ТВ анонси DIVA

Филми през лятото по Hallmark Сhannel

Добави коментар

Не пропускайте страхотните филми по Hallmark Сhannel през цялото лято – всяка седмица, от понеделник до четвъртък от 21:оо
Филмовите заглавия включват: „Двама мъже отиват на война” (Two Men Went To War) (3 август), „Непознатият до мен”, „Рисковете на любовта”, „Безследно изчезнала на седемнайсет”.


Непознатият до мен
Непознатият до мен
(The Stranger Beside Me)
6 август, 21:00

Млада съпруга на служител от флота преживява кошмара на живота си, когато започва да подозира, че воайорът-изнасилвач, тероризиращ флотската база, където живее семейството, е собственият ѝ съпруг. Напрежението достига връхната си точка, когато съпругът на Дженифър Мур се разкрива в нова светлина, заплашвайки да посегне на новороденото им дете.

Рисковете на любовта
Рисковете на любовта
Taking a Chance on Love
11 август, 21:00

След като отново се събира с Кристин, дъщерята, която е дала за осиновяване преди 18 години, Пейтън МакГрудър продължава да се учи как да се справя с родителските задължения. Освен това тя води вестникарската рубрика “Лечител на сърдечни проблеми”, и поддържа връзката си с колегата и приятеля си Кинг Данвил. Но когато Кинг моли Пейтън да се омъжи за него, тя е твърде уплашена, за да поеме риска да живее живота, който заслужава. Бележка до Пейтън от редовна читателка на рубриката ѝ довежда до ново приятелство, което ще я научи, че когато настъпи момент за вземане на решения, има време, когато човек трябва да е предпазлив и време, когато трябва да следва сърцето си.
В главните роли: Джени Франсис и Тед МакГинли.


Безследно изчезнала на седемнайсет
Безследно изчезнала на седемнайсет
Seventeen and Missing
17 август, 21:00

Емили Янзен винаги е имала изключително силна женска интуиция, която се проявява с пълна сила, когато 17-годишната ѝ дъщеря, Лори, отива на парти и не се връща вкъщи. Полицията твърди, че Лори е избягала, но предчувствията на Емили я карат да смята, че това не е така. Тя е убедена, че момичето е било отвлечено и кара съпруга си, с когото са  разделени, да ѝ помогне да открият дъщеря си, следвайки виденията на Емили, които да ги водят в това начинание.
В главните роли: Дедее Пфайфър, Матю Харисън и Теган Мос.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Рисковете на любовта , Непознатият до мен , Безследно изчезнала на седемнайсет

Нощ на трилърите по Hallmark Сhannel през юли 2010

Филми за момичета по Hallmark Channel през юли

Филми за момичета по Hallmark Channel