Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.141 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Азизе намира истинския баща на Реян. Ярен е наказана от майка си да работи в кухнята. Азизе дава информация за истинския баща на Раян, но тя не иска ѝ да чуе за него. Вижте още какво ще се случи в еп.141 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 26 юли 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

"Вятърничав", еп.141 (Diema Family) - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.141 (Diema Family) - какво ще се случи...

В 140 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Хандан принуждава Насух да остави Ярен в имението. Фърат намира Реян и ѝ помага. Раян разбира, че Азизе е знаела, че не е дъщеря на Хазар.

Миран и Реян

Миран и Реян

Азизе намира истинския баща на Реян

Махмуд казва на Азизе, че е открил истинския баща на Риан и я пита какво ще правят, тя му казва, че ще покажат на Реян истинския ѝ баща. Махмуд я пита, ами ако Реян откаже, Азизе му казва, че ще поиска, защото ще е любопитна да разбере, кой е той...

- Ех, аз исках да изтръгна Раян от сърцето на Миран, но благодарение на Ярен с един замах „уби“ всички, които Раян обичаше!
Реян отново не иска да вижда Миран и Хазар

Хазар съобщава на Миран, че Раян е при баба му Шукран и двамата отиват при нея, но Раян отново им казва, че не иска да ги вижда. Хазар отново ѝ казва, че е скрил от нея, защото много я обича и се е страхувал, да не я загуби... Хазар си спомня, когато тя се е родила ѝ са му я дали да я подвържи... колко е бил щастлив, все едно е стоял пред вратите на рая... Затова и той я е кръстил Раян – врата към рая... Раян го чува... и почти да отвори вратата на баща си..., но не го прави...


Фърат казва на Гюнул и Султан, че Хазар не е истински баща на Раян

Султан, както си пие кафето от изненада изпуска чашата... и пита Фърат, кой е родният ѝ баща? Той им казва, че не знае... и си тръгва, а Султан казва на Гюнул, че това не е добре, защото те още повече ще се сближат! Гюнул ѝ отвръща, че не вярва, защото Миран ще се обвинява за всичко, което е станало. Неговата съвест ще ги раздели..


Миран казва на Раян, че няма къде да отиде и не може без нея

Миран казва на Раян, че няма къде да отиде..., че иска да излекува нейната болка..., че много е ядосан, че тя е в такова състояние и силно я прегръща.

- Моля те, не бягай от мен, дори когато си съсипана, Реян!
- Но, ти от мен избяга... Виж, тебе има, кой да прегърне, а мен не!
- Аз съм тук! Даже когато бягах, аз не можех да съм далече от тебе...
- Ти мислиш ли, че ми е леко, това с теб не е свързано, но аз искам да съм сама, когато си до мен, това не ми помага
- Добре!

Миран я целува и тръгва, но той знае, какво ще ѝ помогне!

Миран се качва в колата си и докато си закопчава колана, Реян влиза в колата и му казва, че не може да бъде щастлива без него, но това е само в мислите му, защото отвънка вижда, Реян, която му е обърнала гръб.

Реян и Азизе

Реян и Азизе

Султан решава да отиде в Шадоглу, за да налее масло в огъня.

Изтрезнял Азат пита Елиф, дали като се е прибрал нещо ѝ е казал или направи... Разбирайки, че Азат не си спомня, Елиф му казва, че нищо не е направил, а направо заспал.

Ярен е наказана от майка си да работи в кухнята, за да се научи да готви на Харун.
Султан пристига в Шадоглу и е посрещната от Хандан.

На Ярен и омръзна работата в кухнята и цялата омазана с брашно и тесто, тръгва при майка си... Хандан и прави знаци, но преди да успее да се върне в кухнята е видяна от Султан, която ѝ казва, че прилича на Пепеляшка, след което казва на Хандан, че ако нейната гръцка статуя види Ярен в този вид, няма да поиска да се ожени за нея... Хандан ѝ казва, че вече са се оженили.... Султан започва разговора за Раян, дали ще се върне при истинския си баща, но пристига Джихан и ѝ казва, че истинския баща на Раян е брат му...

Султан казва на Джихан, че Азизе още от самото начало е знаела, че Раян не е истинска дъщеря на Хазар..., но въпреки това ги е пратила да искат Раян за жена на Миран.

Султан им казва, да внимават, защото никой не знае следващата крачка на Азизе!


Азизе дава информация за истинския баща на Раян, но тя не иска ѝ да чуе за него

Азизе дава информация за истинския баща на Раян, но тя къса листа и ѝ казва, че тя има един единствен баща и това е... Хазар Шадоглу.

Реян ѝ казва, че тя не може да диктува и заплашва хората какво да правят, тя ще се върне при семейството си, съпруга си и силно ще прегърне баща си и няма да ѝ позволи, да разруши семейството ѝ, а тя ще остане само в този свят, който си е създала!

Останала сама Азизе се заканва на Раян, че такива проблеми ще ѝ създаде, ще накара семейството ѝ и Миран да преминат през ада!


Епизод 141 на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 26 юли 2021 по DIEMA FAMILY
"Вятърничав", еп.142 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Вятърничав", еп.142 (Diema Family) - какво ще се случи...

Миран се съгласява да чака, докато Раян не поиска, той да е до нея. Миран моли баба си Шукран да му прости. Реян претърпява инцидент и...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

"Вятърничав", еп.113 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.112 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.111 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.110 - какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.109 - какво ще се случи...