Актуално Други

Нов трейлър на “Аватар: Повелителят на четирите стихии"

Добави коментар

Новият трейлър на "Аватар: Повелителят на четирите стихии" обещава епично приключение.

Нетфликс пусна пълен трейлър на своята игрална адаптация на анимационния сериал на Никелодеон "Аватар: Повелителят на четирите стихии". Най-новият трейлър показва пътешествието на Аанг към овладяването на четирите елемента, докато е преследван от принц Зуко.

Първият трейлър на поредицата беше показан през ноември.

Първи трейлър на "Аватар: Повелителят на четирите стихии"

Вижте повече

Първи трейлър на "Аватар: Повелителят на четирите стихии"

След дълго чакане, първият трейлър на дългоочакваната адаптация на "Аватар: Повелителят на четирите стихии" на Нетфликс най-накрая е тук.

Гордън Кормие се превъплъщава в ролята на Аанг, Аватара, който има задача да овладее елементите вода, земя, огън и въздух, за да възстанови баланса в света, заплашен от Огнената нация.

Сред останалите актьори са Киауентио в ролята на Катара, Иън Усли в ролята на Сока и Далас Лиу в ролята на Зуко, Даниел Дае Ким, Пол Сун-Хюнг Лий, Кейси Кемп-Хоринек, Арден Чо, Мария Жанг, Себастиан Аморузо, Уткарш Амбудкар и Дани Пуди.

Ето и официалното подробно описание на сериала: "Вода. Земя. Огън. Въздух. Някога тези четири народа са съжителствали хармонично под напътствията на Аватара, господаря на всички елементи. Балансът обаче бил нарушен, когато Огненият народ нападнал и унищожил въздушните номади. Това е първата стъпка на огнени повелители към завладяването на света. Тъй като Аватарът все още не се е появил, надеждата изглежда изгубена. И все пак се появява проблясък, когато Аанг (Кормие), млад въздушен номад и последният от своя народ, се събужда, за да изпълни съдбата си като следващия Аватар. Присъединил се към новооткритите си приятели Сока (Усли) и Катара (Киауентио), братя и сестри от Южното водно племе, Аанг се впуска в епично приключение, за да спаси света от страховития Огнен лорд Озай (Ким). Задачата обаче няма да е лесна, тъй като по следите им е решителният престолонаследник Зуко (Лиу). По пътя си те ще разчитат на подкрепата на съюзници и ще се сблъскат с ярък набор от герои."

"Аватар: Повелителят на четирите стихии" е нов поглед към анимационния сериал на Nickelodeon, излъчван от 2005 до 2008 г. Алберт Ким е шоурънър, изпълнителен продуцент и сценарист, като си сътрудничи с изпълнителните продуценти Дан Лин, Линдзи Либераторе, Джабар Раисани и Майкъл Гой. Режисьорският екип включва Розан Лианг, Майкъл Гой, Джабар Раисани и Джет Уилкинсън.

Първият сезон, състоящ се от осем едночасови епизода, ще дебютира в Нетфликс на 22 февруари.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Нетфликс , Netflix , Аватар: Повелителят на четирите стихии

Нетфликс ни връща в 14-ти век с пикантния сериал "Декамерон"

Нетфликс работи по сериал по романа "Сто години самота" на Габриел Гарсия Маркес

“Аватар: Повелителят на четирите стихии” ще се завърне за още 2 сезона!

Трейлърът на "3 Body Problem" обещава епично научнофантастично приключение

Нетфликс: Какво гледат зрителите в България в началото на 2024 г.?