Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.162 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Миран насочва пистолет в Аслан, виждайки това Азизе стреля в Миран, а той пада в реката пред погледа на Раян, която се хвърля след него и го спасява, но състоянието му е много тежко. Вижте още какво ще се случи в еп.162 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 24 август 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

„Вятърничав“, еп.162 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.162 (Diema Family) - какво ще се случи...

В 161 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Миран разбира, че Аслан е изпращал тайните бележки. Хазар не смята за невъзможно Миран да е негов син. Аслан предлага на Раян да се ожени за него, за да се доближи до Насух и разбере тайната му.


НА КРАТКО какво се случва в 162 епизод на „Вятърничав“, който може да гледате от 22:00 часа на 24 август 2021 по Diema Family:


Ханифе се отказа от сестра си Азизе и избра страната на племенника си Аслан.

Миран иска да разбере, каква тайна крие Насух и се обажда на Аслан, като му казва, че иска да се види с него и го чака на скалата.

Азизе получава поредната бележка и камък от гроба на Дилшах, който тя заповяда да премахнат.

Хазар започва да вярва, че той е убил Мехмед, но се оказва, че Мехмед Асланбей се е самоубил.

Зехра започва да ражда и с Хазар тръгват към болницата.

Махфуз притеснен, че Аслан може да направи нещо на Миран и Раян се обажда на Азизе и ѝ казва за срещата, като се надява тя да попречи на Аслан.

Миран и Аслан се срещат и се бият, а Миран насочва пистолет в Аслан, виждайки това Азизе стреля в Миран, а той пада в реката пред погледа на Раян, която се хвърля след него, за да го спаси.

Азизе заповядва на Махмуд да намери Миран и ако е жив, да го убие...

Раян спасява Миран, но състоянието му е тежко.

Азизе казва на Аслан, че знае, че е влюбен в Раян.

Джихан разбира, че Миран знае, че Насух е убил Мехмед Асланбей.

Миран казва на Раян да отиде и да потърси помощ, но тя не иска да го остави... и му казва, че ще отидат заедно...Ханифе се отказа от сестра си Азизе и избра страната на племенника си Аслан

Раян решава да разкаже всичко на Миран и му се обажда, при което разбира, че той е в стаята ѝ. Раян го пита, какво прави тук, а той ѝ казва, че има нещо важдо да и каже, а тя му отговоря, че и тя, но не тук... да я чака на съседната улица...

Аслан казва на Махфуз, че след като Харун не му се е обадил, значи леля му Ханифе е избрала страната на Азизе... Махфуз го пита, откъде сега ще разберат истината, а Аслан му казва да не се притеснява, защото той винаги има план Б! В този момент се обажда Харун и казва на Аслан, че Ханифе иска да поговори с него... - Аз съм с теб Аслан – казва Ханифе... и всичко ще ти разкажа!

Аслан казва на Харун къде да доведе леля му, а на Махфуз казва, че Азизе в момента е изгубила най-големият си коз!

Раян тръгва да излиза, за да се види с Миран, но нахлува Джехан и я пита къде е Миран, за да го убие... Хандан казва на мъжа си, че е чула, че ще се срещнат на съседната улица...

Затова Раян е принудена да се държи грубо с Миран, той разбира, че нещо не е като трябва и си тръгва, след което вижда, как Джихан разговоря с Раян и разбира, че заради него се е дължала Раян по този начин.

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Миран иска да разбере, каква тайна крие Насух и се обажда на Аслан, като му казва, че иска да се види с него и го чака на скалата

Аслан се обажда на Раян и я пита, дали е казала нещо на Миран свързано с бележките, защото той е бил ядосан и е искал да се види с него. Раян му отвръща, че нищо не му е казала и го предупреждава да не се среща с Миран.

Аслан ѝ казва, че трябва да се срещне с него, в противен случай той ще си помисли, че крие нещо от него. Раян пита Аслан къде ще се срещнат. Раян затваря на Аслан и мислейки си, че Миран може да направи нещо лошо на Аслан, тръгвайки за мястото на срещата им, но не вижда, че си изпуска телефона в стаята.

Пред портите се среща с Харун и го моли да я закара...

Аслан пътувайки към мястото на срещата им с Миран, се радва, че баба му толкова пъти се е опитвала да му попречи, но какво ще направи сега когато е получила неговият подарък. В същото време в стаята на Азизе влиза Махмуд и ѝ подава кутия, като и казва, че някакво малко момче я е донесло за нея.

Азизе получава поредната бележка и камък от гроба на Дилшах, който тя заповяда да премахнат

Азизе я отваря и вътре намира писмо.

„Твоето време наближава, Азизе..., както и времето на всички лоши. Скоро всички ще разберат какво се е случило в онази нощ и истинската причина за твоето отмъщение и цялата истина... Ще можеш ли да погледнеш хората в лицата им, когато дойде това време? Ще можещ ли, да продължиш да живееш? Ще видим! Малко остана!“

Писмото е обвито около камък от надгробната плоча на Дилшах, която Азизе заповяда да унищожат. След като прочете писмото и видя камъка, Азизе е много притеснена. Азизе казва на Махмуд, че още някой знае истината. Азизе си спомня онази нощ и думите на сина ѝ Мехмед, че е убил Дилшах и Хазар, и как тя му казва, че той не е виновен, защото тези двамата са го предали. Мехмед казва на майка си, че те не са го предавали и Дилшах не му е изневерявала, защото двамата преди това са се обичали, а той ги убил и насочвайки пистолета в главата си, се самоубива пред очите на Азизе. Тогава и Азизе се среща и с малкия Махмуд, който ѝ казва, да се прибере...

- Защо точно сега, - чуди се Азизе – дали не е свързано с годините? Махмуд, какво правехме, когато започнаха да получаваме бележките?

Азизе се ударя в глава и казва, как не се е сетила, че знае кой ѝ изпраща бележките.

В този момент телефонът на Азизе звъни:

- Твоят внук ще се срещне с Миран при скалата и ако не искаш с някой от тях, нещо да се случи, тогава побързай! Виждаме Махфуз, който се е обадил на Азизе, за да може Азизе да попречи на Аслан, да не направи нещо лошо на Миран и Раян, за да ги раздели.

Харун казва на Раян, че пътят е свършил, а тя му казва, да се връща и да не се притеснява, защото Миран е тук.

Харун отправя sms на Аслан, че Раян е тук, а Аслан му връща да си тръгва, останалото да остави на него.

Хазар казва на Джихан, че си е спомнил, че той е стрелял в Мехмед Асланбей. Джихан му казва, че това е било кошмар и той не е убиец... Хазар тръгва да излиза, но Джихан не му позволява и в същото време виждат Зехра, която не се чувства добре и им казва, че трябва да отидат в болницата.

Аслан пристига на мястото на срещата и пита Миран, какво иска от него... Миран му казва, че иска да знае, кой е той и цялата истина. Двамата започват да се бият... Аслан го моли да не прави от тях врагове, а Миран му казва, че и така са врагове!

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Миран виси хванат от ръката на Аслан

Миран виси хванат от ръката на Аслан

Реян вижда как Миран виси хванат за ръката на Аслан.

Аслан пита Миран, че може би, сега му е интересно, дали ще го пусне или изтегли, а Миран насочвайки пистолет с другата ръка му отвръща, че сега май той се пита, дали ще стреля или не!

Азизе, която наблюдава от страни и виждайки, че Миран е насочил пистолет в Аслан, заповяда на Махмуд да застреля Миран.

Миран казва на Аслан, че знае, че всичките бележки... и в този момент се чува изстрел и Миран пада в реката.

- Мираннннннннннн – крещи Раян и влиза в реката, за да го спаси...
Аслан е в автомобила си и се чуди, какво е искал да му каже Миран, преди да падне... нещо свързано с Раян... Аслан си казва, че трябва да ги намери.

Аслан се обажда на Махфуз и му казва веднага да дойде, защото Миран е паднал от скалата, някой е стрелял в тях. Махфуз го пита, дали с Миран всичко е наред, а Аслан му казва, че не е могъл да види, во Раян също е била там и той май е чул гласа ѝ...

Махфуз се досеща, че Азизе е стреляла и тръгва към скалата..., като се обвинява, че е постъпил грешно, като се е обадил на Азизе...

В колата Азизе заповядва на Махмуд да намери Миран и ако е жив, да го убие..., а Махмуд я пита, какво да прави с Раян, тя му отвръща, че и тя ще умре заедно с Миран. В същото време Азизе вижда колата на Аслан и казва на Махмуд да му прегради пътя. Слизайки от колата, Азизе казва на Махмуд, че с Аслан всичко е наред, а сега веднага да отиде да търси Миран.

Азизе се изправя срещу Аслан и му ударя плесница, като го пита, дали е дошъл тук, за да го убият?! Аслан я пита, дали тя е стреляла в тях? Азизе му казва, че все още не е полудяла, за да стреля във внуците си и му заповяда да сяда в колата си. Аслан ѝ отвръща, че ще ходи да търси Миран и няма да тръгне с нея!

Азизе е бясна: - Аз ти казах, че тръгваме или искаш да попаднеш в капан, Махмуд ще намери Миран! Аслан тръгва с баба си.
Всичко по темата вижте в potv.bg

Раян спасява Миран, но състоянието му е тежко.

Азизе казва на Аслан, че знае, че е влюбен в Раян, защото е видяла снимките... Аслан казва на баба си, че е права, но той ще погребе чувствата си, защото е видял колко много се обичат Миран и Раян.

Раян казва на Миран, който е в безсъзнание, че с него всичко ще е наред и се опитва с парче от роклята си, да спре кръвотечението от раната на Миран.

Миран идва на себе си, а Раян го пита, дали може да стане и му помага да стане..., защото трябва да се махнат от там...

Аслан казва на баба си, че сигурно животът на Миран е в опасност, а Азизе му отвръща, че откъде да знае, може да е капан...

В същото време Аслан знае, че Азизе е стреляла в Миран, за да го защити, защото Миран не е неин внук.

Джихан разбира, че Миран знае, че Насух е убил Мехмед Шадоглу

Джихан разбира от приятел, че Махмуд по заповед на Азизе търсят Миран и Раян по течението на реката, и са намерили сакото на Миран захвърлено на брега, а в него е имало бележка, че Насух е убил Мехмед Асланбей. Той му се обажда, за да му каже, че Миран може като Азат, да стреля в баща му. Джихан му казва, че тази вечер трябва да свършат с тази работа и събере хора, а той сега ще дойде. В този момент Джихан вижда Хандан, която му казва, че никъде няма да ходи, и ще остави Раян там, където е отишла!

Миран казва на Раян да отиде и да потърси помощ, но тя не иска да го остави... и му казва, че ще отидат заедно...


Епизод 162 на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 24 август 2021 по DIEMA FAMILY

PoTV.bg е сайтът за тв новини и сериали онлайн.
„Вятърничав“, еп.163 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.163 (Diema Family) - какво ще се случи...

Джихан тръгва да намери Раян и убие Миран. Зехра и Хазар катастрофират с линейката. Раян се опитва да спаси Миран, който е много зле и се...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

„Вятърничав“, еп.201 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.200 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.199 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.198 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.197 (Diema Family) - какво ще се случи...