ТВ анонси DIVA

Филми за момичета по Hallmark Channel през юли

Добави коментар

Филми за момичета по Hallmark Channel през юли
Всеки вторник от 20:00 и 22:00

Войнишка любов“Омъжи се за мен” (6 юли) разказ за двама млади, които са пълни противоположности, но се влюбват. Голямото предизвикатеслтво им предстои – да преодолеят съпротивата на родителите си. Следва „Кантонерът”, който проследява живота на трима съвършено различни души, които откриват приятелството и партньорството, докато живеят заедно в един склад.

В „Ева” (13 юли) младо момиче среща любовта на живота си на 16-ия си рожден ден, но връзката им страда от постоянните тайнствени заминавания и завръщания на мъжа. Следва „Трупата”, в който прочутият режисьор Робърт Алтман следва световноизвестния балет „Джофри” от Чикаго.

В „Рисковете на любовта” (20 юли) водеща на вестникарска рубрика задава на читателите си въпроса: “Кога поемате риска да се влюбите?” и получава изненадващ отговор. Следва „Майка детектив: отвличане в десет лесни стъпки”, в който майката Мади, която се занимава с разкриване на престъпления, се записва на курс по танци и попада в беда.

В повторното излъчване на премиерния филм „Войнишка любов” (27 юли) по Hallmark Channel ще видим как Джаред си намира нов баща в лицето на войника Винс, с когото си кореспондира. Следва „Магията на танца” – завладяващ разказ за историята на едно сплотено ирландско семейство.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Трупата , Рисковете на любовта , Омъжи се за мен , Магията на танца , Кантонерът , Войнишка любов

Убиецът от пещерата

Филми за момичета по Hallmark Channel

Филми през лятото по Hallmark Сhannel