Актуално Други

“Аватар: Повелителят на четирите стихии” ще се завърне за още 2 сезона!

Добави коментар

"Аватар: Повелителят на четирите стихии" се завръща! Нетфликс поднови сериалa за два нови сезона.

Нетфликс поднови “Аватар: Повелителят на четирите стихии” за още два сезона.

От премиерата си на 22 февруари сериалът доминира в класацията на английските телевизионни сериали в Нетфликс, като според стрийминг платформата той е събрал 41,1 милиона гледания.

Въпреки че броят на епизодите за всеки сезон не е разкрит, от Нетфликс потвърждават, че шоурънърът Алберт Ким и екипът му разполагат с достатъчно време, за да адаптират целия анимационен сериал на Никелодеон, който продължи три сезона.

Историята разказва за младия Аватар Аанг (в ролята Гордън Кормие), който се научава да владее четирите елемента (вода, земя, огън, въздух), за да възстанови равновесието в света, застрашен от Огнената нация.

Сред останалите актьори са Киауентио в ролята на Катара, Иън Усли в ролята на Сока и Далас Лиу в ролята на Зуко, Даниел Дае Ким, Пол Сун-Хюнг Лий, Кейси Кемп-Хоринек, Арден Чо, Мария Жанг, Себастиан Аморузо, Уткарш Амбудкар и Дани Пуди.

Ето и официалното подробно описание: "Вода. Земя. Огън. Въздух. Някога тези четири народа са съжителствали хармонично под напътствията на Аватара, господаря на всички елементи. Балансът обаче бил нарушен, когато Огненият народ нападнал и унищожил въздушните номади. Това е първата стъпка на огнени повелители към завладяването на света. Тъй като Аватарът все още не се е появил, надеждата изглежда изгубена. И все пак се появява проблясък, когато Аанг (Кормие), млад въздушен номад и последният от своя народ, се събужда, за да изпълни съдбата си като следващия Аватар. Присъединил се към новооткритите си приятели Сока (Усли) и Катара (Киауентио), братя и сестри от Южното водно племе, Аанг се впуска в епично приключение, за да спаси света от страховития Огнен лорд Озай (Ким). Задачата обаче няма да е лесна, тъй като по следите им е решителният престолонаследник Зуко (Лиу). По пътя си те ще разчитат на подкрепата на съюзници и ще се сблъскат с ярък набор от герои."

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стрийминг , Нетфликс , Netflix

Първи тийзър на DUNE: PROPHECY

"Домът на дракона": Нов трейлър разкрива епичната битка за Железния трон

“Властелинът на пръстените: Пръстените на властта” се завръща през август

Нетфликс работи по сериал по романа "Сто години самота" на Габриел Гарсия Маркес

Продължение, посветено на Джон Сноу от „Игра на тронове“, няма да има