Лица Актьори

Сесил Боа: „Имам същата развинтена фантазия като Кандис, но не бих могла да работя в полицията!“

Добави коментар

От шести март, всяка сряда от 21:00, „Кандис Реноар“ се завръща за шести сезон по AXN

От шести март, всяка сряда от 21:00, „Кандис Реноар“ се завръща за шести сезон по AXN, заедно със своята неподражаема усмивка, положителна енергия, колоритните си костюми и искрящото слънце на Сет. Досега, Кандис винаги получаваше най-доброто от живота в ролите си на жена и майка, и в работата си като ченге. Но дали и този сезон всичко ще остане толкова розово, колкото чадъра й?


Сесил Боа ще ни разкаже повече.


В какво състояние на ума ще намерим Кандис Реноар в новия сезон?

Сесил Боа: Суперпозитивнa! Непобедима! Пролет е и тя е в розово настроение. Всичките ѝ мисли са любовни, простички, трептящи.

А Антоан, вашият партньор, игран от Рафаел Ленгле?

Сесил Боа: Кандис не го е виждала от година. Тъй като тя тръшва вратата под носа му е доста смутена от това отсъствие и мълчание, но не дава да се разбере. После се връща и хоп – ето го, появява се красив като бог, с белите си зъби и слънчевите си очила а ла Том Круз в „Топ Гън“! (смее се)

Само че той не ѝ казва, че ще бъде новият ѝ шеф ...?

Сесил Боа: Опитва се, но тя не му позволява. Тя е толкова убедена, че ако се върне, той ще трябва да я моли да го приеме обратно, но нещата съвсем не се развиват според очакванията ѝ...

 

Добави описание

 

Ами Франк, заместникът който му избира?

Сесил Боа: Тя го избира само за да направи напук на Антоан. Той е най-красивият, най-загадъчният, най-очарователният, но... в действителност няма нищо общо със случващото се.

Това е и сезонът на първите емоции на по-големите деца на Кандис ...

Сесил Боа: Да, сега дъщеря ми е вече млада жена. Битките ни са  често срещано явление, знаете две жени под един покрив трудно се понасят... Що се отнася до Жул, той все още търси себе си, което не прави отношениетя ни много по-лесни.

Вашите истински дъщери, които са на 8 и 6 години, гледат ли сериала?

Сесил Боа: Не, не бих искала да го гледат! Не бих искала да ме виждат как целувам други мъже, освен баща им (комикът Жан-Пиер Мишел).

Кандис жонглира с работата и семейния живот. При Вас как е?

Сесил Боа: Луда работа! Снимаме много в провинцията, не се организират семейни срещи, но пък се събират много неща за разказване. За щастие, имам много любов у дома!

 

Добави описание

 

Да се ​​върнем при Кандис и Антоан?

Сесил Боа: Ами какво да Ви кажа... Кандис е обсебена от Антоан. Дори, когато нещата не са идеални, той пак заема цялото пространство. Както всеки път, когато сме обсебени от някого, за останалите не остава място...

Кандис прилича ли на Вас?

Сесил Боа: Имам същата развинтена фантазия като нея, но никога не бих могла да работя в полицията!

А бихте ли могли да сте приятелки?

Сесил Боа: Не съм сигурна, тя заема твърде много място. Намирам я за прекалено екстровертна.

Какви съвети бихте си разменили?

Сесил Боа: На секундата бих я преоблякла! (смее се) А тя ще настоява да поработя върху женствеността си. Ние изобщо не си приличаме!

Проектите Ви растат. Мислила ли сте да се откажете от „Кандис Реноар“?

Сесил Боа: Редовно! В края на всеки сезон искам да спра, защото съм прекалено уморена интелектуално, физически, емоционално. Но когато дойде време за нов сезон, някак никога не ми дава сърце!

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Кандис Реноар

„Ултравиолет“ и „Кандис Реноар“ с премиерни сезони през февруари по AXN ​