ТВ анонси DIVA

В Мидсъмър има нов борец с престъпленията

Добави коментар

Най-харесваната английска детективска драма се завръща с нов сезон

Най-харесваната английска детективска драма „Убийства в Мидсъмър“ се завръща с нов сезон, чиято премиера ще се състои в четвъртък, 10 април, в 21:00 часа по Diva Universal.

В Мидсъмър има нов борец с престъпленията и нов партньор на Барнаби. Гуайлъм Лий (Restless, Fresh Meat, The Hollow Crown) се включва в екипа на „Убийства в Мидсъмър“ в ролята на районен инспектор Чарли Нелсън, заедно с Нийл Дъджън в ролята на районен следовател Джон Барнаби в пет нови двучасови епизода от 16ти сезон. Редовният екип се допълва от завърналата се Сара (Фиона Долман), кучето Сайкс и Тамзин Малисън в ролята на патолога д-р Кейт Уайлдинг.

В първия епизод на „Убийства в Мидсъмър“, сезон 16, Нелсън пристига в Мидсъмър и е пратен веднага да разследва случай на убийство. Един мъж е прободен с антична сабя по време на парти за лов на духове в ‘обитавана от духове’ къща в Мортън Шелоуз.  Ще успеят ли Барнаби и Нелсън да открият по-земен мотив зад убийството и да заловят убиеца?

Петият (и последен) епизод от сезон 16 на „Убийства в Мидсъмър“ е епизод номер 100.

Сериалът отбелязва 100-ния си епизод със специален филм, заснет в Копенхаген, посветен на отличените с награди датски актьори Ан Елеонора Йоргенсен (The Killing), Биргит Хьорт Соренсен (Borgen), Вари Аскехаве (The Killing and Borgen) и Николай Коперникус (The Killing and The Bridge).

В последния епизод Барнаби и Нелсън обединяват усилията си с две жени-детективки, когато шефът на бисквитената фабрика в Мидсъмър е намерен мъртъв в Дания. Пулсен (Ан Елеонора Йоргенсен) и Ден (Биргит Хьорт Соренсен) са градски детективки, които са скептични по отношение на перспективата да работят с полицаи от затънтено английско селце. Но, скоро Барнаби и Нелсън откриват, че убитият е имал с Копенхаген по-дълбоки връзки, отколкото са предполагали прочутите му бисквити „Голдън клъстърс“.

Не пропускайте: „Убийства в Мидсъмър“, сезон 16, започващ в четвъртък, 10 април, в 21:00 часа. Само по Diva Universal!

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Убийства в Мидсъмър

„Накрай света” и „Убийства в Мидсъмър” от тази седмица по Нова ТВ