Актуално Какво ще се случи...

"Вятърничав", еп.135 (Diema Family) - какво ще се случи...

Добави коментар

Насух отвежда Ярен от имението на неизвестно място и я затваря там. Хандан е нервирана, че никой не е защитил дъщеря ѝ. Шукран се притичана на помощ на Реян. Миран и Хазар се обвиняват за случилото се. Вижте още какво ще се случи в еп.135 на турския сериал "Вятърничав", който може да гледате на 16 юли 2021 по Diema Family от 22:00 часа.

 "Вятърничав", еп.135 (Diema Family) - какво ще се случи...
"Вятърничав", еп.135 (Diema Family) - какво ще се случи...

В 134 епизод на турския сериал „Вятърничав“ Миран открива още едно доказателство, че майка му и Хазар са се обичали. Ярен казва пред цялото семейство, че Реян не е родна дъщеря на Хазар!НА КРАТКО какво се случва в 135 епизод на "Вятърничав", който може да гледате от 22:00 часа на 16 юли 2021 по DIEMA FAMILY:

Насух отвежда Ярен от имението на неизвестно място и я затваря там, за да изтърпи наказанието за това, което направи...

Шукран се притича на помощ на Реян и я води в къщата ѝ на село.

Хазар и Миран ще действат заедно, за да потушат болката на Реян, но за Реян няма да не е лесно да излекува раните си. Хазар и Миран се обвиняват за това, което се случи.

Хандан е бясна на Джихан и Азат, че никои от тях не е застанал на страната на Ярен и не е попречил на Насух, да заведе дъщеря ѝ незнайно къде .

Азизе решава, че сега е моментът Реян да се махне от живота на Миран и Хазар, за да може отмъщението ѝ да продължи, и заповядва, да открият истинския баща на Реян./p>


Текст от potv.bg
Ярен

Ярен

Джихан казва на Хандан, че вместо да оправдава всички грешки на Ярен е трябвало да ѝ попречи да ги направи.

Джихан казва на Азат да вземе сестра си и да я заведе в хотела и не иска повече, кракът ѝ да стъпи тук, докато не се омъжи!

Ярен не иска да тръгва, защото е казала истината, а останалите са виновни.

Насух казва, че Ярен е прави и я хваща за ръката! Всички се молят Насух да я пусне, но той е непреклонен и казва, че Ярен ще седи до сватбата, там където ѝ е мястото! Хандан заплашва Насух, че ще се обади на баща си, а Насух ѝ казва да го направи, за да му каже какво е направила Ярен и тогава да видят, какво ще каже.

Хандан се кара с Джихан, че ако стане нещо с дъщеря ѝ, тя ще ги съсипе, а той ѝ казва, че е чула, че с нея нищо няма да се случи, а да се моли, да ѝ дойде акъл в главата, защото той ще направи, това, което не е направил баща му!

Текст от potv.bg
Азизе и Миран

Азизе и Миран

Миран бесен пристига в къщата на Есма и насочва пистолет в Азизе,като я пита, дали е знаела, че Раян не е дъщеря на Хазар Шадоглу?! А Азизе го пита, какво ще промени това?.. Миран ѝ казва, че той не е трябвало да се съгласи, когато тя е искала да си отмъсти, чрез него на Реян, но той се съгласил, защото тя с лъжливите си истории, го е ударила по най-болното му място!

- Не трябваше да го правя! Не трябваше да го правя, дори и да беше родна дъщеря, аз не трябваше по този начин да отмъщавам!

В този момент Азизе взема пистолета на Миран и го насочва в него, а той се приближава до дулото на пистолета, а Азизе го сваля, а след тона стреля във въздуха и му казва, че следващия път, когато насочи пистолет в нея, няма да го прибира, докато не изстреля всичките куршуми.

Миран ѝ казва, че тя не струва толкова, че да си цапа ръцете с нея!
Текст от potv.bg
Гюл

Гюл

Хазар е на улицата, за да търси Реян и в този момент му се обажда Зехра, а той не знае как да ѝ разкаже, какво се е случило... Хазар ѝ вдига и ѝ казва, че всичко е наред, а тя го моли да вземе Гюл и Реян и да дойдат за няколко дена при нея, а той ѝ казва, че е хубава идея и ще говори с Реян...

Гюл плаче в стаята си и се нервира, че не може да попречи на това, което се случва.
- И какво става, как така кака, не ми е сестра, тогава чия сестра е? Не тя е моя сестра!

Джихан влиза при Гюл и ѝ казва да не плаче, а тя му казва, че ако майка ѝ е била тук е нямало да плаче, защото тя е щяла да каже на всички, че Реян е нейна сестра и няма да ѝ разреши да си тръгне!

- Кака Ярен отново лъже, за да плачем, ние с кака. Чичо, аз съм сестра на кака Раян, нали?!
Джихан ѝ отговаря, че са сестри и винаги така ще бъде, защото баща ѝ обича и двете!
Текст от potv.bg
Реян и Шукран

Реян и Шукран

Шукран се притича на помощ на Реян

След като Реян научи, че не е дъщеря на Хазар, все едно целият свят се срина върху главата ѝ! Реян, която никога не се чувствала като част от Шадоглу, а си е мечтаела един ден да се превърне в птица и да отлети... Днес ѝ става ясно, защо дядо ѝ се е отнасял с нея като с чужда. Баба Шукран не може да изостави съсипаната Реян, чието сърце прелива от болка от лъжите на двамата най-любими хора в живота ѝ...Шукран води Реян в къщата ѝ на село, а

Реян ѝ казва, че трябва да се обади на майка си, а Шукран ѝ казва, да не го прави, защото тя е бременна, а и е далече от нея и много ще се притесни. Докато Реян се чуди, дали да звънне на майка си и ѝ звъни Миран, но тя му затваря... Миран е на ръка разстояние и я наблюдава през оградата... В същото време пристига Хазар и благодари на Миран, че му е казал къде е Раян.

Хазар и Миран ще действат заедно, за да потушат болката на Реян, но за Реян няма да не е лесно да излекува раните си.

Миран пита Хазар, дали не иска да отиде при Раян, а Хазар моли Миран да се погрижи за дъщеря му, защото Раян няма да иска да го види, заради него тя такава болка преживява... Съсипан Хазар се чуди, как след всичко това, ще прегърне дъщеря си, как ще ѝ каже, колко много я обича! Но за него е важно, тя да бъде наред и да е здрава!

Хазар пита, Миран дали той няма да отиде при Раян, а той му казва, че не може, защото той е един от тези, които са я докарали в това състояние... Хазар му казва, че той е скрил, не Ярен...

Текст от potv.bg
Ярен

Ярен

Насух отвежда Ярен от имението на неизвестно място и я затваря там, за да изтърпи наказанието за това, което направи...

Ярен моли дядо си да не я остава, а Насух ѝ казва, че Раян може ѝ да не му е родна, но той я приема като родна внучка, а Ярен не му е никаква. Дори ѝ казва, че няма ѝ сълза да пролее, ако тя умре!

Насух казва на възрастна жена в черно, че не трябва да пуска това момиче, да не говори с него, а само да му дава вода и комат хляб и да го кара да работи!

Останала сама в мръсната дупка Ярен се зарича да убие Раян, само да се измъкне...

Виждаме, че Харун е проследил Насух, но и той решава да остави Ярен за една нощ, за да може като принц на бял кон, да я спаси!

Текст от potv.bg
Хазар и Миран

Хазар и Миран

Хазар казва на Миран, че два пъти се е опитал да каже истината на Реян.

Първият път е било, когато завършила началното си образование, но не могъл...

Вторият път бил, когато той се появил в живота ѝ, защото заради човека, който не ѝ е истински баща, това всичко, което се случило с нея е било заради него...

Тогава Реян преживяла такава болка, че той за малко е щял да се побърка. Той искал да я отведе надалече, където нямало да я боли и щели да живеят като баща и дъщеря, но тогава му попречил баща му, заплашвал Раян, за да може той да остане при него!

- Аз все едно исках да кажа на Раян, да спася дъщеря си от теб и на Зехра говорех, но как да ѝ кажа?! Дъщеря ми преживя толкова силна болка, че два пъти искаше да умре... по моя вина и напразно, как можех да ѝ кажа! Т
ази тайна трябваше да си отиде с мен, моята дъщеря не трябваше да я разбира! И какво от това, че в нейните вени не тече, моя кръв, тя е моята душа! В каква лъжа попаднахме, ние! Ти искаш да знаещ, дали съм убил родителите ти, но ти си до мен, а моята дъщеря е ей там...
Мога да я докосна, но в същото време е толкова далече от мен! Аз, не знаех, дали ще мога да спася жената, която обичам, а ти Миран, не знаеш как да спасиш любимата жена от живота, който ние ѝ подготвихме...
- Синко, в какво положение се оказахме, заради теб! Как ние постъпихме с Раян!
Текст от potv.bg
Азизе

Азизе

Азизе решава, че сега е моментът Реян да се махне от живота на Миран и Хазар, за да може отмъщението ѝ да продължи.

Азизе заповядва на Махмуд, да намери истинския баща на Реян.

Текст от potv.bg
Хандан

Хандан

Хандан е бясна на Джихан и Азат, че никои от тях не е застанал на страната на Ярен и не е попречил на Насух, да не се меси... и точно в този момент се връща Насух и пита снаха си, наистина ли така мисли. Виждайки го Хандан го пита къде е Ярен, а той ѝ казва, че там където ѝ е мястото! Хандан му казва, че тя е майка и иска да знае, а Насух я пита, като е майка не си ли е задала въпроса, къде е сбъркала, за да отгледа такова чудовище!

Азат защитава майка си и казва на дядо си, че ако не е накарал чичо му, да си мълчи, сега е нямало да са в това положение... Джихан не издържа и казва, че баща му няма да изложи на Ярен на опасност и тя ще се върне преди сватбата!

Хандан казва на Джихан, как поне мъничко не е защитил Ярен, както е защитил Елиф...

Елиф се изправя пред Хандан и ѝ казва, че тя не е използвала ничии тайни за своя изгода.. И за тези си думи получава силна плесница от Хандан, която казва, че на никой няма да позволи да обижда децата ѝ!

Текст от potv.bg
Реян, Хазар и Миран

Реян, Хазар и Миран

Сутринта Раян се събужда и си мисли, за това, което се случи снощи, а Миран и Хазар след тежката нощ спят опрели глава в глава на пейката пред къщата на Шукран...

Шугран ги вижда и ги покрива отгори с наметалото си... Тя ги гледа как спят и си казва, защо и Миран нямаше, такъв баща като Хазар, защото той е много добър баща и човек... А Раян ще разбере, че любовта му не е свързана с кръвната връзка, а че я обичаш с цялото си сърце, и ще разбере, как ѝ е провървяло, че именно ти си неин баща!

Гюл решава да доведе майка си, защото не иска сестра ѝ и баща ѝ да страдат. И без никой да я види излиза от имението на Шадоглу.


Епизод 135 на турския сериал „Вятърничав“ може да гледате от 22:00 часа на 16 юли 2021 по DIEMA FAMILY
Текст от potv.bg
"Вятърничав", еп.136 (Diema Family) - какво ще се случи...

Вижте повече

"Вятърничав", еп.136 (Diema Family) - какво ще се случи...

Реян е разочарована от мъжете, които най-много обича в живота си. Шукран научава как Миран се е оженил фиктивно за Реян, а след това изоставил и...

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Вятърничав , Вятърничав (Diema Family)

„Вятърничав“, еп.255 и 256 - ФИНАЛ - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.254 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.253 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.252 (Diema Family) - какво ще се случи...

„Вятърничав“, еп.251 (Diema Family) - какво ще се случи...