Актуално Други

Вторият сезон на “Вещерът” ще възобнови снимки през август

Добави коментар

"Вещерът" сезон 2 ще възобнови снимки на 17 август, съобщи в понеделник Нетфликс.

"Вещерът" сезон 2 ще възобнови снимки на 17 август, съобщи в понеделник Нетфликс.

 

Профилът в Twitter в шоуто написа: „Бърша прахта от лютнята и перото си, имам някои новини, малко медовина, да разлея: След месеците, в които бяхме разделени, е време да се рестартират снимките. Вещерът и неговият бард - който е безупречен, ще се съберат отново на 17 август. "


Сериалът на Нетфликс снимаше втория си сезон в Обединеното кралство, когато пандемията настъпи и работата по предаването - и стотици други сериали по целия свят - беше спряна в средата на март.

 

Добави описание


След като всички бяха изпратени вкъщи беше открито, че актьорът Кристофър Хивю („Игра на тронове“), който се присъедини към шоуто за сезон 2, е положителен за коронавирус и студиото беше затворено, за да бъде дезинфекцирано. Понастоящем никой друг от актьорския състав или член на екипа не е показал положителен резултат.

 

Добави описание


Във “Вещерът” участват Хенри Кавил в главната роля на Гералт от Ривия, Аня Чалотра като магьосницата Йенефер, Фрея Алън като принцеса Цири, Джоуи Бати в ролята на Лютичето, Майана Бъринг като Тисая, Том Кантон като Филавандрел, Лили Купър като Мурта, Джеръми Крофорд като Ярпин Зигрин, Иймон Фарен като Кахир, Махеш Джаду като Вилгефортз, Терънс Мейнард като Арторий, Ларс Микелсен като Стрегобор, Мими Ндивени като Фрингжила Виго, Ройс Пиърсон като Истред, Уилсън Раджу-Пуялте като Дара, Анна Шафър като Трис Мериголд и Терика Уилсън-Рийд като Сабрина.

 

Добави описание


Вторият сезон ще участват още Ким Бодния като Весемир, Хиджу като Нивелен, Ясен Атур като Коен, Агнес Родена като Верейна, Пол Бълион като Ламбърт, Тю Ерстед Расмусен като Ескел, Айша Фабиен Рос като Лидия и Месия Симсън като Франческа.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Нетфликс , Вещерът , Netflix

Нов трейлър на “Бриджъртън”

Хенри Кавил ранен по време на снимките на “Вещерът”

Николас Кейдж в шоу за историята на псувните

Елиът Пейдж ще продължава да е Ваня в “The Umbrella Academy”

Мелиса Маккарти и Бен Фалконе в нов комедиен сериал на Нетфликс