ТВ анонси Нова ТВ

„Накрай света” и „Убийства в Мидсъмър” от тази седмица по Нова ТВ

Добави коментар

Първият ни отвежда в "Града на звездите" в южноамериканската джунгла всеки ден от 18.00 ч., а вторият - в градчето Мидсъмър Първият ни отвежда в "Града на звездите" (La cuidad de las estrellas) в южноамериканската джунгла всеки ден от 18.00 ч., а вторият - в градчето Мидсъмър и тайните на привидно спокойната английска провинция - от понеделник до петък, 14.30 ч.- от понеделник до петък, 14.30 ч.
В южноамериканската джунгла и пасторалното графство Мидсъмър ще ни отвеждат два нови сериала по Нова телевизия от тази седмица.

Всеки делничен ден криминалната поредица „Убийства в Мидсъмър” (14.30 ч.), и медицинският „Накрай света” (18.00 ч.) ще срещат зрителите с главен инспектор Том Барнаби (Джон Нетълс) и загадъчния доктор Бен Кийтън и техните екипи.

Накрай света

В „Града на звездите” (“La ciudad de las estrellas”), далеч от цивилизацията, ни отвежда премиерният за националния ТВ ефир сериал – „Накрай света”. Насред южноамериканската джунгла млад екип от лекари ежедневно се изправя лице в лице с личните си проблеми и страхове, както и с много други предизвикателства, сред които недостигащ персонал, оскъдни материали и различни пациентски случаи.

Накрай света

Чаровният Бен Кийтън /Мартин Хендерсън/, отказал се от висок пост и бляскава кариера, е основател на клиниката. Заедно с дясната му ръка – д-р Отис Коул /Джейсън Джордж/, двамата ще учат новодошлите как да спасяват хората в най-провокативната среда, в която някога са работили. Току-що присъединили се към екипа са и младата идеалистка д-р Лили Бренър заедно с колегите ѝ Мина Минярд и Мани Диас, които също ще намерят нов поглед към живота и лекарската професия на това необичайно място. Изпълнителни продуценти са Шонда Раймс и Бетси Бийърс, виновни и за друг хитов сериал „Анатомията на Грей”.
Убийства в Мидсъмър

От южноамериканската джунгла Нова ТВ ни пренася във Великобритания и малкото градче Мидсъмър. Създаден по романите на Каролайн Греъм, „Убийства в Мидсъмър” изкарва на бял свят тайните на английския провинциален живот – наркомания, изневери, кръвосмешения, хомосексуализъм, черна магия и дори няколко случая на садомазохизъм.

Убийства в МидсъмърНито едно от тези неща обаче няма да успее да наруши хладнокръвието и невъзмутимия професионализъм на главен инспектор Барнаби, който винаги спазва стриктно закона и никога не превишава правата си.

Зловещите аспекти на всяка история ще бъдат разведрявани именно от неговото остроумие и характерното британско чувство за хумор. Другата част от разследващия тандем, с когото ще разплитат престъпните загадки, е сержант Трой. Барнаби често е подпомаган от съпругата си Джойс /Джейн Уаймарк/, наперената си дъщеря Къли /Лора Хауърд/ и патологът на Мидсъмър д-р Джордж Булард /Бари Джаксън/.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Убийства в Мидсъмър , Накрай света

В Мидсъмър има нов борец с престъпленията