ТВ анонси DIVA

Ана Каренина

Добави коментар

Ана Каренина: През ХІХ век в Русия една жена в почтен брак с лекар е принудена да се бори, за да превъзмогне любовта си към смел войник.


(ANNA KARENINA)

През ХІХ век в Русия една жена в почтен брак с лекар е принудена да се бори, за да превъзмогне любовта си към смел войник.  

Ана Каренина


Базирана на трагичния роман на Лев Толстой, “Ана Каренина” е интригуваща и дълбокомислена продукция.

Ана Каренина

1 част
Великолепната адаптация на класическото произведение на Толстой представя Ана Каренина, която пътува от Санкт Петербург за Москва, за да се опита да помогне в разрешаването на брачните проблеми на брат си. По време на престоя й, ослепителният офицер от кавалерията Вронски се влюбва в нея до полуда. Ана се опитва да устои на ухажванията на Вронски, но се впуска в страстна афера, достигаща кулминационната си точка, когато Ана се конфронтира с Каренин заради любовната си авантюра. Каренин отчаяно се опитва да се справи с предателството на Ана, но не успява и отива в Москва, за да уреди развода им. Ана, чийто живот виси на косъм след раждането на дъщерята на Вронски, моли Каренин за прошка. Тя моли Каренин да прости и на Вронски, което той прави. По-късно той предлага семейството им да остане заедно, но Вронски трябва да замине. Това е пагубно за Вронски.

Ана Каренина


2 част
Опитвайки се да се възстанови от болката и раните си, Вронски отива да види Ана. Тогава и двамата разбират, че не могат да живеят един без друг, затова решават да се преместят в Италия, където могат да живеят като “съпруг” и “съпруга”. Но скоро Русия започва да им липсва и те се връщат, и установят, че са отлъчени от обществото. Ана осъзнава, че ако иска да ги приемат, тя трябва да се разведе с Каренин.

Ана Каренина


Ана не може да понесе да чака Каренин да се съгласи на развод и се обръща към брат си за помощ. Под влиянието на Лидия, обаче, Каренин вече отхвърля идеята за развод. Ревността и несигурността на Ана подлудяват Вронски. Вярвайки, че го е изгубила, тя поема контрол над съдбата си с катастрофални последствия.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Ана Каренина