ТВ анонси DIVA

Коледни филми по Hallmark Channel

1 коментар

Коледни филми по Hallmark Channel от 21 до 27 декември през целия ден
 
 
Мечтана Коледа


Цяла седмица празнично забавление със специална колекция коледни филми, която започва с „Мечтана Коледа” – романтична комедия за коледното пътуване на странната двойка Клер Джеймисън и Том Пулман.

Дядо Коледа си търси съпруга


В „Дядо Коледа си търси съпруга” за Ник е време да поеме задълженията на Дядо Коледа от баща си. Но първо трябва да си намери съпруга, а му остават само няколко дни и серия от катастрофални срещи.

Ангел в семейството


Ангел в семейството” проследява живота на овдовял баща и двете му отчуждени дъщери, които се завръщат в старата семейна къща и към миналото за една много специална Коледа.

Запознанство с Коледа


Запознанство с Коледа” е весело продължение на „Дядо Коледа си търси съпруга”. Като наследник на трона на баща си на Северния полюс, Ник Клаус има важно задължение – да намери нова госпожа Клаус, с която да го сподели, и той я открива в лицето на борбената самотна майка Бет Маршал.

Гадже за Коледа” проследява съдбата на доставчик на коледни елхи, който избира за гадже една от своите клиентки – но дали тази връзка ще продължи повече от един ден?
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Мечтана Коледа , Запознанство с Коледа , Дядо Коледа си търси съпруга , Гадже за Коледа , Ангел в семейството