Архив Горещо

В „Горещо” Рени Иванова ще разкаже за "професия проститутка"

Добави коментар

Рени Иванова: Никак не е лесно! Ако някой мисли, че е толкова лесно и толкова приятно, нека да се пробва – да излезе на околовръстното!
В първата събота на май от 22:00 часа специален гост в студиото на телевизионния таблоид „Горещо” е доайенът на проститутките на околовръстното в София Рени Иванова, която разкрива всичко за най-древната професия и разказва какво е да си проститутка в България.

В „Горещо” Рени Иванова ще разкаже за "професия проститутка"

“Никак не е лесно – има много проблеми. Трябва изключително смел и силен човек да си, открито да я заявиш: “Ето, виждате ли, аз съм тук и съм това, но това не ми пречи да бъда добра майка, да бъда добра домакиня!” Бившата проститутка се бори за легализирането на проституцията и много активно се занимава с проблемите на жриците на любовта. “Аз съм човек, който е живял с момичетата, който най-добре ги познава.” - заявява Рени и разкрива какви са рисковете на професията: “Има много разчленени девойки специално в България, има и момичета, които са изчезнали... Има клиенти, които режат пръсти на момичетата, има клиенти, които ги пребиват и им взимат парите, телефоните... Никак не е лесно! Ако някой мисли, че е толкова лесно и толкова приятно, нека да се пробва – да излезе на околовръстното!”

Рени признава, че много от момичетата са семейни и мъжете им знаят с какво се занимават половинките им. Тя е категорична, че мъжете, които се възползват от услугите на момичетата, не го правят само заради секса: “На всички жени – нормални жени – отговорно им казвам: по-добре един мъж да отиде да си плати, отколкото да има на главата си любовница, която да скача толкова, колкото жена му му скача на главата.”

Как се влиза в занаята и какви са причните едно момиче от добро семейство да излезе на околовръстното? Възползват ли се полицаите от проститутките? Какви глоби плащат момичетата и какъв е приблизително годишният оборот от проституция в България? Семеен бизнес ли е проституцията и що за мъж си, като знаеш, че днес жена ти ще прави секс с десет мъже?

Цветелин Атанасов или българският Елвис

“Елвис е жив” и... тази събота е на гости в “Горещо”. Цветелин Атанасов или българският Елвис разказва забавната случка как е спечелил конкурса за двойник на Елвис Пресли в Америка и как пак там е срещнал настоящата си съпруга. “Осмислянето на един човешки живот е да имаш дете!” - споделя Цецо и признава, че благодарение на ин витро процедурите двамата очакват момиченце. – “При нас се оказа така, че дълго време не можехме да имаме дете... Искам да насърча всички хора, които искат да имат дечица, да не се притесняват и да я направят тази крачка.”

„Горещо”, събота, 5 май 2012г., 22:00 часа, Нова телевизия.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“