ТВ анонси DIVA

Премиери и акценти по Diva Universal през октомври 2010

Добави коментар

Ченгета новобранци, Военни съпруги, Домакините от Ориндж Каунти и други премиерни сериали по Diva Universal през октомври 2010

Премиерни филми по Diva Universal през октомври

Задължаващи връзкиВ “Задължаващи връзки” (2 октомври, 23:00), Хоуп изоставя удобството на живота в малкото градче, за да се отправи към Ню Йорк Сити, където да сложи в ред нещата на най-добрата си приятелка, Рейчъл, която е била убита. Но нищо не е такова, каквото изглежда, и Хоуп скоро се озовава въвлечена в битка за собствения си живот.

Перфектен план„Перфектен план” (15 октомври, 21:00) разказва за агентката по продажба на недвижими имоти Лорън, която е на път да осъществи сделката на живота си, когато пристига предложение за продажба имение в Голд Коуст. Но, когато се оказва, че продавачите са мошеници, а истинските собственици са убити, тя разбира, че е станала жертва на измама и е твърдо решена да разбере кой и защо я е измамил.

В „Сляпо доверие” (22 октомври, 21:00), Каси се събужда с пистолет в ръка, а най-добрата ѝ приятелка и приятелят ѝ са убити. Обявена за виновна, тя се впуска в свое собствено разследване, за да намери убиеца, но, приближавайки се към разкриване на самоличността му, Каси с ужас открива, че животът ѝ е застрашен от единствените хора, на които е смятала, че може да има доверие. След като всички са срещу нея, тя разполага единствено с разума и куража си, за да запази живота си.

Окончателна присъдаВ (29 октомври, 21:00) Мегън Уошингтън печели делото на кариерата си като осъжда фалиралия собственик на ресторант Уилиям МакКоли за убийството на съпругата му Патриша. Но, когато присъдата е отменена 10 години по-късно, Мег разбира, че решението, което е взела преди десетилетие, може да е било фатална грешка и, че истинският убиец е все още на свобода … и я търси…

В „Ледени мечти” (26 октомври, 21:00), след като наследява принадлежащата на семейството ѝ ледена пързалка, учителка се оказва вдъхновяваща връзка между бивш Олимпийски състезател по фигурно пързаляне и талантлива млада надежда.

Докато в продълженията на класическата комедия - „Бетовен 3” (12 октомври, 21:00) и „Бетовен 4” (19 октомври, 21:00) се завръща любимия на всички Санбернар.

Премиерни сериали по Diva Universal през октомври

Ченгета новобранци / ROOKIE BLUEЧенгета новобранци / ROOKIE BLUE
От 3 октомври, всяка неделя, 21:00
Тази увлекателна драма представя петима полицаи новобранци, които се втурват в света на  големия град и попадат в опасни типични за полицейската работа ситуации, където и най-малката грешка на новобранеца може да доведе до смъртоносни последствия. „Ченгета новобранци” показва приятелството и съперничеството на това семейство, където  приятелите научават по трудния начин, че нито едно обучение не е в състояние да те подготви за истинския живот.

Военни съпруги /ARMY WIVES
Всяка сряда, двойни епизоди, 21:00
„Военни съпруги” проследява борбите, мечтите и приятелствата на група различни жени – и един мъж – които имат едно общо нещо помежду си – живеят с брачните си партньори и семействата си в действащ военен щаб. В тази завладяваща нова поредица брачните партньори трябва да се справят с напрегнатия живот на военните, както и да загърбят миналото си и да се изправят пред предизвикателствата на живота на военните съпруги.

Домакините от Ориндж Каунти

Домакините от Ориндж Каунти – 1 сезон
THE REAL HOUSEWIVES OF ORANGE COUNTY SEASON I

От 9 октомври, всеки уикенд, 19:00
Невероятният хит „Домакините от Ориндж Каунти” съсредоточава вниманието си върху личния живот на малък кръг елитни жители на Южна Калифорния. Предлагайки документално представяне на ежедневното съществуване на декадентското и екстравагантно общество, тази пристрастяваща документална драма е реалити сапунена опера, чийто герои са изрусените с тен, бляскави личности!

Медиум

Медиум – 6 сезон / MEDIUM – SEASON VI
От 21 октомври, двойни епизоди, всеки четвъртък, 21:00
Медиумът-следовател Алисън Дюбоа се завръща на екрана за още един сезон с призрачни истории и ясновидски видения. Това е увлекателен сериал, вдъхновен от историята за живота на Алисън Дюбоа (чиято роля се изпълнява от Патриша Аркет), която използва способностите си на медиум, за да помага в разкриването на престъпления в работата си в офиса на областния прокурор на Финикс. Сънищата ѝ често ѝ подсказват как да открие изчезнали хора, а докосвайки човек, тя може да погледне в душата му. Алисън се разкъсва между изключително напрегнатата си работа и ролята си на съпруга и майка на три деца. Освен това малкото ѝ момиченце започва да демонстрира подобни на нейните способности...

Още през октомври по Diva Universal

Закон и ред: Умисъл за престъпление Закон и ред: Умисъл за престъпление – IX сезон
LAW AND ORDER CRIMINAL INTENT IX

Всеки понеделник, 21:00
Градът, който никога не спи се нуждае от специален вид детективи, които да предадат най-опасните престъпници на органите на правосъдието. И екипът от Отдела за тежки престъпления на нюйоркското полицейско управление е точно такъв. В деветия сезон Никълс се обръща за помощ към баща си, след като на него и детектив Стивънс е възложен случаят с убийството на агент по недвижими имоти. Случаят напомня твърде много на старо разследване на убийство на Стивънс, чийто профил отговаря на профила на току-що екзекутиран сериен убиец. Дали става дума за подражание или Стивънс е виновна за осъждането и екзекутирането на невинен човек?

С участието на номинирания за „Оскар” Джеф Голдблум („Мухата”) в ролята на детектив Зак Никълс.

Добрата съпруга / ТHE GOOD WIFEДобрата съпруга / ТHE GOOD WIFE
Всеки делничен ден, 20:00
Това е завладяващ сериал с участието на носителката на „Еми” Джулиана Маргулис в ролята на съпруга и майка, поела смело цялата отговорност за семейството си, връщайки се на работа, след като съпругът ѝ е пратен в затвора след шумен обществен скандал за секс и политическа корупция. Превъзмогвайки предателството и смазващото публично унижение, причинено от съпруга ѝ Питър, Алиша Флорик възобновява кариерата си на адвокат. С помощта на свой колега от университета по право Алиша преодолява предизвикателствата на конкуренцията в новата си работа, превръщайки се от презирана съпруга на политик в силна жена с успешна кариера, осигурила стабилност на своите деца - 14-годишния Зак и 13-годишната Грейс. За първи път в живота си от много години Алиша излиза от ролята на "добрата съпруга", за да поеме отговорност за собствената си съдба.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Сляпо доверие , Бетовен

Уикенди по Спилбърг през юли по Нова ТВ

Романтично лято по bTV Cinema