ТВ анонси DIVA

Нощ на трилърите по Hallmark Сhannel през юли 2010

Добави коментар

Нощ на трилърите по Hallmark Сhannel през юли 2010
Всеки петък от 20:00 и 22:00

Убийство на „Плезънт драйвВ „Убийство на „Плезънт драйв” (2 юли) една млада жена изчезва, а подозрението пада върху съпруга й. Следва „Живей веднъж, умри дваж”, в който наскоро овдовялата Никол Локър трябва да навлезе в тайния живот на мъртвия си съnруг – но, дали той наистина е умрял?

Дръзко похищение” (16 юли) е действителен вдъхновяващ разказ за едно брутално престъпление, за едно пътуване из страната и за решителността на жертвата да оцелее напук на всички изпитания. Следва „Призрачен образ”, в който млада жена загубва приятеля си в катастрофа, след което той започва да общува с нея чрез домашните им видеозаписи. Лудост ли е това или загиналият се опитва да ѝ каже нещо?
ико
Икономката” (23 юли) с участието на Тори Спелинг – изпълнен с екшън трилър за безработна хунердожничка, която се оказва замесена в смъртоносен триъгълник, докато се грижи за тайнствен мъж, а в „Неразкрити престъпления” Джулия Карвър получава пощенска картичка от брат си Макс от затвора с указания за мястото, на което е скрил откраднатите от него 20 милиона долара. Но съучастниците му са по петите й…

В „Безследно изчезнала на седемнайсет” (30 юли) сестрата на Мишел Пфайфър – Дедее е в ролята на ясзлновидка, която трябва да използва дарбата си, за да открие изчезналата си дъщеря в надпревара с времето, а в „Злоупотреба с невинността”, ученичката-модел Миа е принудена да се бори за живота си, когато мъжът, който я е открил за подиума, започва да я преследва.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Убийство на „Плезънт драйв" , Призрачен образ , Неразкрити престъпления , Икономката , Злоупотреба с невинността , Дръзко похищение , Безследно изчезнала на седемнайсет

Нощ на трилърите по Hallmark Channel

Филми през лятото по Hallmark Сhannel