Актуално Други

Трейлърът на "3 Body Problem" обещава епично научнофантастично приключение

Добави коментар

Нетфликс разкри трейлъра на предстоящия научнофантастичен сериал "3 Body Problem".

Съдбовното решение на млада жена в Китай през 60-те години на миналия век се отразява в пространството и времето до наши дни. Когато законите на природата необяснимо се разплитат пред очите им, сплотена група от брилянтни учени обединява сили с нестандартен детектив, за да се изправи срещу най-голямата заплаха в историята на човечеството.

Сериалът е адаптиран по известната трилогия "Земното минало" на автора Лиу Цъсин, в която се разказва за подготовката на човечеството за нашествие на извънземни. Поредицата е публикувана в България от издателство "Колибри"

Ето синопсиса на първата книга “Трите тела”:

“В началото на XXI век поредица от необясними физични явления карат много учени да се усъмнят в самите основи на науката, а някои от тях – да отнемат живота си. В опит да разнищят мистерията разработчикът на наноматериали Уан Мяо и циничният, но ефикасен полицай Да Шъ попадат на странна компютърна игра на име „Трите тела“, която показва живота на непозната планета в звездна система с непредсказуеми природни закони. Всичко това е свързано с дейността на тайна радиоастрономическа станция през мрачните години на Културната революция, когато низвергнатата астрофизичка Йе Уън-дзие попада в центъра на събитие, което ще изправи човечеството пред най-голямото изпитание в историята му.”

Сериалът е дело на шоурънърите на "Игра на тронове" Дейвид Бениоф и Дан Вайс, както и на сценариста и продуцент на "Истинска кръв" Александър Ву.

В "3 Body Problem" участват: Джован Адепо, Джон Брадли, Лиъм Кънингам, Ейза Гонсалес, Джес Хонг, Марло Кели, Алекс Шарп, Си Шимока, Зин Тенг, Саамер Усмани, Бенедикт Уонг, Джонатан Прайс, Розалинд Чао, Бен Шнетцер и Ив Ридли.

Премиерата на "3 Body Problem" в Нетфликс е на 21 март.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Нетфликс , Netflix , 3 Body Problem

Нетфликс ни връща в 14-ти век с пикантния сериал "Декамерон"

Нетфликс работи по сериал по романа "Сто години самота" на Габриел Гарсия Маркес

“Аватар: Повелителят на четирите стихии” ще се завърне за още 2 сезона!

Нов трейлър на “Аватар: Повелителят на четирите стихии"

Нетфликс: Какво гледат зрителите в България в началото на 2024 г.?