Архив Горещо

Ирен и Влади в "Горещо": Лъжите и истините на едно семейство

Добави коментар

Ирен и Влади в "Горещо": Ирен признава, че е напуснала България, за да не създава дискомфорт на Стефан Данаилов
Тази събота, 13 октомври, от 23:15 часа, специални гости в студио на телевизионния таблоид “Горещо” са току-що изгонените от къщата на ВИП Брадър Ирен Кривошиева и Влади Данаилов.

Ирен и Влади в

В най-откровеното до момента интервю двамата от първо лице разказват за живота си и за отношенията си със Стефан Данаилов.

Ирен разкрива, че докато е била бременна, бащата на Влади ѝ е носил незаразени от аварията в Чернобил храни, а след раждането на синът им – адаптирано бебешко мляко, защото не е можела да кърми.

Тя признава, че е напуснала България, за да не създава дискомфорт на Стефан Данаилов, защото Влади много приличал на него и хората започнали да задават въпроси.

Влади споделя, че майка му се е посветила на това той да обикне баща си и да не усеща липсата му отвъд океана.

Лили Кривошиева

А Лили Кривошиева, отново от първо лице, допълва картината за раждането и детството на внука си Влади и за отношенията на дъщеря си Ирен със Стефан Данаилов.

Двамата коментират поведението си в къщата на Биг Брадър, разказват за скандалите си със съквартирантите и разкриват впечатленията си от престоя си. “Като не можеш да говориш за истинските неща, ще говориш за дребните неща... Надявам се, че всички пръцкат! Защото това е много хубаво за здравето ти и ако не пръцкаш – имаш голям проблем и отиваш на лекар веднага. За мен лудият е този, дето отива в ъгъла да пръцка като всички знаем, че пръцкаме. Това е лудост!” – обяснява Влади.

Тази събота “Горещо” отново ще излъчи скандалната си рубрика “Възход и по-падение”, този път посветена на звездната приказка с неочакван край за една фолк певица.

„Горещо”, събота, 13 октомври 2012г., от 23:15 часа, Нова телевизия.
   
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“