ТВ анонси DIVA

Нови мини-сериали по Hallmark през август

Добави коментар

Нови мини-сериали по Hallmark през август. „Детективско лято” по Hallmark Channel продължава и през август

Трафик на хора

15 и 22 август, петък, 22:00


ТРАФИК НА ХОРАЕмоционално раними, изоставени жени и деца - жертви на икономическата катастрофа и упадъка на нацията. Млади и уязвими, те са лесна плячка. За подземния свят те са обект на трафик на хора… и желана стока в индустрия за милиарди долари, където човешките същества се купуват и продават.

Когато шестнайсетгодишна украинка, самотна майка от Русия, седемнайсетгодишно румънско сираче и туристка-тийнейджърка стават жертва на международна банда трафиканти на бели робини, елитен отряд агенти от международните служби за сигурност повежда битка с потисниците в конспиративна акция с глобални мащаби.


10,5: Апокалипсис

1 и 8 август, петък, 22:00

@SITE_URLadmun/article.php?id=862Мини-сериал в две части, от който ще ви настръхнат косите. Серия от засилващи се вторични трусове, вулкани, потъвания на земни маси, експлозии, наводнения и климатични аномалии заплашва да превърне земния пейзаж в пустиня.

Но сеизмологът Саманта Хил предвижда най-голямата опасност: един разлом с непрекъснато увеличаващи се размери, който води право към двата най-големи ядрени реактора на страната.

„10,5: Апокалипсис” издига стандарта на мини-сериалите до катаклизмични мащаби.

С внушителните си специални ефекти, епична човешка драма и смъртоносен екшън и приключение, това е един дълбоко разтърсващ филм.


Детективско лято през месец август, всяка събота, 22:00

Детективско лято” по Hallmark Channel продължава през август. Не пропускайте двата нови епизода на „Любителката на мистерии”.

Саманта Кинси се завръща в „Любителката на мистерии: Дивият запад” (Mystery Woman: Wild West Mystery) (2-ри август). Когато бившата телевизионна звезда Клинт Тейлър идва в града с шоуто си „Дивият запад”, едно убийство става най-голямата атракция за собственичката на книжарница Саманта Кинси.


В „: О, бебче” (Mystery Woman: Oh Baby) (9-ти август), Саманта Кинси се озовава в центъра на мистериозно убийство след като жена с подобна външност изоставя бебето си.


Непознатата: Чуждо лицеНепознатата: Чуждо лице” (Jane Doe: Wrong Face) - 23-ти август

Агентът под прикритие от службите за сигурност Кати Дейвис се появява отново в „Непознатата: Чуждо лице” (Jane Doe: Wrong Face) (23-ти август). Бившата служителка по разнищване на сложни дела Кати Дейвис с кодово име Джейн Доу е повикана отново да работи под прикритие след като съпругата на виден адвокат бива отвлечена. Но, когато един непочтен собственик на строителна компания насочва следствието в грешна посока, Кати е изправена пред един от най-мистериозните случаи в кариерата си.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Трафик на хора , Непознатата: Чуждо лице , Любителката на мистерии , 10,5 по скалата на Рихтер