Актуално Какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.145 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Реян и Миран решават да се преместят от Медиат и да заживеят нов живот. Азизе не се е отказала да отмъсти за смъртта на Елиф. Появява се Аслан – синът на Султан, който смятаха за мъртъв. Вижте още какво ще се случи в еп.145 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 30 юли 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

Миран и Реян

Миран и Реян

В 144 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Раян прощава на баща си и му казва, че Миран се е отказал от отмъщението. Азизе иска да убие Хазар. Елиф не може да понесе факта, че Азат не я харесва и слага край на живота си. Новината за смъртта ѝ ще шокира всички и ще промени хода на събитията. Така завърша втори сезон на турския сериал „Вятърничав“ и започва трети.


НА КРАТКО какво се случва в 145 епизод на "Вятърничав" който може да гледате от 22:00 часа на 30 юли 2021 по Diema Family:


Реян и Миран решават да се преместят от Медиат и да заживеят нов живот.

Азизе не се е отказала да отмъсти за смъртта на Елиф.

Появява се Аслан – синът на Султан, който смятаха за мъртъв.

Гюнул предчувства, че ще се случат ужасни неща, когато Азизе прекрати с траура си

Малката дъщеря на Ханадн и Джихан след прекарани 40 дни в болница се завръща в имението на Шадоглу, а Насух ѝ дава името Айше.

Азат се обвинява за смъртта на Елиф и се е затворил в стаята си, но благодарение на малката си сестричка се връща към живота...
Всичко по темата вижте в potv.bg
Миран и Реян

Миран и Реян

Реян и Миран решават да се преместят от Медиат и да заживеят нов живот.

Трети сезон започва с Раян, която излиза щастлива от стаята си в имението на Шадоглу, слиза по стълбите и разказва за любов си с Миран, а след това отива при коня си Мави.

Реян препуска с коня и чуваме нейните мисли:

„Казват, че най-лошото е страхът, но надеждата, ще победи даже него. Аз го видях и преживях! Аз не вярвах на никой, освен на надеждата, която гореше в мен. В ужасната тъмнина, тя ми показваше пътя и аз не сбърках!“

Миран също на кон идва срещу Реян и чуваме неговите мисли:

„Аз сбърках, а това, че сгреших ми го прошепна едно момиче, в чийто коси летяха пеперуди, не с думи, а със сърце ми го прошепна. Каза ми, това е любов, която не познава нито теб, нито мен и не иска да чуе, нито за твоето отмъщение, нито за моя страх, а ще ни отведе двамата с нея. Ако аз тогава бях смел, трябваше да я обичам, само за това, което ми прошепна, за това, че вярваше в надеждата... Аз можеше да я обикна много по-рано, преди да я обидя и разбия на парченца. Да бях ѝ разкрил сърцето си, още тогава, когато видях пеперудите в косите ѝ.... Да бях ѝ казал, че съм влюбен в нея и много я обичам....“
Миран и Раян се срещат на онзи прословут мост, където започна всичко.

Двамата слизат от конете и силно се прегръщат, все едно не са се виждали, цяла вечност.

Миран пита Раян, дали е поговорила с баща си, дали той се е съгласил да заминат. Реян му казва, че всичко е приключило, а и баща ѝ също е на мнение, че те трябва да заминат от тук и и да заживеят нов живот.

Миран ѝ казва, че нямат избор и трябва да заминат далече от баба му, за да създадат нов живот за тях, далече от всичко това, защото Азезе се опитва да отмъсти, чрез него, а той няма да позволи това да се случи!

Раян го пита, дали е говорил с Азизе, а той ѝ казва, че не е, защото след смъртта на Елиф, тя много се е променила – с никой почти не говори и не излиза от стаята си, но той днес ще застане пред нея и ще ѝ каже, че заминават...

Миран пита как е бебето, а Раян му казва, че чичо ѝ е казал, че е добре и днес ще го изпишат от болницата.

- Слава богу! Виждаш ли, всичко лошо е зад гърба ни!

Реян все още не може да повярва, че всичко е останало в миналото.... Миран я пита, не му ли вярва, а тя му отговоря, че в този живот, вярва най-много на него, даже повече отколкото на себе си...

Азизе не се е отказала да отмъсти за смъртта на Елиф

Азизе е на гроба на Елиф и казва, че са минали 40 дни и 40 нощи, а днес е последният ден, в който тя лежи в земята на враговете ѝ.

„Траурът свърши, изгнанието също и отмъщението също трябва да приключи. Днес ще отмъстя... Днес е последният ден.... и аз ще дойда при теб, Елиф... Днес Шадоглу ще се унищожат един-друг – или ще убият сина си Миран, или той тях! Ще умре този, който трябва да умре, а аз ще поговоря с този, който ще остане жив. Така ще си поговоря, че живите ще съжаляват, че са останали живи. Всички ще разберат, коя е Азизе Асланбей!“

Азизе нарежда на Махмуд да премести останките на Елиф при майка ѝ, но да не зарива гроба, защото Шадоглу скоро ще погребе друг!

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
Аслан Асланбей

Аслан Асланбей

Появява се Аслан Асланбей – синът на Султан, който смятаха за мъртъв

Аслан Асланбей пристига, за да получи справедливост и да я раздели с тези, които са я заслужили.


Този текст е копиран без разрешение от potv.bg
Гюнул и Султан

Гюнул и Султан

Гюнул предчувства, че ще се случат ужасни неща, когато Азизе прекрати с траура си

В имението на Асланбей, Гюнсул пита майка си Султан, защо е станала толкова рано, а Султан ѝ казва, че Елиф се е страхувала нощем в голямото имение и постоянно тичала при нея, защото стаите им били една до друга...., а снощи я сънувала... Гюнсул казва, как иска да я види отново и всеки ден гледа снимката ѝ, защото си мисли, че ще я забрави, как изглежда...

- Какво видя от този живот? - пита Гюнсул, а Султан я допълва, че си е отишла с тайната си и страданията си... Гюнсул пита майка си, каква тайна е имала Елиф? Султан ѝ казва, че така е било писано, а Гюлсун се нервира, че виновниците са си наред...
- Нима, не ми каза, че Раян е подтикнала Елиф към Азат, аз за това говоря! За смъртта на Елиф е виновна Раян и аз няма да оставя това, тя ще трябва да си плати!

Фърат и Есма излизат, а Гюнул пита Есма, дали баба ѝ Азизе е излязла от стаята си, а Есма ѝ казва, че още не е. Гюнул казва на майка си, че се притеснява, какво ще стане, когато Азезе излезе от стаята си, а Султан ѝ отвръща, че Азизе няма вече сила да навреди на който и да е, а ако е обвинявала някой от Шадоглу за смъртта на Елиф, отдавна да е започнала да действа, но тя много добре знае, че Елиф умря, заради алчността си. Но Гюнсул ѝ казва, че греши и ще се случат много ужасни неща, когато Азизе излезе от стаята си!


Малката дъщеря на Ханадн и Джихан след прекарани 40 дни в болница се завръща в имението на Шадоглу

Насух щастлив и със сълзи на очи я взема на ръце и ѝ казва, че е спечелила битката, защото е Шадоглу!

Хандан пита къде е Азат, а те ѝ казват, че все така, вече 40 дни не е излизал от стаята си....

- Не 40 дни, а 40 години да плача, няма да се върнеш, Елиф! Как да живея с тези угризения на съвестта? - се обвинява Азат в смъртта на Елиф.

Пред заключената врата идва Гюл и казва на батко си Азат, че всички подаряват подаръци на бебето, но ако той не иска да слезе, защото не е купил подарък, тя е купила балони и ще му остави един завързан за дръжката на вратата.

Миран и Раян са пред портите на имението на Шадоглу и му казва, че се страхува...

Вътре Насух казва на Джихан и Хазар, че тази тишина не вещае, нищо хубаво и трябва да следят Миран да не направи нещо на Азат, заради Елиф, а Хазар му казва, че Миран им е показал, че се е отказал да отмъщава и няма да им навреди, но Джихан и Насух не вярват...

В този момент при тях идва Азат, а всички са изненадани да го видят след толкова дни.... Азат пита, къде е сестра му, а Хандан се показва с бебето и казва, че тя също е искала да види брат си и му казва, че той трябва да избере второто ѝ името, че дядо му ѝ е дал името Айше..., а Насух казва, че така се е казвала неговата баба..., а Азат им казва, че нейното име трябва да е свързано с щастието и тя ще се казва Хюма, Айше – Нюма.

Раян пита Миран, дали е сигурен, че иска да влезе, защото той за първи път ще се срещне с нейното семейство след смъртта на Елиф и не знае, как нейните близки ще реагират.
Миран ѝ казва, че е уверен като никога досега и я хваща за ръка и влизат в имението на Шадоглу.
Публикуването на този текст е без разрешение на рotv.bg
Миран и Реян

Миран и Реян

И малко повдигаме завесата от следващия 146 епизод на "Вятърничав":

Всички се събират в двора, а Миран им казва, че искат да им кажат нещо. Раян виждайки Азат му казва, че много се радва да го види. Раян вижда Ханадан с бебето и пожелава много здраве и щастие, но Насух е нетърпелив и я пита, какво става?

- Дядо, ние решихме с Миран, а Миран продължава, че утре с Раян ще си тръгнат от тук, за да заживеят нов собствен живот.

Чувайки това, Ярен е бясна и ги пита, нима преди дни тук не е имало погребение, а те искат да се веселят.

Хазар им казва, да оставят Миран и Реян, да им обяснят. Насух пита Хазар, дали е знаел, а той му казва, че да. Миран им казва, че знае, че няма да го приемат като зет или приятел, а само е дошъл да им каже, че с жена си ще заминат от тук...

Джихан пита, а откъде да са сигурни, че това не е игра на Азизе, а Хазар казва на брат си, че не е, а Насух подкрепя Джихан.

Миран им казва, че са взели това решение и заради семействата си, защото ако Азизе, не може да го използва, за да си отмъсти, то тя на никой няма да навреди!

- Аз няма да бъда „ръката за отмъщение“ на баба си, защото аз в нищо не обвинявам Азат! Защото много добре знам, че баба ми докара Елиф до това! Ние направихме само една грешка, че не го забелязахме, не само Азат, аз също не разбрах...

Насух казва, че след като синът му не е против, то и той не е, и им пожелава щастлив път и живот...

Ярен отново застава пред Насух и го пита, след като всичко е станало заради тях, нима така лесно, ще ги пусне да заминат?!

- Ярен, не забравяй, аз и на теб разреших да се върнеш вкъщи, затова си мълчи!
- Благодаря г-н Насух, и нека Айше да порасне жива и здрава, казва Миран на Насух и Джехан.

Хазар казва на Миран, че отново поверява дъщеря си на него...

След което Миран си тръгва, но Хазар вика след него: - Няма ли да останеш, да закусиш с нас, синко?!


Епизод 145 на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 30 юли 2021 по DIEMA FAMILY

Първоначално публикувано в сайта потв.бг
„Вятърничав“, еп.146 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

„Вятърничав“, еп.146 (Diema Family) - какво ще се случи...

Семейство Шадоглу подкрепя решението на Миран и Реян да заминат и започват нов живот заедно, дори приемат Миран на масата си. Азизе насила извежда всички от...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

„Вятърничав“, еп.184 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.182 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.181 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.180 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.179 (Diema Family) - какво ще се случи...