран, а Гюнул разбира,...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

„Вятърничав“, еп.201 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.200 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.199 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.198 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.197 (Diema Family) - какво ще се случи...